امیر جان سلام ...
نمیشه گفت دیر شده چون این گوشی چیزایی داره که N95 نداره و خب میشه گفت نمونه پیشرفته N95 هستش ...
موفق باشی ...
امیر جان سلام ...
نمیشه گفت دیر شده چون این گوشی چیزایی داره که N95 نداره و خب میشه گفت نمونه پیشرفته N95 هستش ...
موفق باشی ...
به نظر من فعلا بهترین گوشی سمارت فون Sony Ericsson P1 است. در مورد گوشی هایی که قراره در آینده معرفی
بشند بهتره در آینده صحبت بشه. اصل اینه که الان چی تو بازار هست و بهترین گوشی از بین اینها کدوم یکی از
اونهاست.
نه اینکه یکی بگه قراره نوکیا 4 ماه دیگه بهترینو بده بیرون... یکی دیگه میگه سامسونگ قراره بیاد و از این جود حرفها.
اصلا از کجا معلوم این گوشی هایی که در آینده معرفی میشند از لحاظ نرم افزاری و یا سخت افزاری دارای عیب و
ایرادهایی باشند که نشه ازشون چشم پوشی کرد.
Se P1i امتحان خودش رو پس داده. چه از لحاظ سیستم عاملی که بهترین سیستم عامل رو در بین سیمبین دارها
بخاطر تاچ اسکرین بودن و راحت بودنش داره و چه از لحاظ برنامه خوری، چون هر برنامه ای که مربوط به UIQ3 و جاوا
باشه رو میشه روش نصب کرد.
از لحاظ تایپ فارسی و باز کردن صفحات اینترنتی فارسی هم امتحانش رو پس داده. حتی خود سونی اریکسون
پک کاملا فارسی رو برای این گوشی برای دانلود همگانی قرار داده. یعنی تمام منوها رو میشه فارسی کرد بدون
اینکه نیاز به هک کردن گوشی باشه.
از لحاظ قابلیت ساپورت کردن مموری هم میشه تا 16 گیگابایت در صورت وجود داشتن همچین مموری روش انداخت.
از لحاظ باطری هم که 10 ساعت تاک تایم داره. در حالی که اکثر سمارت فون هایی که تاکنون در این تایپک نام برده
شده از لحاظ باطری مشکل دارند. گوشی که شارژ خوب نداشته باشه هر چند هم امکانات بالایی داشته باشه
عملا غیر قابل استفاده است.
خلاصه به نظر من P1 به دلایلی که گفتم بهترین اسمارت فون از نظر من و خیلی های دیگه است.
از قدیم گفتن داشتیم داشتیم نکن الان چی داری رو کن.![]()
اگه بخوایم گوشی های در حال حاضر تو بازار رو بگیم
شک نکن که ان95 8گیگ...
پی 1 به گرد پاشم نمیرسه...
این دوستمون راست میگه....
سلام به همگی ....
zhina_gian عزیز شما چون خودت P1 داری این حرفو میزنی عزیز ... قدرتمندترین سیمبین دنیا در حال حاظر N95 8GB هست و همونطور که actooor عزیز گفت UIQ و P1 به Symbian و N95 8GB نمیرسه ...
actoor عزیز به قول یکی از دوستان خوبم ( shahabSAMSUNG ) گفت هرکی میخواد G810 سامسونگو به عنوان اینکه کارایی N95 داره بخره به دردش نمیخوره ... چون G810 تواناییش بیش از N95 هست ...
موفق باشین ...
من داشتم یه فیلم میدیدم بررسی g810 بود.سیمبینش هیچ فرقی با سیمبین نوکیا نداشت.
به نظر من یه تغییر میدادنش خوب بود.
سیمباین سیمباین هستش دیگه بالاخره ساخت یک کمپانی هستش.
به نظرم تفاوتهاشون در چند گزینه و تغییر شکل آیکونها و یه کم اینترفیسشون باشه.و تفاوت چندانی نداره که بگیم این از اون بهتره.
مقایسه ی ان95 8گیگ با جی 810 سامسونگ...
بحث این 2 گوشی به اینجا منتقل شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by actooor; 19-03-2008 at 18:47.
اکتور جون بزرگی عکس اصلا ملاک برتری واضح هشت گیگ نیستش.
کیفیت عکس مهمه که جی810 بهتره در ضمن برفرض عکس شما انقدر بزرگ باشه هیچ کسی نمیاد با اون اندازه پرینت بگیره چن اصلا کیفیت نداره.
در بعضی موارد ان95 هشت گیگ بهتره و در بعضی مورد جی810 که این تفاوتها رو همه میدونن.
من بیشتر جذب دوربین و فیلمبرداری و اون آمپلی فایر جی810 شدم واقعا تعجب میکنم که این گوشی ویبره ندراه.چون ویبره خیلی مهمه.شما خودت مطمئنی که ویبره نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من نسبت به برتری کلی گفتم...
که ان95 8گیگ برتره...
شما میتونی بری از سایت های معتبر هم ببینی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)