تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 11 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 103

نام تاپيک: بيوگرافي بازيکنان سرشناس فوتبال

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض بیوگرافی کریستین رونالدو

نام کامل: کریستیانو رونالدو داس سنتوز آویرو نام مستعار: کریس ، رون ،رونا، سلطان تکنیک قد: 184سانتی متر وزن:78 کیلو گرم رنگ مورد علاقه:سفید هنر پیشه مورد علاقه: آنجلینا جولی و جان کلود وندام فوتبالیست مورد علاقه: مارادونا ، کلایورت ، فیگو ، هانری و رونالدو رو دوست داره پر کردن وقت فراقت:سینما رفتن موسیقی گوش دادن کتاب خواندن و قدم زدن سایت رسمی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    o-ronaldo. org
    از قرار کریستیانو رونالدو کم سن و سال در 5 فوریه سال 1985 یا همون 16 بهمن سال 1364 در خانواده ای فقیر در مدریا یکی از جزایر کشور پرتغال در نزدیکی شهر لیسبون به دنیا آمد.
    پدر او مدیر فنی یکی از تیم های مدریا بود. او دو خواهر بزرگتر از خودش داره.او ازخردسالی به فوتبال علاقه داشت و اون رو پاتریک کلایورت صدا میزدن به خاطر علاقه ی زیادی که به اون داشت او در تیم های مختلف نوجوانان بازی میکرد.او اولین بازی خود را در مقابل تیم موریرنس بازی کرد و برای آن تیم 2 گل به ثمر رسانید این تنها آرزوی کریس بود که به تازگی به آن دست یافته بود او به سوی اینده ای دراز رهسپار شد. سپس او به همراه خانواده اش به شهر بزرگ لیسبون آمدند.کریس در مدرسهای ثبت نام کرد ولی همکلاسی هایش به خاطر لهجه ای که داشت مسخره می کردند ولی کریس به آنان توجه نمیکرد و کار خود را ادامه می داد.اوبعد از آمدن به لیسبون به تیم اینتر ناسیونال پیوست اولین بازی او در تیم ناسیونال در مقابل تیم بولتون بود.

Inam khabari az khodesh va namzadesh:

روابط کریستیانو رونالدو و مرکه رومرو به پایان رسید. شبکه TV Mais اعلام کرد که روابط این دو در تاریخ 29 آگوست به پایان رسیده و مرکه رومرو درحال غصه خوردن بوده است. اما ادگار آرایشگر اختصاصی مرکه رومرو اعلام کرده که آنها هنوز با هم هستند. : «پایان عشق آنها یک دروغ بزرگ است . این موضوع به شدت خنده دار است. آنها این مطالب را از خودشان در می آورند . در چند روز گذشته رومرو نزدیک مادرش بوده است. واو فاصله کمی با مادرش داشت چون او بیمار بود. اما با رونالدو همه چیز بسیار خوب استاین مطلب هنوز به نقل دوستان رونالدو تایید نشده است. فاصله ی این دو فقط یک عامل پایان دوستی می تواند باشد. همان منبع خبری اعلام کرد: این یک سیه رویی برای این دو چهره است. هرچند یکی از دوستان رونالدو ضمانت کرد که کریستانو واکنش خوبی نسبت به این خبر داده است و تک و توک با مرکه ارتباط دارد .مرکه رمرو به سختی کار میکند تا به مشکلش با رونالدو فکر نکند. رومرو گفت: من شاد هستم وقتی کار می کنم.
    مصاحبه مجله ی 24horas با مرکه رومرو در مورد پایان دوستی او با رونالدو.
    این مجری برای دفعه اول هیچ توضیحی در مورد این موضوع نداد. در یکی از مراسم مد لباس یا همان فاشن در ویزلا پورتو مرکه دوباره با دوستش والتر کاروالهو ملاقات کرد. به گفته چند مجله این مرد یکی از دلایل شکسته شدن دوستی رونالدو با مرکه است. اما این تنها دلیل نیست. در همان مراسم فاشن مرکه ثریا چاوز را هم ملاقات کرد که مجله های پرتغالی گفته بودند رونالدو به ثریا sms داده و او را دعوت به خود کرده است. بر گردیم به مصاحبه مجله با مرکه. مرکه بود در کنار ادگار و مرکه از مردم گلایه می کرد که چه تفسیراتی در مورد زندگی شخصی او شده است. این زندگی من است و می خواهم من ار تنها بگذارند. من نمی خواهم کسی مزاحم زندگیم شود.

به نقل از چند منبع روابط این دو در 29 آگوست به پایان رسیده و اینهایی که قبلا گفته میشد شایعه بود. به هر حال شبکه TV Mais یک انگیزه ای برای نشر این خبر داشته است. در حقیقت دوست شدن با خانواده آویرو (همان خانواده رونالدو) عاقبت خوشی نداشت. مادر رونالدو می خواست دیگر این دو تا با هم نباشند چون می دانست به فوتبال او ضرر می رسد و وارد حاشیه ها می شود. خواهر بزرگ رونالدو اظهار کره بود که اعتقادی به روابط آنها ندارد و مرکه زنی نیست که بتواند مدتهای زیادی با رونالدو باشد. یکی دیگر از این دلیل ها می تواند ترس رونالدو از بحث و جدل مداوم با مرکه می تواند باشد. یکی دیگر از عوامل دوستی رومرو با والتر کاروالهو می تواند باشد.

