تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 25 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 242

نام تاپيک: خفن ترین و زیبا ترین ترک متالی که شنیدی رو معرفی کن

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

نمیدونم چرا هر چی این ترک رو گوش میکنم بازم ازش سیر نمیشم
    دفه یه اوله که این مورد برام پیش میاد
    با اینکه گروهه مطرحی هم نیست همچین

VA - METAL MASTERS - [2006] - METAL\CD3\11-Ocean Land-Orphaned Land.mp3

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا داریوش اون ترک که گفتیو نداشتم و گشتم پیدا نکردم .(لایو شو پیدا کردم نه ارجینالشو ! ) زیر خاکیه ؟
    ولی امروز با این حس گرفتم :
    band : Drudkh
    album : Blood in our wells
    track : when the flames turn to ashes
    کیفیتش 320 بود . حجم ترک 25 مگابایت !
    Last edited by lord40; 06-04-2008 at 20:38.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

آقا داریوش اون ترک که گفتیو نداشتم و گشتم پیدا نکردم .(لایو شو پیدا کردم نه ارجینالشو ! ) زیر خاکیه ؟
    ولی امروز با این حس گرفتم :
    band : Drudkh
    album : Blood in our wells
    track : when the flames turn to ashes
    کیفیتش 320 بود . حجم ترک 25 مگابایت !
    خودمم نمیدونم کجاش بود
    دیشب سایتشون رو هم دیدم
    تازه راه افتاده چون یه هفته پیش نبود
    کلیپش رو تو سایتشون گزاشتن
    حجمش هم خوبه کمه 9 مگه حدودا

WoW بابا مگه کلیپ هست؟
    از طرفی احتمالا الکی حجمش رو بردن بالا
    چون با 320 kb per second مگه چند دقیقس که اینقد بشه حجمش!!!
    همون 256 خوب و استاندارده

اینا هم دمه دستم بود گفتم بزارم:

Therion\2000 - Deggial\Track 003.mp3
    VA - THE COOLEST ROCK - [2007] - ROCK\CD 1\113-seether-gasoline.mp3
    METALLICA\LIVE IN LONDON, ENGLAND 0708 SBD (BOOTLEG) - [2007] - METAL\20 - METALLICA - ENTER SANDMAN.MP3
    VENOM & TEARS\THROWDOWN - [2007] - METAL\11-i_suicide-qtxmp3.mp3

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    امروز دست من دوتا اهنگ رسید چیزای جالبی بودند!!
    یکیش از Burzum بود به نام War که خیلی خیلی توپ بود من موندم که این ورگ چطور این صدا رو از خودش خارج می کنه دهن من که باز مونده بود
    بعدی اهنگ Sterile Nails And Thunderbowels از گروه Silencer بود این یکی را با اطمینان می تونم بگم خفن ترین اهنگ و کلیپی بود که شنیدم و دیدم هر چند فهمیدنش خیلی دشواره کلیپش که کرک و پر ادمو می ریزه شبیه فیلم حلقه درست شده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    امروز دست من دوتا اهنگ رسید چیزای جالبی بودند!!
    یکیش از Burzum بود به نام War که خیلی خیلی توپ بود من موندم که این ورگ چطور این صدا رو از خودش خارج می کنه دهن من که باز مونده بود
    بعدی اهنگ Sterile Nails And Thunderbowels از گروه Silencer بود این یکی را با اطمینان می تونم بگم خفن ترین اهنگ و کلیپی بود که شنیدم و دیدم هر چند فهمیدنش خیلی دشواره کلیپش که کرک و پر ادمو می ریزه شبیه فیلم حلقه درست شده.

