نمیدونم چرا هر چی این ترک رو گوش میکنم بازم ازش سیر نمیشم
دفه یه اوله که این مورد برام پیش میاد
با اینکه گروهه مطرحی هم نیست همچین
VA - METAL MASTERS - [2006] - METAL\CD3\11-Ocean Land-Orphaned Land.mp3
نمیدونم چرا هر چی این ترک رو گوش میکنم بازم ازش سیر نمیشم
دفه یه اوله که این مورد برام پیش میاد
با اینکه گروهه مطرحی هم نیست همچین
VA - METAL MASTERS - [2006] - METAL\CD3\11-Ocean Land-Orphaned Land.mp3
آقا داریوش اون ترک که گفتیو نداشتم و گشتم پیدا نکردم .(لایو شو پیدا کردم نه ارجینالشو ! ) زیر خاکیه ؟
ولی امروز با این حس گرفتم :
band : Drudkh
album : Blood in our wells
track : when the flames turn to ashes
کیفیتش 320 بود . حجم ترک 25 مگابایت !
Last edited by lord40; 06-04-2008 at 20:38.
خودمم نمیدونم کجاش بود
دیشب سایتشون رو هم دیدم
تازه راه افتاده چون یه هفته پیش نبود
کلیپش رو تو سایتشون گزاشتن
حجمش هم خوبه کمه 9 مگه حدودا
WoW بابا مگه کلیپ هست؟
از طرفی احتمالا الکی حجمش رو بردن بالا
چون با 320 kb per second مگه چند دقیقس که اینقد بشه حجمش!!!
همون 256 خوب و استاندارده
اینا هم دمه دستم بود گفتم بزارم:
Therion\2000 - Deggial\Track 003.mp3
VA - THE COOLEST ROCK - [2007] - ROCK\CD 1\113-seether-gasoline.mp3
METALLICA\LIVE IN LONDON, ENGLAND 0708 SBD (BOOTLEG) - [2007] - METAL\20 - METALLICA - ENTER SANDMAN.MP3
VENOM & TEARS\THROWDOWN - [2007] - METAL\11-i_suicide-qtxmp3.mp3
سلام
امروز دست من دوتا اهنگ رسید چیزای جالبی بودند!!
یکیش از Burzum بود به نام War که خیلی خیلی توپ بود من موندم که این ورگ چطور این صدا رو از خودش خارج می کنه دهن من که باز مونده بود
بعدی اهنگ Sterile Nails And Thunderbowels از گروه Silencer بود این یکی را با اطمینان می تونم بگم خفن ترین اهنگ و کلیپی بود که شنیدم و دیدم هر چند فهمیدنش خیلی دشواره کلیپش که کرک و پر ادمو می ریزه شبیه فیلم حلقه درست شده.
اگه از وکال silencer خوشت میاد shinig هم تو ترک Besvikelsens Dystra Monotoni از آلبوم V - Halmstad یه تریپ کوچولو شبیه اون میاد اما من ندیدم کسی مثل silencer جیغ بکشه . silencer ضجه هاش بد جور جهنمی و خونینه ....
والا 10 دقیقه است . شایدم الکی حجمش بالاست .... ولی حتما گوش کن . ملودیهای خوفی داره![]()
والا از آهنگهای متالیکا که نام نمیبرم همه میشناسین!
اما با اینکه IRON MAIDEN از اساتید هوی متال هست و حتی لارس اولریخ وقتی ربرای اولین بار فته بود دنبال جیمز، تیشرت آیرون میدن رو پوشیده بود( یعنی اینقدر گروه بزرگی هستن که لارس تیشرتشونو خریده بود) اما چیز زیادی از این گروه بی نظیر تو این سایت ندیدم. اگه یه سرچ بزنید ، شاید 80% یافته ها رو من نوشته باشم.!
واسه همین یه چند تا از کارهای تاپشون رو معرفی میکنم:
IRON MAIDEN\2000_BRAVE NEW WORLD\10. The Thin Line Between Love And Hate.mp3
IRON MAIDEN\1995_THE X FACTOR\01. Sign of The Cross.mp3
IRON MAIDEN\1992_FEAR OF THE DARK\06. WASTING LOVE.mp3
IRON MAIDEN\1988_SEVENTH SON OF A SEVENTH SON\05. Seventh Son Of A Seventh Son.mp3
IRON MAIDEN\2006_A MATTER OF LIFE AND DEATH\07. THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG.mp3
البته این SEVENTH SON ... یکم پراگرسیو میزنه اما آلبوم بی نظیزی هست. در کل از آیرون میدن، حد اقل دو تا آلبوم 2000_BRAVE NEW WORLD و 1988_SEVENTH SON OF A SEVENTH SON و تک آهنگ The sign of the cross رو گوش کنید که به هر کی دادم گوش کرد عاشقش شد.
