پس مشکل حل شد شکر خدا
آقا من 5700 دارم مشکلی که پیش نمیاد؟
پس مشکل حل شد شکر خدا
آقا من 5700 دارم مشکلی که پیش نمیاد؟
براي من كار نكرد همه كارها رو كه انجام دادم Send رو كه زدم ارور داد :
Null Pointer Java/lang/NullPointerException
گوشيم 6300
اگه میتونید از همون روش رایگانش استفاده کنین
من اگه میدونستم اون رایگانه دیگه از این استفاده نمی کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوست عزیز برای این کار باید مراحل زیر را طی کنید
settings->phone->standbye->operator logo,then click the box to turn it off
بعد از طی کردن این مراحل گزینه اپراتور لوگو رو روی Off قرار میدین
موفق باشین![]()
نه عزيز انگار ديگه نبايد مشگلي پيش بياد![]()
الان دقیقا یادم نیست کجا بود فایلش ولی خودتون میتونید پیداش کنید و عوضش کنید دیگه به این همه قرتی بازی نیاز نداره....
برای بر گردوندن به حالت اول هم کافیه delete کنیدش. گوشی همئن فایل اولیه رو جایگزین میکنه.
البته این که میگم مال Nokia است ولی هحتمالا اونای دیگه هم همینه...
من ان 70 دارم.
وقتی می خوام لوگو رو انتخاب کنم گیر میده...
و نمی تونم درایوها رو باز کنم(مثلا /c و یا مموری)![]()
الان درست يادم نيست ولي انگار پيغام خطا ميده كه يه ok هم داره چند بار بايد ok رو بزني تا درايو رو برات باز كنه مال منم همين طور بود با چند بار ok زدن درست شد
حالا شاید برایتان سوال پیش بیاید خوب اگر دوباره خواستیم لوگوی اپراتور به حالت اول برگردد باید چه کاری انجام دهیم ؟
در پاسخ باید بگوییم که این کتر خیلی راحت و ساده قابل انجام است . کافی است به منوی گوشی خود رفته settings را انتخاب کنید سپس phone settings را انتخاب کنید پس از انتخاب general به personalization ( در گوشی های s60v3 ) رفته سپس standby mode را انتخاب کنید مشاهده می کنید که گزینه ای به اسم operator logo به این بخش اضافه شده که در صورت off کردن آن لوگوی اپراتور شما به حالت اول بر می گردد . سعی کردیم توضیحات را به صورت کامل در اختیارتان قرار دهیم . چنانچه باز هم مشکلی وجود داشت در بخش نظرات پاسخگوی شما خواهیم بود
Last edited by aminjo0o0on; 05-05-2008 at 22:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)