تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 80 اولاول 1234567891555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 792

نام تاپيک: کلوپ 5610

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض يه مشكل با 5610 دارم !!!

وقتي كسي ميخواد براي من از طريق بلوتوث فايلي بفرسته گوشي من اين پيغام رو ميده:
    Write File Failed
    كسي ميدونه مشكل از كجاست؟؟؟؟
    رمم هم خاليه. فقط برام يه عكس چند كيلوبايتي فرستادن. همين !!!!

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

یه reset factory setting بکن

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من توی چند تا تاپیک دیگه چند تا سئوال در مورد این گوشی دیدم که به اونا جواب داده نشده بود، فکر کردم شاید این اطلاعات کمک زیادی به کسایی که میخوان اونو بخرن بکنه:
    (فقط لطفاً با من در مورد درستی یا غلطیشون بحث نکنید، چون خودم اونا رو چند بار تست کردم و میدونم که اشتباه نمیگم)

معایب 5610:
    1- سیستم عامل نداره.
    2- صفحه جلوی گوشی سریع لک برمیدارد.
    3- نسبت به سایر گوشی نوکیا، استحکام ندارد، مثلاً برای خودم لغزنده جولی گوشی با یک فشار کوچک کنده شد و شکست! :(
    4- اسلایدش بعد از مدتی شل میشود.
    5- نور LCD خیلی کم است و هیچ کاریش نمیشه کرد!
    6- گوشی خیلی هنگ میکنه. (حداقل هفته ای یک یا دو بار)
    7- در حالت عادی فایلهای بالاتر از یک مگ رو اجرا نمیکنه.
    8- فقط یک برنامه میشه بر روی آن اجرا کرد و برای انجام کاری در حین اجرا یک برنامه باید از اون خارج شد.
    9- گاهی اوقات در حین پخش موزیک صدا برای مدت کوتاهس قطع و وصل میشه (که این مشکل رو قبلاً داشتم و الان دیگه اینطور نمیشه!)
    10- اینفرارد نداره.
    11- پورت USB2 داره که زیاد متداول نیست و در هنگام اتصال به کامپیوتر شارژ نمیشه.
    12- لنز گوشی ممکنه خش برداره (که احتمالش کمه) چون درپوش نداره.
    13 - از فلاشش نمیشه به عنوان چراغ قوه استفاده کرد.
    14 - ویبره ضعیفی داره.

مزایای 5610:
    1- جنس قاب گوشی خیلی محکم است و خش برنمیداره، خیلی جالبه که هیچ بویی هم به خودش نمیگیره (نه بوی خوب و نه بوی بد)
    2- شارژ آن نسبتاً بالا است، اگر مدام با آن بازی کنید و یا حرف بزنید و موزیک گوش کنید تا 2 روز دوام میاره، اما من شده که گوشی رو انداختم گوشه خونه و 5 روز بعد رفتم سراغش و دیدم که هنوز شارژ داره.
    3- دکمه های آن خیلی راحت فشار داده میشن و برای من یکی از بهترین گوشیهایی بود که با آن تایپ میکنم!
    4- ظاهر خیلی زیبا و جالبی داره...

مقایسه 5610 با N73:
    از نظر کیفیت صدا 5610 بالاتر است، اما از نظر بلندی صدا تقریباً در یک حد هستند.
    دوربین هر دو 3.2 است، فیلمبرداری 5610 به نظر بهتر است اما عکسهای ان73 کمی جالبتر است (شاید دلیلش دارا بودن Carl Zeiss باشد)
    ان73 سیمبین هست...

مقایسه 5610 با N73 Music Edition:
    از نظر کیفیت صدا 5610 بالاتر است، اما از نظر بلندی صدا صدای ان73 خیلی بیشتر است.
    LCD ان73 بزرگتره.
    دوربین هر دو یکی است، اما فیلمبرداری 5610 به نظر بهتر است. و اینکه ان73 لنز بزرگتری داره.

مقایسه 5610 با 5700:
    از نظر کیفیت صدا 5700 مطلقاً بهتر است، و از نظر بلندی هم 5700 بیشتر از 5610 است. 5700 مگاباس داره که 5610 نداره.
    از نظر دوربین هم که 5700 تعریف چندانی نسبت به 5610 نداره.
    5700 سیمبین هست...

