مال منهم 1 بار این طور شد ولی فقط 1بار
مال منهم 1 بار این طور شد ولی فقط 1بار
با اینکه علی جان تونست بازی رو تموم کنه ولی روش حل این مشکل رو عنوان می کنم. (به خودش گفته بودم ولی نه در تاپیک)
پیغام خطا - 'error 183 failed to create to create dump' (در Windows Vista 32-bit این مشکل ظاهر میشه)
- برای حل مشکل قبلا از سوی سازنده ها توصیه شده بود که در منوی Graphics از بخش Options, تنظیمات Texture Detail و Effects Fidelity رو در حالت Medium قرار بدید.
- ولی حالا با انتشار پچ ها این مشکل بر طرف شده و میتونین این قسمت از تنظیمات رو در بالاترین حد (Ultra) قرار بدین. برای این منظور لازمه اول پچ ورژن 1.1.0 رو نصب کرده و سپس پچ ورژن 1.1.2 رو نصب کنین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه فیکس هم اومده که فک کنم همین مشکلو برطرف میکنه
150 کیلوبایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من می خوام این بازی رو بخرم می خواستم ببینم خریدنش فایده داره یا نه؟
و همچنین تو مایه ی چه بازیاییه
راستی میشه تو این بازی مثل c&c پایگاهی داشته باشی و unit های مختلف بسازی؟
با تشکر
- بله! سری بازیهای Warhammer 40,000: Dawn of War همیشه جزیی از بهترین بازیهای استراتژی هستند.
میانگین امتیازات این بازی هم از سایتها و مجلات بازی تا به حدود 85 % هست.
- این بازی از بابت محیط شبیه به سری StarCraft کار شده با این تفاوت که در این بازی امکان پایگاه سازی وجود نداره. بنابراین تعداد نیروها هم محدوده و حالت نقش آفرینی هم به بازی اضافه شده... در پست اول توضیحات کافی در مورد بازی هست. ( در عناوین قبلی همین سری امکان ساخت و ساز بود که تا به حال Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade بهترین بازی از این سری حساب میشه.)
سلام..
من یه مشکل تو اجرای بازی دارم...بازی رو که نصب میکنم ارور زیر رو میده:
Unable to execute command dow2 .exe
سلام بچه ها امروز 1 ضد حال اساسی خوردم windows را عوض کردم(vista 64) حالا dawn of war سیو قبلی من را نمیشناسه اگه راهی بلدید کمکم کنید لطفا وگرنه 2 باره بازی را باید از اول برم
آقا من یک مشکل دارم که فکر نمی کنم از سیستمم باشه ( یعنی امکان نداره )
وقتی میرم توی بازی بعد از 10 دقیقه یا 15 دقیقه بازی گیر شدیدی پیدا میکنه !!!
یک چیزی میخوام بدونم موقع ورود به بازی باید چی کار کنیم؟؟؟؟
این Instal برای چیه؟
یک آموزش ورود به بازی رو بدید.
والا شرکت با شرکت فرق میکنه مال من یک File به اسم Dawn of war 2 داره که با همون راحت اجرا میشه
فایلی هم به اسم Instal نداره
سلام
سال نو مبارک
من که بازی رو تموم کردم - بعضی درگیریهاش واقعا" نفس گیر هست بخصوص لول های بالاترش ( کلا" 18 لول داره-70 روز)
فقط یه سوال با اینکه سیستمم بالاست ولی تنظیمات گرافیک رو که رو ultra میزارم برخی تنظیماتش رو اتومات رو high میزاره ( تو ایکس پس ) کسی میدونه قضیه چیه ؟
راستی تو تاپیک درخواست ترینر دادم جواب درستی نگرفتم کل نت رو هم جستجو کردم یه ترینر از cheathappen گیرم اومد که فقط experience کار میکرد ولی خیلی بیخود بود چون خیلی کم بالا میبرد و وقتگیر هم بود .
حالا اگه کسی چیزی پیدا کرد ممنون میشم
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)