نوریا برمودز دوست اسپانیایی رونالدو در پرتغال بود در همان هتلی که رونالدو بود در همان لحظه مرکه رومرو و رونالدو از هم جدا شدند. مصاحبه مجلهmatch با کریستیانو رونالدو

وقتی کودک بودی الگویت چه کسی بود؟
    از بازی رونالدو لذت می بردم. چون سبک بازی او را دوست دارم. اما فکر می کنم سبک بازی ام از خودم ابداع شده است. عادت داشتم در ک.چه و خیابان با همسن و سالهای خودم بازی کنم و همیشه این سبک بازی را دوست دارم.

آیا دوست داشتی به یک فوق ستاره تبدیل شوی ؟
    از وقتی که یادم می آید دوست داشتم فوتبال بازی کتم. اما بارها پیش می آمد که مادرم مرا به خانه فرا می خواند اما من به سرعت از خانه به سمت ادامه بازی می کردم! این همیشه رویای من بود و خدا را شاکرم که اکنون یک فوتبالیست حرفه ای هستم.

وقتی در پرتغال بودی بازیهای منچستر یونایتد را پیگیری می کردی؟
    بله. در مادیرا که محل خانه مان بود بازیهای منچستر و دیگر تیم های لیگ برتر را تماشا می کردم. در آن زمان اندی کول و دوایت یورک دو مهاجم گلزن منچستر یونایتد بودند که من از قدرت گلزنی آنها خوشم می آمد.

تو اکنون مورد توجه همگان هستی. فکر می کنی در این فصل هم پیشرفت قابل توجهی داشته ای؟
    بله ، در دوران حضورم در منچستر به عنوان یک بازیکن پیشرفت زیادی کردهام. با تعدادی از بهترین بازیکنان جهان همبازی شده ام و از آنها چیزهای زیادی یاد گرفته ام. در این فصل فرم خوبی داشته ام و دوست دارم این آمادگی را تا جایی که بتوانم حفظ کنم.

آیا بهترین بازیکن کناری جهان هستی؟
    سعی می کنم بهترین باشم، اما خودم که نباید بگویم! اگر بخواهیم با شما صادق باشم، باید بگویم خودم را با سایر بالهای جهان مقایسه نمی کنم. می خواهم همیشه پیشرفت کنم و صد درصد تلاشم را ارائه کنم. دوست دارم این کار را تا پایان دوران فوتبالم انجام دهم.

با تکنیک ترین بازیکن دنیا چه کسی است؟
    بازیکنان زیادی هستند که با استعداند و زیبا بازی می کنند، اما بازیکنان سبکهای متفاوتی دارند! بعضی دیگر به جای آن پاسهای دقیقی میدهند. بازیکنان مختلف تکنیک متفاوتی دارند، پس انتخاب فقط یک بازیکن کار دشواری است.

تو یا وین رونی، کدام با تکنیک تر هستید؟
    فکر می کنم بازیکنان متفاوتی هستیم. هیچ شکی در این نیست که وین رونی بازیکن بزرگ و با استعدادی است.او تکنیک انفرادی خودش را دارد، من هم مال خودم را. ما سعی می کنیم خودمان باشیم.

حقه ها و دریبل هایت را خودت طراحی می کنی یا از دیگران الگو می گیری، مثلا رونالدینیو؟
    نه.دریبل هایم به وسیله خودم طراحی می شود نه دیگران . این حرکت ها حاصل سالها تلاش من در جلسات تمرینی اس که حالا در زمین می بینید.سعی میکنم روی آنها کار کنم و در زمین به طور طبیعی و ذاتی آنها را اجرا کنم.اما بعضی از بازیکن ها می بینند که بازیکن دیگری حرکتی خوبی انجام می دهد و سعی می کنند از او تقلید کنند، اما این روش من نیست. من تلاش میکنم خودم را پیدا کنم نه این که تقلید کنم.

دریبل هایت را از کی شروع کردی؟
    دریبل هایم از زمانی آغاز شد که خیلی کم سن و سال بودم این حرکت ها در طول سال ها تکمیل شده اند. سال به سال پیشرفت می کنم. فقط می خواهم بهتر و بهتر شوم و تکنیک های بیشتری یاد بگیرم.

می دانی بهترین زمان بری دریبل زدن در طول بازی چه موقعی است؟
    در طول بازی بعضی از مواقع سخت است که از این حیله ها استفاده کنید، ولی وقتی تیم جلو است کارها آسان تر پیش می رود. در آن زمان آرام تر هستیم و این حیله ها بیشتر به کار می آید. بعضی از مواقع هم کارها خوب پیش نمی رود.

آیا تو در تمرین روی این حرکت ها تمرین می کنی؟
    بعد از تمرین من کمی دورتر می ایستم و روی دریبل ها و خیلی چیزهای دیگر کار میکنم تا بتوانم آن را در بازی به کار بگیرم.