مقایسه 5610 با K800 و K810:
    از نظر کیفیت و بلندی صدا، 5610 بهتر است.
    از نظر دوربین، در عکاسی، سونی اریکسون به دلیل داشتن لنز سایبرشات و فلاش زنون عکسهای خیلی بهتری می گیرد، مشکلات عکاسی که دوربین 3.2 5610 نسبت به کا800 دارد اینهاست:
    اگر دستتون بلرزه، عکس تار میفته که در کا800 اینطور نیست. نور کا800 خیلی بیشتر است و کلاً رنگها در عکسهای کا800 خیلی شارپتر میباشد...
    اما از نظر فیلمبرداری 5610 به دلیل VGA بودن بهتر از کا800 و کا810 است.
    جاوای سونی اریکسون مزایایی نسبت به نوکیا دارد، مثلاً فایلهای بالاتر از یک مگ را اجرا میکند، که این کار را در حالت عادی نمیتوان با نوکیا انجام داد.
    یکی دیگر از مزایای کا800 تنظیم نور صفحه است که 5610 ندارد، ولی کیفیت ال سی دی 5610 بالاتر است.... اما در عوض نوکیا Keylock داره که سونی اریکسون این امکان رو نداره!
    و اینکه در مدتی که کا800 داشتم یک بار هم هنگ نکرد، اما 5610 حداقل هفته ای یک یا دو بار هنگ می کنه!
    5610 فقط یک برنامه رو اجرا میکنه و برای انجام کاری در حین اجرا یک برنامه باید از اون خارج شد. در حالی که کا800 تا دو برنامه رو با هم میتونه اجرا کنه.
    شارژ 5610 خیلی بیشتر از کا800 هست. و اینکه سرعت جاوای کا800 بالاتره...
    یه چیز دیگه یادم اومد! ویبره کا800 خیلی قویتره...

مقایسه 5610 با W850 و W900:
    متاسفانه هم از نظر کیفیت و هم بلندی صدا، در مقابل این دو گوشی کم میاره. همچنین شارژ آن دو خیلی بیشتر از 5610 است.

موارد دیگر:
    * لغزنده جلوی گوشی، بین صفحه اصلی منو و رادیو و موزیک پلیر سویچ میکنه... (اگر سمت چپ فشار دهید موزیک پلیر و اگر سمت راست را فشار دهید رادیو اجرا میشه)
    * حالت کشویی اون فنری هست و اگه درست استفاده نشه ممکنه بعد از یه مدت شل شه.
    * یک راه حل برای هنگ کردن گوشی اینه که به گوشیتون زنگ بزنید، احتمال داره که درست شه.
    * برای اجرای فایلهای جاوای بالاتر از یک مگ، من نمیدونم چی کار کردم که الان روی گوشیم اجرا میشن! اما از یکی شنیده بودم که با نصب .Net Framework 2 بر روی کامپیوتر مشکل حل میشه!
    * گوشی دکمه Power نداره و با همون دکمه قرمز زیر LCD خاموش و روشن میشه.
    * یک دکمه Open در کنار پورتهای گوشی است که واسه باز کردن در گوشی استفاده میشه.

امیدوارم مطالب مفید بوده باشه، اگه چیزی رو جا انداختم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
    Last edited by MehranVB; 30-03-2008 at 14:17.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من توی چند تا تاپیک دیگه چند تا سئوال در مورد این گوشی دیدم که به اونا جواب داده نشده بود، فکر کردم شاید این اطلاعات کمک زیادی به کسایی که میخوان اونو بخرن بکنه:
    (فقط لطفاً با من در مورد درستی یا غلطیشون بحث نکنید، چون خودم اونا رو چند بار تست کردم و میدونم که اشتباه نمیگم)

معایب 5610:
    1- سیستم عامل نداره.
    2- صفحه جلوی گوشی سریع لک برمیدارد.
    3- نسبت به سایر گوشی نوکیا، استحکام ندارد، مثلاً برای خودم لغزنده جولی گوشی با یک فشار کوچک کنده شد و شکست! :(
    4- اسلایدش بعد از مدتی شل میشود.
    5- نور LCD خیلی کم است و هیچ کاریش نمیشه کرد!
    6- گوشی خیلی هنگ میکنه. (حداقل هفته ای یک یا دو بار)
    7- در حالت عادی فایلهای بالاتر از یک مگ رو اجرا نمیکنه.
    8- فقط یک برنامه میشه بر روی آن اجرا کرد و برای انجام کاری در حین اجرا یک برنامه باید از اون خارج شد.
    9- گاهی اوقات در حین پخش موزیک صدا برای مدت کوتاهس قطع و وصل میشه (که این مشکل رو قبلاً داشتم و الان دیگه اینطور نمیشه!)
    10- اینفرارد نداره.
    11- پورت USB2 داره که زیاد متداول نیست و در هنگام اتصال به کامپیوتر شارژ نمیشه.
    12- لنز گوشی ممکنه خش برداره (که احتمالش کمه) چون درپوش نداره.
    13 - از فلاشش نمیشه به عنوان چراغ قوه استفاده کرد.
    14 - ویبره ضعیفی داره.