از گروه های دیگه هم خیلی هستن. الان این 2-3 تا رو داشته باشید تا بعد:
Slipknot\2004_The Subliminal Verses\vermilion
امروزم با این دو تا حال کردم
Russel Allen & Jorn Lande\2007_The Revenge\04. Master Of Sorrow.mp3
Russel Allen & Jorn Lande\2007_The Revenge\05. Will You Follow.mp3
بیشتر پراگرسیو متال هستن.
بعضی چیزای بدیهی نیاز به یاد آوری نداره . آلبوم Seventh Son Of A Seventh Son از iron maiden برترین آلبوم کل تاریخ متاله .
از خودم نمیگم اگه کسی شک داره میتونه اینجا یه سر بزنه :
آلبوم The Number Of The Beast و Powerslave هم به ترتبب سوم و چهارمن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا 23 تا آلبوم دادن بیرون . با قطعه IRON MAIDEN از اين آلبوم بود که شخصيت EDDIE به عنوان نماد IRON MAIDEN متولد شد .Eddie مزمون اصلی بيشتر شعر های ميدن ها از همون اول تا الان قرار گرفت کسی که شخصيت اون با اهنگ Murders in the Rue Morque از البوم بعدی ميدن ها يعنی KILLERS کامل شد .
(در يک شب تاريک در کوچه پس کوچه هايه پاريس مردی انگليسی در حال قدم زدن صداي جيغی گوش خراش را ميشنود ... وقتی به محل صدا ميرسد تنها چيزی که وجود دارد جسد قصابی شده ۲ دختر بيگناه است ... شروع به فرياد زدن ميکند :« پليس را خبر کنيد ٫ پليس را خبر کنيد پيش از اينکه قاتلين فرار کنند » و ... مردم وارد کوچه ميشوند. ۲ جسد وجود دارد مردی با دستانی خون آلود بر بالين آن ۲ معصوم و نميتواند به زبان آنها صحبت کند ... همه چيز مشخص است ... همه به او خيره خيره نگاه ميکنند ... مرد کنترل خود را از دست ميدهد ... « بايد فرار کنم » ... تنها و احمقانه ترين جمله ای که در ذهنش نقش بست ... تمام فرانسه در پی او هستند ... در يک صبح سرد ماه اکتبر ... مامورين پليس مغرورانه مرد متهم به قتل را دستگير ميکنند ... دلايل نقص ندارند ... دادگاه رای خود را صادر ميکند : ( مرگ ) ... حياط زندان ( ساعت ۵ صبح ) : مرد به همراه گاردها به سوی مکان اجرايه عدالت ميرود ... شخصی از درون سلولی ( با فرياد ) : « خداوند همراهت » ... مرد با خود زمزمه ميکند : « اگر خدايی هست پس چرا ميگذارد من بروم » ... فرشته عدالت اينبار شمشير خود را بيرحمانه بر سر بيگناهی فرود می آورد. ۳ سال بعد ( شبی بازهم تاريک ) ... قبرستانی خوف ناک ... در سالگرد نشستن لکه ننگ بر دامان فرشته عدالت ... ماه روی خود را با ابرها ميپوشاند ... طوفان آغاز ميشود ... صاعقه ای به قبری برخورد ميکند ... رويا به حقيقت ملحق ميشود و مرد جان دوباره ميابد ... زمان انتقام فرا رسيده ... مرد باز ميگردد که انتقام خود را از ما و عدالت کورمان بگيرد ... و Eddie زاده ميشود.
شخصيت Eddie يه شخصيت کاملا وسيعی که بعد از گذشت سالها هنوز هم بُعد هايی از شخصيت اون توسط ميدن ها و شخص steve harris بيان ميشه .
آقای powerslave ممنون از یادآوری که کردی
![]()
Last edited by lord40; 07-04-2008 at 09:33.
ترک امروزم یه شاهکار تو سبک doom هست. از گروه FOREST OF SHADOWS .
آلبوم : WHEN DREAMS TURN TO DUST
ترک : WISH
![]()
خفن متال که ...
ولی خب آهنگ Such a Lonely day از گروه System of a Down فکر کنم بهترین آهنگ متالی بود که شنیدم
هر چند Nothing Else Matters از Metallica هنوزم که هنوزه هر دفعه گوش میدم حال میکنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)