می دانی بهترین زمان بری دریبل زدن در طول بازی چه موقعی است؟
    در طول بازی بعضی از مواقع سخت است که از این حیله ها استفاده کنید، ولی وقتی تیم جلو است کارها آسان تر پیش می رود. در آن زمان آرام تر هستیم و این حیله ها بیشتر به کار می آید. بعضی از مواقع هم کارها خوب پیش نمی رود، ولی همیشه تمام تلاشمان را می کنیم تا تیم به پیروزی برسد.

وقتی منچستر قصد خرید تو را داشت چه احساسی داشتی؟
    احساس خاصی داشتم، چون علاقه تیمی مثل منچستر یونایتد به من یکی از لحظات فوق العاده در تمام عمرم به شمار می رود، باشگاهی که یکی از بهترین تیمی جهان است هیچ وقت آن لحظه را فراموش نمی کنم.

یونایتد برای جذب تو 12 میلیون پوند پرداخت کرد آیا این مبلغ زیاد برای خرید تو اشتباه است؟
    نه. من فکر می کنم منچستر مرا برای ترمیم تیمش آورد تادر اینجا پیشرفت کنم البته نه اینکه پول برایم مهم نباشد ام مهمتر از آن تیم است.

تو صاحب پیراهن شماره 7 هستی دقیق مثل دیوید بکام زمانی که اینجا بود...
    اگر به گذشته نگاه کنید، همه بازیکنانی که این پیراهن را می پوشیدند یک پدیده بودند! این یک مسئولیت بزرگ است و باید کارم را به خوبی انجام دهم تا در آینده به یاد آورده شوم.

از ماندن در منچستر چه احساسی داری؟
    احساس خوبی دارم پیش از اینکه به منچستر بازگردم. می خواستم این تیم را ترک کنم اما مسئولان باشگاه به حمایت هایشان من را از تصمیم خود منصرف کردند و سبب شد تا شرایط خود را به دقت مورد بررسی قرار دهم و بدین ترتیب تصمیم به ماندن گرفتم و فکر می کنم این بهترین تصمیم زندگیم بود.
    امیدوارم موفقیت های ما به همین ترتیب ادامه داشته باشد و این فصل ، فصل خوبی برای ما باشد.

تا کی در یونایتد می مانی؟
    دقیقا نمی دانم شاید 1 سال شاید 2 ،3 ،4 یا ده سال و شاید هم تا پایان دوران فوتبالم اما تنها چیزی که از آن مطمئنم این است که منچستر باشگاه ایده آل من است . میخواهم نام من در این باشگاه جاودانه بماند و روزی شاهد ورود هم تیمی های ملی خود در این باشگاه باشم.

آیا از رایان گیگز چیزهایی یاد می گیری؟
    بازی کردن کنار گیگز عالی است. او بازیکن بزرگی است و یک انسان بزرگ.او از وقتی که به اینجا آمدم به من کمک زیادی کرده است. سابقه او در منچستر یونایتد درخشان است و کسی است که می شود از او چیزهای زیادی آموخت. همیشه سعی می کنم از بهترین ها چیزهای زیادی یاد بگیرم و رایان گیگز به این جمع تعلق دارد.

بهترین دفاعی که مقابل او قرار گرفته ای چه کسی است؟
    در انگلیس مدافعان بسیار خوبی حضور دارند و این انتخاب دشواری است. من در برابر اشلی کول در آرسنال بازی کرده ام به نظر من او بازیکن بسیار خوبی است.

تماشاگران در اولدترافورد راجع به تو چه می گویند؟
    اولدترافورد واقعاً لذّت بخش است و همیشه هم این طور بوده است. به نظر من بهترین ورزشگاه این کشور است و یکی از معدود ورزشگاههایی که میشه پر می شود. بازیکنان یونایتد در اولدترافورد احساس خوبی دارند چون جو آنجا باعث می شود بهتر بازی کنید.
    و تو از تماشاگران رقیب القاب زیادی می گیری!
    این کاملا عادی است. منچستر یونایتد یکی از بهترین و مشهور ترین تیم های جهان است و این طبیعی است وقتی به خانه حریفان می روید، تماشاگران سعی کنند شما را با مشکل مواجه کنند تا بد بازی کنید. اما ما با چنین شرایطی آشنا هستیم و با تجربه ای که اندوخته ایم ، نمی گذاریم در کارشان موفق شوند.

