یعنی هیچ کی نیست که 77 یا 92 داشته بشه؟؟؟؟
همون ، فکرشو می کردم...
واقعا!مزخرف ترین پیشرفت موبایلی...
نه بابا دلت خوشه ، N92 , N77 کجا بودن...
عزيزم چرا گوشيشو بفروشه؟هر كسي كه نداره ميره ميخره هر كسي هم كه دوست داشت گوشيشو عوض ميكنه ميره مدلي كه ----H داره رو ميخره.
به نظر منم پيشرفت نيست ولي همين كه يكي از اين سيستم ها توي ايران فعال شد جاي خوشحالي داره همين
ما رو بگو که یک زمانی فکر میکردیم با کا 750 میشه دنیا رو ترکوند
اگه کمی منطقی فکر کنیم به شرط عدم پولی بودن و اینکه فردا به سرشون نزنه و قطعش نکنند و توی تمام ایران را بیفته ................ وقتی حداقل بیکاری ( در موارد رفتن برق ) و ... بهتر از بیکاریه که !
ولی از جدی که بگذریم باعث افتخاره که جلوی ملتهای دیگه با داشتن چنین تکنولوژی سربلند باشیم ( افغانی ها ).
انشاالله که بازهم از این خبرها![]()
من یک ایران هستم
میخاهم در باز سازی کشورم سهم داشته باشم
ایران بیسیم !!!!!
ای خدا
ولی حالا بازم خوبه که همینو راه انداختن
20:30 گفت تا آخر فروردین Gprs همراه اول وصل میشه
ولی خیلی بعید میدونم بخوان مجانی و فری نگهش دارن ...!!! تا جایی که میدونم تو کشورایی مثه انگلستان که از دی وی بی اچ معمولا برای دیدن برنامه های ورزشی به خصوص فوتبال استفاده میشه پول گرفته میشد...! اصلا ایران و خدمات مجانی ؟!
به هر حال هر طرحی معمولا اوایلش چند ماه (یا گاهی چند سال ) به صورت آزمایشی به طور مجانی اجرا میشه ( تو همه جای دنیا ) بعد که جا افتاد اون طرح و اون تکنولوژی کم کم برای به صرفه بودنش پولی میشه !
بابا مگه چقدر تکنولوژِی می خواد دی وی بی ؟؟؟
یه سری سیگنال با فرکانس امواج رادیویی
و طول موج بلند هستش
همچین هم که تبلیغ میکنن شاخ غول رو نشکستن که !
حالا كه صدا و سيما زحمت كشيده و اين فرستنده ها رو وصل كرده جالبه اين مقاله رو هم بخونيد كه اطلاعات كاملي در اين زمينه ميده...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)