درود
من بعد از قسمتی که دختره میره گیر کردم
یه تیغه جراحی دارم و یه روزنامه
4 دور کل محوطه بازی رو گشتم ولی به جایی نرسیدم.
درود
من بعد از قسمتی که دختره میره گیر کردم
یه تیغه جراحی دارم و یه روزنامه
4 دور کل محوطه بازی رو گشتم ولی به جایی نرسیدم.
به به مباركه يه گيم هم به زبان تركي ساخته شد. با توجه به اينكه اولين گيم به زبان تركي هست پس ممكنه ايراداتي داشته باشه و قابل قبول هست
اين تاپيك را من تازه ديدم مثل اينكه پائين رفته بود اگه هوس نگفته بود ميخواستم يكي هم من بزنم
سبك بازي خيلي شبيه EVIL3 ميباشد و با توجه به اينكه بازيهايي در چنين سبك خيلي وقته به بازار نيومدند همچنين كمي بازار بازيها سردتر شده، پس ارزش تموم كردنشو بايد داشته باشه
از گرافيك متوسطي برخوردار هست ولي چون سبكش خوبه انگيزه براي ادامه بازي وجود داره
عده اي از بچه ها ميگند صداگذاريش بده آيا اين موضوع را همه تايد ميكنند ؟
اينجا هم ميتونيد فيلمهايي از اين بازي را ببينيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی درجه 2 حساب میشه و بخاطر همین ایراد داره بازی بی عیب یعنی بازی درجه 1 مثل گاست ریکان وکرایسیس ، فرونت لاین ....
خیلی شبیه اویل 2 هست این بازی!!
من رفتم دکمه D را هم زدم ولی باز نمیشه.چی کار کنم؟
کسی نبود به حقیر کمک کنه ؟
من بعد از در الماسی گیر کردم .سه تا دره یکیش تاریکه.دوتاش قفله.
من این بازی رو الان از رو سیستمم پاک کردم , واسه همین نمیتونم برم تستش کنم و شاید توضیح هام دقیق نباشن... ولی فکر کنم باید اونجا اون روزنامه رو بندازی پشت دری که از یه طرفه دیگه قفل شده و نمیتونی بازش کنی و بعد با یه چیز تیغه مانندی (دقیقا یادم نمیاد ) کلیدو بندازی اون طرف در و بعد روزنامه رو از زیر در بکشی بیرون و کلیدو بگیری و درو باز کنی...
اونجا هم فکر کنم هر چی هیولا تو اون تونل ها و تو هر دری هستند رو اول باید بکشی , یعنی هر چی موجود تو تونل , و منطقه هستو باید نابود کنی , از نقشه واسه اینکه بفهمی کجا ها رو رفتی و یا نرفتی کمک بگیر تا گیج نشی... بعد باید بری پیش اون دره و دکمه D رو بزنی...
ممنونم . فکر کنم بدونم کجاس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)