دیگران درباره کریستیانو چه می گویند؟

اوزه بیو اسطوره فوتبال پرتغال از کریستانو رونالدو به خاطر عملکرد های فوق العاده تمجید کرد.
    او در مصاحبه ای گفت: « در مورد رونالدو اولین چیزی که جلب توجه می کند، سرعت و قدرت فوق العاده این بازیکن جوان بوده که به عقیده من کفشهای او دارای یک قدرت جادویی است. او دارای تکنیک بسیار عالی در بازی هاست و مهم تر از همه اینکه اعتماد به نفس بالایی دارد و به این باور رسیده که قادر به انجام هر کاری با توپ بوده و شاید هم همین ویژگی از او یک فوتبالیست منحصر به فرد ساخته است

کارلوس کوئیروز دستیار سر آلکس فرگوسن در منچستر گفت کریستیانو رونالدو می تواند بهترین بازیکن دنیا شود. او باید مقابل تیمی از کشورش قرار بگیرد و آخرین بازی او در آن جا با فاجعه همراه بود و حالا کوئیروز می گوید:«وقتی با بازیکنان جوان کار می کنید، کارتان این است که به آنه بگویید یا مجبور شان کنید بعضی از کارهای خاص را انجام دهند. مساله این است که باید وادار شان کنید به زندگی، اصول و ارزش ها فکر کنند، به آنها بیاموزید به خودشان فکر کنند و جواب درستی برای تمام این پرسش ها بیابند. می خواهید تعادلی بین نحوه بازی ، حرف هایی که می زنند ، دوستانی که دارند ، هر چیزی درباره ی بازی ، بیرون یا درون زمین ، به وجود بیاورند. در قبال کریستیانو همیشه تلاش کرده ام تا شور و انگیزه ویژه ای در او ایجاد کنم تا نه در میان بهترین های دنیا باشد، بلکه بهترین بازیکن دنیا شود. او می تواند این کار را انجام دهد، و من تردیدی ندارم. »
    او در پایان افزود:«او بازیکن با انگیزه و با استعدادی است وجود جوانی او بازی های بسیار خوبی برای منچستر و پرتغال انجام می دهد و امید زیادی به درخشش او در لیگ برتر و لیگ قهرمانان دارم و بدون شک با گلزنی های او می توانیم افتخارات خوبی به دست آوریم

hassan-morinio.blogfa.com

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بیوگرافی فابرگاس ستاره جوان آرسنالسسک فابرگاس در 4 مِی سال 1987 میلادی در آرنا دِمار ایالت کاتالونیای اسپانیا متولد شد.فوتبال حرفه ایش را از تیم ب بارسلونا شروع کرد.وی با تیم زیر 17 سال اسپانیا قهرمان جام جهانی زیر 17 ساله های جهان شده است.او در این جام به عنوان بهترین بازیکن و بهترین گلزن انتخاب شد.
    .
    هنگامیکه او تنها 16 سال بیشتر نداشت با مبلغ قرارداد 2.25 میلیون یورو به انگلیس رفت تا فوتبال حرفه ایش را در آرسنال دنبال کند.او در حالیکه 16 سال و 177 روز داشت به عنوان جوانترین هافبک تاریخ باشگاه آرسنال به میدان رفت.او در اولین بازی اش که در تاریخ 23 اکتبر سال 2003 بود برای آرسنال خوش یمن بود و آرسنال در آن روز بعد از تساوی 1-1 موفق شد در ضربات پنالتی در جام حذفی انگلیس به پیروزی برسد.نبوغ بعدی وی هنگامیکه بود که پای وی در برد 5-1 آرسنال مقابل ولورهمپتون به گل باز شد.وی نگاه ها را هنگامیکه که در جام خیریه انگلیس در برابر منچستر یونایتد به میدان رفت به خود اختصاص داد.آرسنال در آن بازی 3 بر 1 پیروز شد.هنگامی او در لیگ برتر به میدان رفت تا جای خالی پاتریک ویرا را پر کند.در آن بازی آرسنال در خارج از خانه اورتون را 4 بر 1 در هم کوبید.سس به عنوان بازیکن فیکس در بازی بعد و بعد تر به میدان رفت.اولین گل لیگ برتری وی در مقابل بلک برن بود که آرسنال با نتیجه 3 بر صفر بازی را به سود خود به پایان رساند.متاسفانه پاتریک ویرا از بند مصدومیت رها شده به ترکیب اصلی بازگشت و جای سس جوان را گرفت و وی به نیمکت ذخیره ها روانه شد.اما چند بازی بعد وی در کنار پاتریک ویرا به میدان رفت.چند بازی بعد در حالیکه پاتریک ویرا غایب بود وی در جام باشگاه های اروپا در مقابل پاناتینایکوس به میدان رفت و آن باری با حساب 2-2 به پایان رسید و اولین بازی وی در جام باشگاه های اروپا انجام شد.وی در آن سال اولین جام قهرمانی خود به همراه آرسنال را در جام حذفی انگلیس کسب کرد.تابستان سال بعد پاتریک ویرا به یوونتوس پیوست و راه را برای این جوان اسپانیایی کاملاً باز گذاشت.وی با درخشش در بازی مقابل یوونتوس در جام باشگاه های اروپا که با گلزنی و گل سازی او برای آنری همراه بود، آرسنال را با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رساند و نگاه مردم و رسانه های جهان رو به خود جلب کرد.آرسنال در آن سال با بازی های او نائب قهرمان جام باشگاه های اروپا شد.وی به تیم ملی اسپانیا دعوت شد و اولین بازی اش را مقابل لیختنشتاین که با حساب 4 بر صفر به نفع اسپانیا به پایان رسید را انجام داد.سِس هم اکنون علی رقم سن کم ، از رکن های اصلی آرسنال به حساب می آید و همگان بر این باورند که آینده ای درخشان تر در انتظار اوست.

/top2007.blogsky.com

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

«روبرتو كارلوس داسيلوا روكا» متولد دهم آوريل سال 1973 در «سائوپائولو» در حقيقت همان «روبرتو كارلوس» فوتباليست معروف برزيلي است كه مدتي است در تيم «فنرباغچه» ترکیه توپ مي‌زند. او معمولا در جناحين زمين بازي مي‌كند و تاكنون در سه جام جهاني، بازيكن اصلي تيم ملي كشورش بوده است.
    او قبل از ورود به تيم «فنرباغچه» در باشگاه اسپانيايي «رئال مادريد» بازي مي‌كرد. او در زمره پنج فوتباليستي است كه در بيش از صد بازي ليگ قهرماني اروپا حضور داشته است. در سال 1997 و در انتخاب بهترين بازيكن دنيا از سوي فيفا نام روبرتو كارلوس درست پس از رونالدو به عنوان نفر دوم به چشم مي‌خورد و پله او را يكي از 125 بازيكن برتر دنيا مي‌داند.

آغاز فوتبال
    «روبرتو كارلوس» فوتبال را با باشگاه «پالميراس» آغاز كرد و خيلي سريع و در سن 22 سالگي وارد باشگاه اينتر ميلان شد. او در سال 1996 به باشگاه قدرتمند «رئال مادريد» پيوست. كارلوس يازده فصل متمادي براي باشگاه رئال مادريد توپ زد و در كل در 512 مسابقه حاضر شد كه 370 بازي آن مسابقات ليگ بود. او در اين مسابقات در همان پست دفاع خود 46 گل را روانه تور دروازه حريفان كرد.

كارلوس در آگوست سال 2005 رسما شهروند اسپانيا شد و در عين حال شهروند برزيل نيز محسوب مي‌گشت اين اتفاق براي رئال مادريد اهميت به سزايي داشت، زيرا بدين ترتيب كارلوس ديگر بازيكن خارجي به حساب نمي‌آمد و آنها كه اجازه داشتند تنها 3 بازيكن غيراروپايي در باشگاه خود داشته باشند يك جاي خالي براي گزينه‌اي مناسب پيدا مي‌كردند و اين طور بود كه رئال مادريد توانست «روبينيو» را وارد تيم خود كند. در طول فصل بازيهاي 2006-2005 اخبار و شايعات بسياري مبني بر اين‌كه كارلوس باشگاه رئال را ترك خواهد كرد در نشريات به چشم مي‌خورد. اين خبرها حاكي از آن بود كه دو باشگاه مهم كه خواستار اين فوتباليست بودند «چلسي» و «فنرباغچه» نام داشتند ولي آن فصل گذشت و كارلوس همچنان در رئال ماند برای سیصدوسي‌امين بار در مادريد بازي كرد و بدين ترتيب ركورد قبلي را كه با 329 بار از آن «آلفردو دي استفانو» بود را تصاحب كرد. اما روز نهم مارس 2007 او اعلام كرد كه تصميم دارد ديگر قرارداد خود را با رئال تمديد نكند و مدتي بعد حرف خود را عملي كرد.

فنرباغچه يك باشگاه بزرگ
    در ژوئن سال 2007 روبرتو كارلوس قرارداد دو ساله خود را به همراه يك سال حضور اختياري با باشگاه فنرباغچه كه قهرمان ليگ تركيه است به امضا رساند. اين قرارداد داخل استاديوم و در برابر چشم هزاران تن از هواداران اين تيم به امضا رسيد. اين اتفاق براي خود كارلوس هم عجيب و غيرمنتظره بود زيرا هميشه فكر مي‌كرد در باشگاه رئال با فوتبال خداحافظي خواهد كرد ولي سرانجام پس از يازده سال بازي براي رئال از اين باشگاه جدا شد تا به باشگاه ديگري بپيوندد. او مي‌گويد: «هرگز انتظار نداشتم به باشگاه ديگري بروم، نمي‌خواستم رئال را ترك كنم ولي شرايط در فوتبال تغيير مي‌كند. براي من هم شرايطي به وجود آمد كه به اينجا بيايم و به آنچه مي‌خواهم برسم. رييس باشگاه فنرباغچه باعث شد دوباره احساس كنم مهم هستم. فكر مي‌كنم شانس آن را دارم كه با آنها آينده خوبي براي خودم بسازم. دوست نداشتم رئال را با ناراحتي ترك كنم، من آن باشگاه را با خوشحالي و با گردن افراشته ترك كردم.» او رفتن خود از رئال را به رفتن ديويد بكام تشبيه كرده و مي‌گويد: «همان طور كه بكام رفت تا به گالكسي بپيوندد من هم رفتم. آنها آدم‌هاي بزرگي را از دست دادند. من با خوشنامي به رئال مادريد رفتم و دوست دارم هميشه همين طور باشم.» روبرتو كارلوس در اولين بازي رسمي خود در «فنرباغچه» با سر براي اين تيم گل زد. اين گل حاصل سومين ضربه سر (هد) او در طول كار حرفه‌اي‌اش بود. او براي هواداران آن تيم، محبوب‌ترين بازيكن محسوب مي‌شود و يك عضو ضروري و كليدي براي فنرباغچه است.

