خوب اینجور میشه مثل انجمن پرشین دزاینر که معلوم نیست که پول کجا میره .باز خوب این انجمن از این کار نمیشه کرد
خوب اینجور میشه مثل انجمن پرشین دزاینر که معلوم نیست که پول کجا میره .باز خوب این انجمن از این کار نمیشه کرد
برای یه بازی بدرد بخور خودت باید کدشا رو بنویسی و اگه یه گرافیست هم اضافه بشه که واقعا کار درست باشه که کار فوق العاد عالی میشه و مدلها و محیطش رو با یه داستان مناسب تنظیم میکنهاون وقت چرا اسکریپتا غیر آماده باشندو مدلها آماده ؟؟؟؟
اینکه معلومه برای کیفیت حجم بالا میره ولی اینجا که همه که adls ندارن باید جوری باشه که همه بتونن ببیننبرای محدوده گزاشتن روی ظرفیت باید خیلی خیلی برید بالاتر مثلا روی 80 یا بیشتر تا بشه یه بازی واقعا با کیفیت بالای سه بعدی ارائه کرد ( من همین الآن یه مرحله که ساختم رفته روی 82)
Last edited by hossein_dig; 16-04-2008 at 11:01. دليل: تصحیح
ببخشید پس این عنوان من چی شد مگه بازی من جزء برندها نبود![]()
ببخشید من تو گیم استودیو یه پروژه خالی خروجی بگیرم 4 مگ میشه تازه شما میگید 5 مگحجم بازي ها نبايد از 5 مك بالاتر بشه و بازي بايد به صورت ميني گيم باشه
هیچی بگو یه یه سال وقت بزاریم بابت هیچیمثلا فلان بگ رو داره و هر باگ 3 امتياز كم مي كنه![]()
ببخشید 4 تا پست پشت سر هم با فواصل زمانی 1 دقیقه رو بهش می گن double posting! می تونستی چون فاصله ی زمانی بین پست هات کمه، همشونو توی یک پست بزنی!
خوب یعنی برای مسابقه بگیم که حجم فایل از کیفیت بازی مهمتره !!!!!!
یعنی یکی یه مکعب جای خونه بسازه بهتر از کسیه که خونه رو با کیفیت تر میسازه ؟!!!!!!!
فکر کنم چون شما انیماتور ندارید چنین چیزایی میگینا ، همینطوره دوست عزیز؟![]()
من اگه بخوام کارای خوبی انجام بدم یک بازی 2 مرحله ای با بهترین کیفیت حدودا 70 تا 100 مگ میشه شاید هم بیشتر...بیشتر حجم بازی فقط تکستچرها هستن.
اگه دوستان مشکلشون آپلوده من هستم! می تونین بازی ها رو رو سی دی برام بفرستید تا من آپ کنم. ولی اگر مشکل dial up ای ها هستن ، که نمی تونن بازی ها رو دانلود کنن خوب باید بگم این مشکل خودشونه دیگه!!
فکر نمی کنم این خیلی جالب باشه ما فاتحه ی بازی ها رو به خاطر این که حجمشون کم بشه بخونیم!!
به نظره منم اگه قرار باشه بازی با کیفیت بالا ارائه بشه این درسته
من تایید میکنم
منم تایید می کنم و یک پیشنهاد دارم.
برای دوستانی که هنوز گروهی تشکیل ندادند و می خواهند یک گروه تشکیل بدهند:
مثلا انیماتوری که نیاز به داستان نویس داره و یا مدل سازی که نیاز به گرافیک
داره یک تاپیک بزنید و هر کس در اون تاپیک حرفه های خودش رو معرفی کنه تا
بچه ها نسبت به هم آشنایی بیشتری داشته باشند.
پیشنهاد دوم هم اگر قراره با خارجی ها رقابت کنیم و این حرف صحت داشته باشه به نظرم
گروه های کوچیک رو ول کنیم و خودمون به اتفاق بچه ها یک گروه بزرگ 8 نفری یا بالاتر
تشکیل بدیم و برای مسابقه از همین الان شروع کنیم و بک پروژ] خوبی بسازیم.یعنی
اینکه ما یک گروه برای مسابقه بفرستیم اما یک گروه خوب که دارای مدل ساز ها و برنامه
نویسان و گرافیک کارهای زیادی است و برای همین هم کار زودتر انجام میشه و هم بچه های
سایت p30 world کار گروهی رو یاد می گیرند و برای کارهای بزرگتر از اینا آماده می شوند.
اگر خواستید من مسیولیت رهبری و تنظیم کار و طراحی داستان و دیگر کارها رو می تونم
قبول کنم..نظر من ساخت بازی با موضوع تاریخ ایران و در سبک استراتژیک و
استخراج داستان از تاریخ واقعی ایران هست .به نظر من گیم میکر و گیم استودیو برای ساخت چنین
بازیهی فوق العاده و همچنین آسان هست.من از قبل داستان بازی رو آماده کردم و می خواستم خودم
بازی رو درست کنم ولی این رو بدونید که هیچی کار گروهی نمیشه.خوب من داستان و مرحله بندی و طرح
ها و ... رو دارم و می دونم باید در بازی از چه نوع صداها- چه نوع مدل ها و.... استفاده شود.
برای همین می خوام برای ساخت بازی استراتژیک یک گروه بزنم . برای ساخت بازی استراتژیک تاریخی با
گیم میکر هم آمادگی نسبتا خوبی دارم و به نظرم گرافیک خوبی خواهد داشت.کسانی که می خواهند
برای شرکت در مسابقه عضو گروه من بشنوند با گذاشتن آدرس ایمیل و معرفی خود و حرفه ی خود
در تاپیک زیر اعلام آمادگی کنند.
با تشکر
sam & snake
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)