تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 45 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 449

نام تاپيک: Tom Clancy's H.A.W.X

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

خوب امروز چندتا Gameplay بالای 10 دقیقه ای سایت Gamespot گذاشته بود از چندتا مرحله اول بازی و اونارو به طور کامل بازی کرده بود. باز هم بازی بهتری می تونستند درست کنند ولی در کل بد نبود. داستان بازی هم به طور دقیق افشا نشده تو یک مرحله تمرینی با F-15 ACTIVE برای گروه مزدور Artimes کار می کردی و در یکی دیگر برای گروه HAWX . توصیه می کنم حتما ببینید.

2. 2 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

خوب اونطوری که من داستانشو از تریلرها و گیم پلی ها فهمیدم ( هنوز جایی تو نت دقیق نوشته نشده )
    در مورد یکی از بهترین خلبانان نیروی هوایی آمریکاست که اول ماموریت یا ماموریت ها همزمان با آخرین ماموریت های بازی Ghost Recon Advanced Fighter 2 انجام میشه که شما برای Captain Micheal ماموریت های پشتیبانی انجام میدید. بعد از شکست خوردن Rebel ها در جنگ مکزیک در آخر داستان Ghost Recon او بازنشسته شده و به خدمت یکی از مشهورترین PMC ها Private Military Company , به نام Artimes در می آید و تعداد زیادی ماموریت برای آنها انجام میده به همراه گروه دونفرش. ولی در یکی از ماموریت هایی که برای نیروی دریایی امریکا انجام می دهند ( به عنوان مزدور گروه آرتیمس ) همان گروه مزدوری که در آخر Ghost Recon با آنها مواجه می شدید که به کمک Rebel های مکزیک آمده اند قرار داد بهتری با آرتمیس بر علیه آمریکا می بندند اما نقش اول بازی که خود نیز ساکن آمریکاست و یکی از خلبانام مشهور بوده به همرا گروهش از این کار باز می زند و به آمریکا باز می گردد تا از کشورش در مقابل حمله آرتمیس و همان گروه مزدور معرو پانامایی که اسمش یادم نیست فکر کنم چیزی شبیه Lost Trinidat بود دفاع کند. گروه آرتمیس خسارت های زیادی به دستگاههای نظامی آمریکا وارد می کند و ....

مثل اینکه Tom Clancy عاشق قهرمانان سن بالاست مثل Captain Micheal در Ghost Recon و Sam Fisher .

4. 5 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من نمی تونم پستهامو ویرایش کنم ولی اسم شخصیت اول بازی : Captain Crenshaw هست حالا ممکنه درست ننوشته باشم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه Trailer از stormbirds دیدم خیلی جالب به نظر میرسید ولی مثل اینکه این بازی توسط THQ کنسل شده.

Last edited by milky way; 11-01-2009 at 14:38.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

یه Trailer از stormbirds دیدم خیلی جالب به نظر میرسید ولی مثل اینکه این بازی توسط THQ کنسل شده.
    بله منم این Stormbirds را دیده بودم فقط تو همین سایت realtime uk این تریلر بود و در این خبر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیح داده میشه که پس از Cancel شدن پروژه ( به خاطر برچیده شدن تیم Juiced که بازی های Juiced هم درست کرده بودند و ریسک بالای ساختن این بازی در مقابل عناوینی چون HAWX یا Ace Combat ) تصاویری از این بازی به نمایش در میاد که تیم معروف گرافیکی Realtime UK به صورت مجزا اقدام به ساخت این تریلر می کنه. در حقیقت این تریلر بعد از Cancel شدن ساخته شد اونم نه توسط شرکت سازنده.
    مورد دیگه اینکه هیج یک از هواپیماها واقعی نبودند بلکه طلفیقی از چند هواپیما مانند AV-8B Harrier و A-10 .
    مثلا یکی از هواپیماها نصفیش شبیه F-14 Tomcat هست نصف دیگه شبیه F-15 Eagle.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

PC Dogfight Gameplay

کد:

9. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

متاسفانه گیم پلی های که تعدادشون حدود 5 تا بود برداشته شد الان یک سری جدیدشو ( Co Op ) اومده که بعضی هاش فقط یک دقیقس. می تونید برید تو Gamespot ببینید تا بر نداشته.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه Gameplay 1 دقیقه ای از بازی در شهر شیکاگو:
    کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

میدونم سوال مسخره ای دارم ! اما Tom Clancy's چیه ؟ چرا اول اسم بعضی از بازیا که یوبی سافت میده این هستش ؟ سری بازی هستش ؟ مثلا اول اسپلینتر سل که سبکش ربطی به این بازی نداره هم هست !

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

میدونم سوال مسخره ای دارم ! اما tom clancy's چیه ؟ چرا اول اسم بعضی از بازیا که یوبی سافت میده این هستش ؟ سری بازی هستش ؟ مثلا اول اسپلینتر سل که سبکش ربطی به این بازی نداره هم هست !
    ایشون یک نویسنده ی بسیار قهار در زمینه ی نظامی و سیاسی و جنایی و پلیسی و... هستش ! که این بازی ها رو هم داستانش رو ایشون یا شاگرداش می نویسه
    یوبی سافت هم چند وقت پیش کلا حق استفاده از اسمش رو خرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •