بوگاتی چی بابا.
آِیا شما ها می دونستید که پراید اولین ماشینی هست که تو کل دنیا برای اولین بار بالای 100 سرعت پرواز می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بوگاتی چی بابا.
آِیا شما ها می دونستید که پراید اولین ماشینی هست که تو کل دنیا برای اولین بار بالای 100 سرعت پرواز می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان ، من کلیپ رو دانلود نکردم ولی با توجه به گفته های شما توو صفحات 1 تا 3 این همون کلیپی نیست که جیمز می میشینه پشت ویرون و با نصب یه سرعت سنج به آخرین سرعتش میرسه؟!منظورمه 407 کیلومتره...
البته یه نکته ای رو بگم در مورد شتاب 0 تا 97 ویرون...
همیشه آمار و ارقام با واقعیت یه تفاوت هایی دارن ، خب اینو همه میدونن.
شتاب ویرون توو شرایط بدون اصطکاک که با یه سری دستگاه اندازه گیری میشه 2.5 ثانیه س درحالی که توو حالت عادی و شرایط طبیعی(منظورم حرکت خودرو روو آسفالت)شتاب به 5.5 ثانیه میرسه پس هی نگید 0 تا 100 ، 2.5 ثانیه!!!
لطفا موقع پست دادن به زمان و تاریخ ان پست دقت کنید و از دادن پست های بیهوده خودداری کنید!بوگاتی چی بابا.
شما تستش کردی که میگی به 5.5 میرسه؟!شتاب ویرون توو شرایط بدون اصطکاک که با یه سری دستگاه اندازه گیری میشه 2.5 ثانیه س درحالی که توو حالت عادی و شرایط طبیعی(منظورم حرکت خودرو روو آسفالت)شتاب به 5.5 ثانیه میرسه پس هی نگید 0 تا 100 ، 2.5 ثانیه!!!
نتیجه این حرف شما کاملا مشخصه! اگه بوگاتی در شراطی غیر ایده ال مثلا به 5.5 برسه این تو همهی ماشینا صدق میکنه!
Last edited by farshad bugatti; 28-08-2010 at 20:50.
آره عزیزم ، تستش کردم که میگم...چطور مگه؟!
لطف کن قبل از پست دادن یکم تحقیق کن...
من اصلا حواسم به تاریخ تاپیک نبود.
از اولشم نباید پست میدادم ، خوش باشید...
سلام
کی گفته شتابش 2.5 ثانیهس
شتابش 3.7 ثانیهس اگه شتابش 2.5 ثانیه بود که mc laren f1 رو لوله میکرد
توی یکی از قسمتا جدید برنامه تاپ گیر این دو تا رو تو ابو ظبی تست میکنن mc laren f1 اولش
بدلیل اینکه شتابش 3.2 ثانیهس چندین متر جلو میفته بعدش بوگاتی میاد میگرش و ازش جلو میفته
بعدا میگن فرشاد زود عصبانی میشه و ...
دیگه عالم و ادم میدونه بوگاتی صفر تا صدش چقدره!
در ضمن اون مک لارن تقویت شده MPOWER هستش.
تاپیک قدیمی
قفل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)