گل‌هاي به يادماندني
    اگر وارد وب سايت بهترين گل‌هاي فوتبال شويد و تمام گل‌هاي تاريخ فوتبال را يك به يك مرور كنيد، مطمئنا در ميان اين گل‌هاي منتخب دو گل از سري گل‌هاي روبرتو كارلوس را شاهكار عالم فوتبال خواهيد دانست. اولي يك ضربه آزاد از فاصله 35 متري بود كه با چرخشي مبهوت‌كننده از سد مدافعان گذشت و وارد دروازه انگليس شد و عنوان «ضربه آزاد قرن» را به خود اختصاص داد. دومين گل معروف كارلوس يك ضربه كرنر بود كه آنچنان به زيبايي زده شد و آنقدر حيرت‌انگيز وارد تور شد كه وقتي كسي براي نخستين بار آن را مي‌بيند چند ثانيه طول مي‌كشد كه متوجه گل شدن آن ‌شود. با اين وجود كارلوس فوتباليستي است كه توانايي‌هاي دفاعي خود را به همه ثابت كرده و در جناح چپ زمين بيش از هر قسمت ديگري موفق است. قدرت و توانايي روبرتو در پاي چپ او نهفته است و همين پا او را بهترين يا يكي از بهترين‌هاي عرصه فوتبال ساخته است. اين بازيكن جذبه‌اي خدادادي دارد كه باعث شده در قلب همه هواداران خود جا باز كند. هواداران او توقع دارند او در تك تك بازي‌هايش عالي ظاهر شود و البته او هم در اغلب مواقع شگفت‌انگيز است. كارلوس در سال‌هاي گذشته به راستي يك سوپراستار بوده است.

زندگي خصوصي
    روبرتو كارلوس وابستگي شديدي به خانواده‌اش دارد. او هميشه با پدرش «اسكار» و مادرش «ورالوچيا» و البته سه خواهرش «كريستين»، «جيزيه» و «سيلويا» روابط نزديكي داشته است و بدين ترتيب مسلم است كه به خانواده جديد خود يعني همسرش «الكساندرا» و دخترانش «روبرتا» و «جيوانا» عشق و محبت عميقي دارد. او يك پسر هم دارد كه نام او را روبرتو كارلوس جونيور گذاشته است. روبرتوي كوچك اكنون نزديك به سه سال دارد و پدر به شدت علاقه‌مند است كه پسرش راه او را پيش بگيرد. او نمونه بارز يك پدر با محبت است كه به تك‌تك اعضاي خانواده خود توجه خاصي نشان مي‌دهد. كارلوس سال‌هاي زيادي از وطن اصلي خود دور بوده است، با اين وجود سعي دارد عادات قديمي خود را حفظ كند و به ويژه به موسيقي و غذاهاي اصيل برزيل علاقه شديدي دارد. او در كنار فوتبال به ورزش‌هاي ديگري نظير واليبال ساحلي واسپكتاش مي‌پردازد. علاوه بر بازي به يادماندني، خصوصيات اخلاقي برجسته‌اي هم دارد كه باعث جذابيت او در ميان هواداران فوتبال شده است. خصوصياتي همچون خونگرمي، خوشرويي و خاكي بودن كه معمولا مردمان برزيل از آن بهره مي‌برند.

حضور در استانبول

كارلوس مي‌گويد: من هرگز جلسات و پيشنهادات فنرباغچه را سبك نشمردم. در حقيقت افتخار مي‌كنم كه اين باشگاه نسبت به خريد من علاقه نشان داده است. سال گذشته فردي به اسم «مرات» پيش من آمد تا شرايط قرارداد را برايم توضيح دهد، او بسيار جدي بود و سعي داشت اين معامله صورت بگيرد و خيلي به كارش وارد بود. من گفتم قرارداد سه ساله مي‌خواهم و او موافقت كرد ولي گفتم بايد با رئال مادريد هم مذاكره كنم چون قراردادم با اين باشگاه هنوز به پايان نرسيده است و باز هم موافقت كرد، ما با هم دست داديم و او رفت. آن موقع من مطمئن بودم كه به فنرباغچه مي‌روم ولي اين باشگاه ديگر دنباله كار را نگرفت. آنها حتي به رئال مادريد پيشنهادي هم ندادند و مرا در عالم ترديد گذاشتند و رفتند. فنرباغچه سال گذشته اين انتقال را جدي نگرفت. اگر آنها جدي بودند با روساي رئال ملاقات مي‌كردند. اين طور شد كه من به اين نتيجه رسيدم كه فنرباغچه در تصميمش جدي نيست و قراردادم را با رئال تمديد كردم، اما امسال آنها جدي بودند و بابت سال گذشته از من عذرخواهي هم كردند.مردمان ترك بسيار خونگرم، مهربان و البته ديوانه فوتبالند. فوتبال اين كشور در سال‌هاي گذشته به ويژه ده سال اخير رشد بسيار خوبي داشته است كه مهمترين نمونه مقام سوم جام جهانی 2002 بود، آنها در آن جام دوبار با ما روبه‌رو شدند و هر دو بار تيم آماده برزيل كه آن سال قهرمان جهان شد را آزار دادند. پيش از اين‌كه به استانبول بيايم، چند بار با كلوديو تافارل دروازه‌بان سابق و هم بازي‌ام در تيم ملي برزيل كه چند سالي در گالاتاسراي دروازه‌بان بود، تماس تلفني برقرار كردم، او به من گفت: يادت باشد در تركيه با فوتبال شوخي نكن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

