چند خريدي؟سيستم عاملش چيه؟
چرا ... کلا باتری طراحی شده برای یک مکان استاتیک و ثابت که در مواقع نیاز شارژ بشه .... اما مشکل خاصی ایجاد نمیکنه ... هنگام جا زدن و در آوردن حتما باید لپ تاپ خاموش (POWER OFF) باشهدر مورد سوال دوم من خودم میدونم که در آوردن باطری خوبه میخواستم بپرسم اینکه هی دی بیاریم و بزاریم مشکل نداره؟
لینک خرابهبعد اینکه این مدل کولر پدی که لینک گذاشتم جواب میده؟قیمتش اینجا 17 تومنه
اگر safty remove بشه خیر ... مثل فلش هابعد اینکه کشیدن برق از usb غیر از باتری به هیچ قسمتی فشار نمیاره؟(همین که باتری رو در بیاریم مشکل حله؟)
چرا هست اما ممکنه نسبت تبدیل ولتاژها برابر نباشه ... مثل شارژر IPOD ها .... باید بپرسی دقیقا نمیدونمبعد اینکه واسه usb تبدیلی نیست که مستقیم بزنیمش به برق؟
دوست عزیز .... سوالات خرید و فروش در این قسمتچند خريدي؟سيستم عاملش چيه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کولر رو میگم ببین جواب میده؟قیمتش که مناسبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا ندیدم باید جدید باشه و از این چینی ها ...
تارگوس فن اش قوی تره و زیر لپ تاپ چفت میشه و میتونی با لپ تاپ جابجاش کنی .... اما این مدل فقط برای جای ثابتی هست
بگرد تارگوس گیر بیار ... اینا چیه !
سلام[
اولا ممنون بخاطر جواب ها
در مورد کولر این قیمتش 15 تومنه ولی تارگوس شما میگی نزدیک 60 تا 70 خیلی با هم فرق دارن.تو شکل هم ببینی این 3 تا فن داره.حالا این تارگوسی که میگید 4 فنه دقیقا مخصوص لپ تاپ های 15 اینچه و سوراخهاش با سوراخای هوای 1520 مچ میشه؟[/font]
بعد یه سوال دیگه دارم تو یه تاپیک دیدم میشه دی وی دی رایتر معمولی رو با [/ide to usb ] به لپ تاپ وصل کرد.میحوام بدونم اگه این کابلو بخرم با پاورشو میگم.بعد دی وی دی رایتر معمولی رو به لپ تاپ وصل کنم سرعت رایت مثل رو کامپیوتر معمولی هست؟یعنی به خاطر اتصال به پورت usb سرعت رایت پایین نمیاد؟[/font]
بعدشم به این طریق دیگه هیچ فشاری به لپ تاپ وارد نمیشه؟و میشه هر تعداد خواستیم رایت کنیم؟
راستی مانیتور 1520 hd هست؟
Last edited by naeemtop; 31-05-2008 at 10:11.
اون رو باید توی انجمن سخت افزار بپرسی
کلا ببین ، لپ تاپ هم اینقدر الکی نیست که چهار تا Usb وصل بشه داغون بشه
در مورد سرعت رایت وقتی که با پورت usb به طریق بالا وصل کنیم اطلاعی نداری؟
سرعت رایت به اپتیک و موتور رایتر بستگی داره نه کابل و ...! البته تا اونجایی که من میدونم !
میشه یه لینک از اون تارگوسی که میگی بدی؟یا عکس؟
ببین قابل حمل بودنش برام مهم نیس فقط میخوام سرد کنه اون مدله نمیتونه؟
کجا میتونم تارگوس پیدا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)