اگه از وکال silencer خوشت میاد shinig هم تو ترک Besvikelsens Dystra Monotoni از آلبوم V - Halmstad یه تریپ کوچولو شبیه اون میاد اما من ندیدم کسی مثل silencer جیغ بکشه . silencer ضجه هاش بد جور جهنمی و خونینه ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خودمم نمیدونم کجاش بود
    دیشب سایتشون رو هم دیدم
    تازه راه افتاده چون یه هفته پیش نبود
    کلیپش رو تو سایتشون گزاشتن
    حجمش هم خوبه کمه 9 مگه حدودا

WoW بابا مگه کلیپ هست؟
    از طرفی احتمالا الکی حجمش رو بردن بالا
    چون با 320 kb per second مگه چند دقیقس که اینقد بشه حجمش!!!
    همون 256 خوب و استاندارده
    والا 10 دقیقه است . شایدم الکی حجمش بالاست .... ولی حتما گوش کن . ملودیهای خوفی داره

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

والا از آهنگهای متالیکا که نام نمیبرم همه میشناسین!
    اما با اینکه IRON MAIDEN از اساتید هوی متال هست و حتی لارس اولریخ وقتی ربرای اولین بار فته بود دنبال جیمز، تیشرت آیرون میدن رو پوشیده بود( یعنی اینقدر گروه بزرگی هستن که لارس تیشرتشونو خریده بود) اما چیز زیادی از این گروه بی نظیر تو این سایت ندیدم. اگه یه سرچ بزنید ، شاید 80% یافته ها رو من نوشته باشم.!

واسه همین یه چند تا از کارهای تاپشون رو معرفی میکنم:

IRON MAIDEN\2000_BRAVE NEW WORLD\10. The Thin Line Between Love And Hate.mp3
    IRON MAIDEN\1995_THE X FACTOR\01. Sign of The Cross.mp3
    IRON MAIDEN\1992_FEAR OF THE DARK\06. WASTING LOVE.mp3
    IRON MAIDEN\1988_SEVENTH SON OF A SEVENTH SON\05. Seventh Son Of A Seventh Son.mp3
    IRON MAIDEN\2006_A MATTER OF LIFE AND DEATH\07. THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG.mp3

البته این SEVENTH SON ... یکم پراگرسیو میزنه اما آلبوم بی نظیزی هست. در کل از آیرون میدن، حد اقل دو تا آلبوم 2000_BRAVE NEW WORLD و 1988_SEVENTH SON OF A SEVENTH SON و تک آهنگ The sign of the cross رو گوش کنید که به هر کی دادم گوش کرد عاشقش شد.

از گروه های دیگه هم خیلی هستن. الان این 2-3 تا رو داشته باشید تا بعد:

Slipknot\2004_The Subliminal Verses\vermilion
    امروزم با این دو تا حال کردم

Russel Allen & Jorn Lande\2007_The Revenge\04. Master Of Sorrow.mp3
    Russel Allen & Jorn Lande\2007_The Revenge\05. Will You Follow.mp3
    بیشتر پراگرسیو متال هستن.

8. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والا از آهنگهای متالیکا که نام نمیبرم همه میشناسین!
    اما با اینکه IRON MAIDEN از اساتید هوی متال هست و حتی لارس اولریخ وقتی ربرای اولین بار فته بود دنبال جیمز، تیشرت آیرون میدن رو پوشیده بود( یعنی اینقدر گروه بزرگی هستن که لارس تیشرتشونو خریده بود) اما چیز زیادی از این گروه بی نظیر تو این سایت ندیدم. اگه یه سرچ بزنید ، شاید 80% یافته ها رو من نوشته باشم.!

واسه همین یه چند تا از کارهای تاپشون رو معرفی میکنم:

IRON MAIDEN\2000_BRAVE NEW WORLD\10. The Thin Line Between Love And Hate.mp3
    IRON MAIDEN\1995_THE X FACTOR\01. Sign of The Cross.mp3
    IRON MAIDEN\1992_FEAR OF THE DARK\06. WASTING LOVE.mp3
    IRON MAIDEN\1988_SEVENTH SON OF A SEVENTH SON\05. Seventh Son Of A Seventh Son.mp3
    IRON MAIDEN\2006_A MATTER OF LIFE AND DEATH\07. THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG.mp3

البته این SEVENTH SON ... یکم پراگرسیو میزنه اما آلبوم بی نظیزی هست. در کل از آیرون میدن، حد اقل دو تا آلبوم 2000_BRAVE NEW WORLD و 1988_SEVENTH SON OF A SEVENTH SON و تک آهنگ The sign of the cross رو گوش کنید که به هر کی دادم گوش کرد عاشقش شد.