لوييس فيليپه مديرا کائيرو يا همان لوئيس فيگو يکي از بزرگترين بازيکنان فوتبال دنيااست که نام او فوتبال زيباي پرتغال را در ذهن تداعي مي کند. او بازيکني است که توانايي بازي در قسمت هاي مختلف زمين را دارد . فيگوبازيکني خلاق است که در دريبل زدن مهارت فراواني دارد و مي تواند هر حريفي را در تشخيص جهت حرکت خود دچار ترديد و اشتباه کند !
    لوئيس روز چهارم نوامبر سال 1972 در شهر ليسبون مرکز پرتغال ديده به جهان گشود . او فوتبال را از تيم اسپورتينگ ليسبون آغاز کرد که يکي از معروفترين باشگاههاي فوتبال اين کشور به شمار ميرود وتاکنون بازيکنان زيادي را به فوتبال دنيا معرفي کرده است . او از اين تيم به تيمهاي ملي نوجوانان و جوانان اين کشور نيز راه يافت تا در همان سالهاي آغازين فوتبال خود با قهرماني آشنا شود ! قهرماني در رقابتهاي زير 16 سال اروپا در سال 89 و کسب مقام اول در مسابقات زير 20 سال دنيا در سال 91 عناويني هستند که فيگو جوان به همراه تيمهاي نوجوانان و جوانان پرتغال بدانها دست يافت .
    فيگو 6 فصل براي باشگاه اسپورتينگ توپ زد و با آن به قهرماني جام حذفي اين کشور نيز رسيد. او دو بار هم به عنوان مرد سال فوتبال پرتغال برگزيده شد و درخشش او به حدي بود که توجه سران باشگاه معروف بارسلونا اسپانيا را نيز به خود جلب کرد . بدين ترتيب او در ابتداي فصل 95-96 به باشگاه محبوب کاتالان ها پيوست .
    اين نقل وانتقال در حالي صورت گرفت که همه يکي از دو تيم ايتاليايي پارما و يوونتوس را مقصد بعدي پديده فوتبال پرتغال مي دانستند ! به هر ترتيب او به بارسا رفت تا زير نظر يوهان کرايف مربي بزرگ اين تيم به فوتبال خود در سطحي بالاتر ادامه دهد.
    فيگو طي 5فصل حضور در اين تيم سرشناس اسپانيايي به عناوين زيادي چون دو قهرماني در مسابقات لاليگا . دو قهرماني در رقابتهاي جام حذفي اين کشور .قهرماني در جام برندگان جام اروپا وهمچنين قهرماني در سوپر جام باشگاهاي اروپا و اسپانيا دست يافت .
    او چهار بار ديگر نيز مرد سال فوتبال پرتغال شد و در سال 2000 عنوان بهترين بازيکن اروپا را هم از آن خود کرد تا سالهاي اوج خود را در کنار کاتالانها سپري کند . در اين زمان او محبوبترين چهره در بارسلونا به شمار مي رفت و در واقع به سمبل اين باشگاه پر طرفدار اسپانيايي تبديل شده بود اما يک انتقال ناگهاني محبوبيت او نزد هواداران بارسا را به کلي از بين برد و نيست و نابود کرد !
    در تابستان سال 2000 لوئيس فيگو با عقد قراردادي پنج ساله به مبلغ 7.38 ميليون پوند راهي مادريد شد تا در تيم رئال حريف سنتي بارسا به بازي بپردازد !
    قبول اين موضوع که يک بارسايي پيراهن رئال را برتن کند براي هواداران متعصب بارسلونا بسيار سخت بود . از سوي ديگر فيگو مدتي قبل از اين انتقال به هواداران بارسا قول داده بود که همچنان در اين باشگاه بماند و يا اينکه حد اقل به تيم رقيب نرود اما او به قول خود وفا نکرد تا کاتالانها از خشم به خود بپيچند !
    به هر ترتيب فيگو به رئال مادريد پيوست تا به عنوان يکي از معدود بازيکناني که براي هر دو باشگاه فوق توپ زده است نام خود را ثبت کند ! از آن زمان بود که او به چهره اي کريه در نزد کاتالانها مبدل شد و اوج اين تنفر وانزجار در ديدار تيم رئال مقابل بارسلونا در ورزشگاه نيوکمپ به نمايش در آمد که هواداران خشمگين بارسا با پرتاب دهها شيئ که سر بريده شده يک خوک نيز در ميان آنها بود بازيکن سابق خود را در مورد لطف قرار دادند ! بارساييها او را مزدور و خائن ناميده و با الفاظ بسيار رکيک ازاو استقبال کردند ! اين موضوع جرائمي را براي باشگاه بارسلونا به همراه داشت و مدتها نيز در محافل ورزشي مختلف بر سر زبانها بود !