مزایای 5610:
    1- جنس قاب گوشی خیلی محکم است و خش برنمیداره، خیلی جالبه که هیچ بویی هم به خودش نمیگیره (نه بوی خوب و نه بوی بد)
    2- شارژ آن نسبتاً بالا است، اگر مدام با آن بازی کنید و یا حرف بزنید و موزیک گوش کنید تا 2 روز دوام میاره، اما من شده که گوشی رو انداختم گوشه خونه و 5 روز بعد رفتم سراغش و دیدم که هنوز شارژ داره.
    3- دکمه های آن خیلی راحت فشار داده میشن و برای من یکی از بهترین گوشیهایی بود که با آن تایپ میکنم!
    4- ظاهر خیلی زیبا و جالبی داره...

مقایسه 5610 با N73:
    از نظر کیفیت صدا 5610 بالاتر است، اما از نظر بلندی صدا تقریباً در یک حد هستند.
    دوربین هر دو یکی است، اما فیلمبرداری 5610 به نظر بهتر است.
    ان73 سیمبین هست...

مقایسه 5610 با N73 Music Edition:
    از نظر کیفیت صدا 5610 بالاتر است، اما از نظر بلندی صدا صدای ان73 خیلی بیشتر است.
    LCD ان73 بزرگتره.
    دوربین هر دو یکی است، اما فیلمبرداری 5610 به نظر بهتر است. و اینکه ان73 لنز بزرگتری داره.

مقایسه 5610 با 5700:
    از نظر کیفیت صدا 5700 مطلقاً بهتر است، اما از نظر بلندی خیر. 5700 مگاباس داره که 5610 نداره.
    از نظر دوربین هم که 5700 تعریف چندانی نیبت به 5610 نداره.
    5700 سیمبین هست...

مقایسه 5610 با K800 و K810:
    از نظر کیفیت و بلندی صدا، 5610 بهتر است.
    از نظر دوربین، در عکاسی، سونی اریکسون به دلیل داشتن لنز سایبرشات و فلاش زنون عکسهای خیلی بهتری می گیرد، مشکلات عکاسی که دوربین 3.2 5610 نسبت به کا800 دارد اینهاست:
    اگر دستتون بلرزه، عکس تار میفته که در کا800 اینطور نیست. نور کا800 خیلی بیشتر است و کلاً رنگها در عکسهای کا800 خیلی شارپتر میباشد...
    اما از نظر فیلمبرداری 5610 به دلیل VGA بودن بهتر از کا800 و کا810 است.
    جاوای سونی اریکسون مزایایی نسبت به نوکیا دارد، مثلاً فایلهای بالاتر از یک مگ را اجرا میکند، که این کار را در حالت عادی نمیتوان با نوکیا انجام داد.
    یکی دیگر از مزایای کا800 تنظیم نور صفحه است که 5610 ندارد.... اما در عوض نوکیا Keylock داره که سونی اریکسون این امکان رو نداره!
    و اینکه در مدتی که کا800 داشتم یک بار هم هنگ نکرد، اما 5610 حداقل هفته ای یک یا دو بار هنگ می کنه!
    5610 فقط یک برنامه رو اجرا میکنه و برای انجام کاری در حین اجرا یک برنامه باید از اون خارج شد. در حالی که کا800 تا دو برنامه رو با هم میتونه اجرا کنه.
    شارژ 5610 خیلی بیشتر از کا800 هست. و اینکه سرعت جاوای کا800 بالاتره...
    یه چیز دیگه یادم اومد! ویبره کا800 خیلی قویتره...

مقایسه 5610 با W850 و W900:
    متاسفانه هم از نظر کیفیت و هم بلندی صدا، در مقابل این دو گوشی کم میاره. همچنین شارژ آن دو خیلی بیشتر از 5610 است.

موارد دیگر:
    * لغزنده جلوی گوشی، بین صفحه اصلی منو و رادیو و موزیک پلیر سویچ میکنه... (اگر سمت چپ فشار دهید موزیک پلیر و اگر سمت راست را فشار دهید رادیو اجرا میشه)
    * حالت کشویی اون فنری هست و اگه درست استفاده نشه ممکنه بعد از یه مدت شل شه.
    * یک راه حل برای هنگ کردن گوشی اینه که به گوشیتون زنگ بزنید، احتمال داره که درست شه.
    * برای اجرای فایلهای جاوای بالاتر از یک مگ، من نمیدونم چی کار کردم که الان روی گوشیم اجرا میشن! اما از یکی شنیده بودم که با نصب .Net Framework 2 بر روی کامپیوتر مشکل حل میشه!
    * گوشی دکمه Power نداره و با همون دکمه قرمز زیر LCD خاموش و روشن میشه.
    * یک دکمه Open در کنار پورتهای گوشی است که واسه باز کردن در گوشی استفاده میشه.