از گروه های دیگه هم خیلی هستن. الان این 2-3 تا رو داشته باشید تا بعد:

Slipknot\2004_The Subliminal Verses\vermilion
    امروزم با این دو تا حال کردم

Russel Allen & Jorn Lande\2007_The Revenge\04. Master Of Sorrow.mp3
    Russel Allen & Jorn Lande\2007_The Revenge\05. Will You Follow.mp3
    بیشتر پراگرسیو متال هستن.
    بعضی چیزای بدیهی نیاز به یاد آوری نداره . آلبوم Seventh Son Of A Seventh Son از iron maiden برترین آلبوم کل تاریخ متاله .
    از خودم نمیگم اگه کسی شک داره میتونه اینجا یه سر بزنه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آلبوم The Number Of The Beast و Powerslave هم به ترتبب سوم و چهارمن .
    تا حالا 23 تا آلبوم دادن بیرون . با قطعه IRON MAIDEN از اين آلبوم بود که شخصيت EDDIE به عنوان نماد IRON MAIDEN متولد شد .Eddie مزمون اصلی بيشتر شعر های ميدن ها از همون اول تا الان قرار گرفت کسی که شخصيت اون با اهنگ Murders in the Rue Morque از البوم بعدی ميدن ها يعنی KILLERS کامل شد .
    (در يک شب تاريک در کوچه پس کوچه هايه پاريس مردی انگليسی در حال قدم زدن صداي جيغی گوش خراش را ميشنود ... وقتی به محل صدا ميرسد تنها چيزی که وجود دارد جسد قصابی شده ۲ دختر بيگناه است ... شروع به فرياد زدن ميکند :‌« پليس را خبر کنيد ٫ پليس را خبر کنيد پيش از اينکه قاتلين فرار کنند » و ... مردم وارد کوچه ميشوند. ۲ جسد وجود دارد مردی با دستانی خون آلود بر بالين آن ۲ معصوم و نميتواند به زبان آنها صحبت کند ... همه چيز مشخص است ... همه به او خيره خيره نگاه ميکنند ... مرد کنترل خود را از دست ميدهد ... « بايد فرار کنم » ... تنها و احمقانه ترين جمله ای که در ذهنش نقش بست ... تمام فرانسه در پی او هستند ... در يک صبح سرد ماه اکتبر ... مامورين پليس مغرورانه مرد متهم به قتل را دستگير ميکنند ... دلايل نقص ندارند ... دادگاه رای خود را صادر ميکند : ( مرگ ) ... حياط زندان ( ساعت ۵ صبح ) : مرد به همراه گاردها به سوی مکان اجرايه عدالت ميرود ... شخصی از درون سلولی ( با فرياد ) : « خداوند همراهت » ... مرد با خود زمزمه ميکند : « اگر خدايی هست پس چرا ميگذارد من بروم » ... فرشته عدالت اينبار شمشير خود را بيرحمانه بر سر بيگناهی فرود می‌ آورد. ۳ سال بعد ( شبی بازهم تاريک ) ... قبرستانی خوف ناک ... در سالگرد نشستن لکه ننگ بر دامان فرشته عدالت ... ماه روی خود را با ابرها ميپوشاند ... طوفان آغاز ميشود ... صاعقه ای به قبری برخورد ميکند ... رويا به حقيقت ملحق ميشود و مرد جان دوباره ميابد ... زمان انتقام فرا رسيده ... مرد باز ميگردد که انتقام خود را از ما و عدالت کورمان بگيرد ... و Eddie زاده ميشود.
    شخصيت Eddie يه شخصيت کاملا وسيعی که بعد از گذشت سالها هنوز هم بُعد هايی از شخصيت اون توسط ميدن ها و شخص steve harris بيان ميشه .
    آقای powerslave ممنون از یادآوری که کردی

Last edited by lord40; 07-04-2008 at 09:33.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ترک امروزم یه شاهکار تو سبک doom هست. از گروه FOREST OF SHADOWS .
    آلبوم : WHEN DREAMS TURN TO DUST
    ترک : WISH

آخر فروم باز Majid ²'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

خفن متال که ...

ولی خب آهنگ Such a Lonely day از گروه System of a Down فکر کنم بهترین آهنگ متالی بود که شنیدم
    هر چند Nothing Else Matters از Metallica هنوزم که هنوزه هر دفعه گوش میدم حال میکنم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •