من نگفتم مطمئنم ... کسی نمیتونه آیندرو پیش بینی کنه... نظر شخصیمو گفتم ... نظر شما و دوستان دیگه هم محترمه ! در مورد N95 و جی 810 هم بحث فقط دوربین نیست ! کلا نوکیا یه گوشی سیستم عامل دار که امکانات مولتی مدیای بالایی رو هم داره خیلی زودتر فرستاد به بازار و من بر این اساس نظرمو گفتم...!دوست عزیز اینقدر مطمئن نباش ... فروش میکنه خوبم میکنه حالا در حد N95 نه چون اون موقع ملت عشق دوربین 5 بودن ولی الان سامسونگ با معرفی گوشیهای جدید خودش که بیشتر دوربین 5 دارن فهموند نه بابا دوربین 5 هم چندان مالی نیست و باید منتظر دوربین 8 باشید !
البته یه عکس نبود تو همین تاپیک شما از رزلوشن و دوربین گرفته تا سیستم عاملش و ... رو گذاشتی ! ضمن اینکه گاهی یه عکس فیک از یه گوشیه مثلا سونی یا نوکیا یا... میاد تو خیلی فرومها دست کم میبینیمش ! این که عکس واقعیه طبیعیم هست که سایتها و فرومها بهش بپردازن !یه عکس از این گوشی پخش شد ببین چیکارا که نکرد ! همه سایتها گذاشتن این عکسو ! اونم عکسی که با شدت از سوی سامسونگ به اون سایت آلمانی اخطار دادن ...
ضمن اینکه گوشی پرفکت و کاملی هست تو این شکی نیست و قطعا با این مشخصات یکی از کاملترین گوشی های ویندوز موبایل دار بازاره... من فقط نظر شخصیمو راجع به فروش اکسپریا در برابر این گفتم !
من منظورم معرفی شدنش بود... به هر حال من زمانی که معرفی شد چیزی که من دیدم تو سایتهای معتبر و تو فرومها و ... هیجانی بود که بین افراد میدیدم و توجهی که به این گوشی شده بود و حتی فکر میکنم جی اس ام آرنا بود که تو مطلبی که درباره ی نمایشگاه بارسلون داد به این موضوع اشاره کرد ! حالا اگه شما میخواید این موضوع رو رد کنید خوب دیگه نظر شماست ...x1 وارد بازار شد ؟ کی شد که ما نفهمیدیم ! واقعا چه سیاستی داره این سونی اریکسون ...
در هر حال نمیخوام بحث زیادی کنم ... فکر میکنم هر دو نظرمون رو دادیم و خوب نظر هر کسی محترمه...