امیدوارم مطالب مفید بوده باشه، اگه چیزی رو جا انداختم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
    بابت مقایستون خیلی ممنون اما چند تا چیز واسم خیلی عجیبه
    اول از اینکه صدای ان73 معمولی و موزیکال از نظر بلندی فرق آنچنانی با هم نداره .
    دوم اینکه خودم به شخصه امتحان کردم صدای دبلیو850 و دبلیو610 از نظر بلندی تقریبا شبیه به هم بودند و این دو گوشی از نظر بلندی صدا با 5700 برابر بودند
    شما میفرمایید که صدای 5610 از 5700 بلندتر و از دبلیو850 ضعیفتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    البته دبلیو900 رو اصلا امتحان نکردم و نمیتونم چیزی بگم.
    شاید اون دبلیو850 که شما امتحان کردید صداش هک شده باشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بابت مقایستون خیلی ممنون اما چند تا چیز واسم خیلی عجیبه
    اول از اینکه صدای ان73 معمولی و موزیکال از نظر بلندی فرق آنچنانی با هم نداره .
    دوم اینکه خودم به شخصه امتحان کردم صدای دبلیو850 و دبلیو610 از نظر بلندی تقریبا شبیه به هم بودند و این دو گوشی از نظر بلندی صدا با 5700 برابر بودند
    شما میفرمایید که صدای 5610 از 5700 بلندتر و از دبلیو850 ضعیفتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    البته دبلیو900 رو اصلا امتحان نکردم و نمیتونم چیزی بگم.
    شاید اون دبلیو850 که شما امتحان کردید صداش هک شده باشه.

در مورد ان73، تا اونجایی که من امتجان کردم موزیکالش هم از لحاظ بلندی و هم کیفیت صدا بهتر از معمولیشه، و به نظر من ان73 معمولی صداش تقریباً در حد 5610 بود...
    در مورد 5700 هم فکر کنم منظورم رو بد گفتم، منظور من این بوده که 5610 از نظر بلندی کمتر از 5700 است، کلاً 5700 از نظر کیفیت صدا و بلندی بهتر از 5610 است (اما اونو با W850 مقایسه نکردم) ممنون از توجهتون، الان اصلاح می کنم...

به هر حال یه نکتهت ای هم بگم که من هیچ دفاع خاصی از حرفام نمی کنم، چون گوشیهایی رو که ذکر کردم و مقایسه رو باهاشون انجام دادن، فقط یک گوشی بودن، منظورم اینه که مثلاً با 3 یا 4 گوشی ان73 یا W850 امتحان نکردم، فقط با یک گوشی امتحان کردم، پس این احتمال وجود داره که گوشی مورد نظر مشکلی داشته باشه و یا به قول شما هک شده باشه و ... (البته به غیر از کا800 که تقریباً با سه تا کا800 مختلف اون چیزایی رو که گفتم بهش رسیدم) پس دوباره میگم که تعصب خاصی روی حرفام ندارم...

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان به نظر شما میرزه گوشیمو با n73 عوض کنم؟؟

داره خودمونی میشه heliacal_66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ببخشید دوربینش چند مگا پیکسله؟: 3.2 یا 3.15. من که آخر نفهمیدم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

دوستان به نظر شما میرزه گوشیمو با n73 عوض کنم؟؟
    بنظر من نه
    چون 1 - این کیفیت صفحش بیشتره
    کیفیت صداش بیشتره
    جدیدتره
    ن73 ماله 2-3 سال پیشه !
    ن73 سرعتش از 5610 کمتری
    و....
    ولی خوب خوبی هایی هم داره ولی عوض نکن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

ببخشید دوربینش چند مگا پیکسله؟: 3.2 یا 3.15. من که آخر نفهمیدم
    توی چند تا سایت نوشته بود 3.2
    در کل هم فرقی ندارن با هم

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بنظر من نه
    چون 1 - این کیفیت صفحش بیشتره
    کیفیت صداش بیشتره
    جدیدتره
    ن73 ماله 2-3 سال پیشه !
    ن73 سرعتش از 5610 کمتری
    و....
    ولی خوب خوبی هایی هم داره ولی عوض نکن
    آخه من دلم یه گوشی سیستم عامل دار میخواد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •