من دومیم!!!!!!دی:
من دومیم!!!!!!دی:
actooor جان من کرم اینام .کلا کسایی که توی اینترنت می فروشن این گوشی و پیدا کردم و بهشون زنگ زدم 8 نفرن ! 4 تا شون مربوط می شه به 2 نفر = 6نفر در کل - یکی تموم کرده = 5 نفر - یکی اصلا ایران نیست = 4 نفر - یکی دیگه هم سر کاریه =3 نفر - یکی هم که داره 700 میده خیلی گرون تر از اون دو تا میده چئن توی همین تهرانه ! .
می مونه 2 نفر که حرفشون یکیه ؛
اینا می گن اول توی "چلسی" پخش شده ، بعد هم توی دنیا !
(البته نمی دونم که چرا اینترنت هم حتی تبلیغشو نمی کنن . چه برسه به ماهواره ها !! )
چین نمی تونه باشه . حالا یه فکری زده به سرم که امروز عملیش می کنم . می خوام ازش IMEL گوشی هاشونو بپرسم ، بعد هم بیام اینترنت ، ببینم که این چه گوشی هست اصلا . اصلا چی می نویسه اشمشو !!
ولی از خریدش صرف نظر نمی تونم بکنم !
دوستان ، تبلیغات96N به طور رسمی روی وب سایت نوکیا قرار گرفت :
فکر کنم خیلی زود وارد بازار بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[COLOR="Red"]چلسییییییییییییییییی!!!!!!!!!! !!!!!!!همه میدونند که شهری در انگلیس با نام چلسی حتی وجود خارجی هم نداره!!!!!!شاید توی باشگاه چلسی available شده؟؟؟؟!!!!!!در کل باید بگم که کلاه برداری در روز روشنه!!!!چلسی!!!!!!!ای خدا!!!!!!!
OLOR]
شما تا حالا اسم بندر چلسی در انگلیس رو نشنیدی ...؟؟؟؟؟
یعنی همه ی دنیا رو ول کرده توی یه بندر گوشی رو ریلیز کرده؟؟؟؟
یچرا من شنیدم...
ولی یک سری میگن تو شیراز امده ان96...
ما که گیج شدیم...
Last edited by actooor; 05-05-2008 at 19:35.
حرفی رو بی سند قبول نکنین
هر کی ادعا می کنه
عکسشو بزاره...
یادم میاد در مورد ان 95 هم همین
خالی بندی ها بود !
می دونی actooor جان (ببخشید که اسمتو نمی دونم ! ) ، جریان از این قراره که دو نفر که وارد کردن ، شیرازی بودن ، یعنی از استان فارس !
جنوب ایران هم که مثل تهران نیست ! اکثرا 0917 دارن ، از این رو ، این چند نفری که توی جنوب پخش کردن ، همه فکر می کنن شیرازی هستن و شیرازو n96 گرفته .
اینم منبعم :
Information on phone number range +98 917XXXXXXX
mobile numberCountry or destination Iran
City or exchange location South Iran
(Original network provider*Mobile Communications Company of Iran (TCI
Last edited by noroozi_hossein; 06-05-2008 at 17:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)