    البته حضور در تيم بزرگي چون رئال مادريد و در کنار بازيکنان سر شناسي نظير رائول گونزالس . ديويد بکهام . رونالدو .روبرتو کارلوس و زين الدين زيدان براي فيگو بسيار پربار بود و او به همراه اين بازيکنان به افتخارات داخلي و خارجي فراواني دست يافت . انها با مربيگري ويسنته دلبوسکه به سه قهرماني متوالي در لاليگا . قهرماني در جام باشگاههاي اروپا و قهرماني در سوپر جام اروپا و اسپانيا رسيدند . او دو بار ديگر نيز عنوان مرد سال فوتبال پرتغال را از آن خود کرد و به عنوان مرد سال فوتبال دنيا نيز انتخاب شد تا آلبوم افتخارات خود را کاملتر از گذشته نمايد .علاوه براين او از سوي فيفا به عنوان يکي از 125 بازيکن برتر و در قيد حيات دنيا نيز برگزيده شد.
    اما رفتن دلبوسکه از رئال و آمدن واندرلي لوکزامبورگو به اين تيم از يکسو و اضافه شدن نفرات سر شناس ديگر به اين تيم باعث شد که فيگو آرام آرام از ترکيب ثابت اين تيم کنار گذاشته شود و همين موضوع او را براي ترک اين باشگاه مصمم کرد . او در نهايت در تابستان سال گذشته با عقد قراردادي دوساله به مبلغ 6ميليون پوند به تيم اينتر ميلان پيوست تا بازي در ليگ ايتاليا را نيز تجربه کند . اين قرارداد پس از اتمام به مدت يک سال ديگر تمديد گرديد . دو قهرماني در ليگ کالچيو دو قهرماني در جام حذفي ايتاليا و دو قهرماني در سوپر جام اين کشور از جمله افتخاراتي هستند که لوئيس فيگو تا کنون با پيراهن اينتر ميلان بدان دست يافته است . او در مجموع تا کنون بيش از 500 مسابقه براي تيمهاي باشگاهي مختلف خود انجام داده و حدودا 100 گل هم به ثمر رسانده که آمار جالبي براي يک بازيکن خط مياني محسوب ميشود.
    لوئيس فيگو در عرصه ملي نيز بازيکن موفقي بوده و در 3دوره جام ملتهاي اروپا و در 2 دوره جام جهاني حضور يافته است .او نخستين بار در سال 91 در ديدار پرتغال مقابل لوکزامبورگ به ميدان رفت و اولين گل ملي خود را نيز سال بعد و در ديدار مقابل بلغارستان به ثمر رساند .فيگو با تيم ملي فوتبال پرتغال به فينال مسابقات يورو 2004 راه يافت ولي پرتغالي ها دراين بازي از تيم شگفتي ساز يونان شکست خوردند تا از رسيدن به اولين قهرماني اروپا در رقابتهايي که خود ميزبان ان بودند باز مانند!
    ستاره فوتبال پرتغال پس از پايان اين رقابتها از فوتبال ملي خداحافظي کرد اما سال بعد و بنا به درخواست مردم و کادر مربيگري تيم ملي فوتبال اين کشور دوباره به جمع ملي پوشان پرتغال اضافه شد تا در جام جهاني 2006 آلمان نيز بازي کند . او با تيم پرتغال به جمع چهار تيم پاياني اين مسابقات راه يافت و آخرين بازي ملي او با کسب عنوان چهارمي جهان همراه شد!
    لوئيس فيگو پس از خاتمه اين مسابقات براي هميشه از فوتبال ملي کناره گيري و اعلام کرد که تنها در رقابتهاي باشگاهي به ميدان مي رود . او در مجموع 127 بار با پيراهن تيم ملي وتبال پرتغال به ميدان رفته و 32 گل هم براي اين تيم به ثمر رسانده است . او داراي يک همسر سوئدي است وسه دختر به نامهاي دانيلا . مارتينا و استلا نيز دارد.
    لوئيس فيگو در يک نگاه:
    نام کامل : لوئيس فيليپه مديرا کائيرو فيگو
    تاريخ تولد :چهارم نوامبر 1972
    مليت : پرتغالي
    قد : 180 سانتيمتر
    شماره پيراهن : 7
    باشگاه فعلي: اينتر ميلان ايتاليا
    باشگاههاي قبلي : اسپورتينگ ليسبون پرتغال . بارسلونا اسپانيا . رئال مادريد اسپانيا
    بازيهاي باشگاهي:500 بازي
    گلهاي باشگاهي:90 گل
    بازيهاي ملي:127 بازي
    گلهاي ملي:32 گل
    افتخارات شخصي:
    هشت بار مرد سال فوتبال پرتغال
    مرد سال فوتبال اروپا در سال 2000
    مرد سال فوتبال جهان در سال 2001
    افتخارات ملي:
    قهرمان مسابقات زير 16 سال اروپا در سال 1989
    قهرمان جام جهاني جوانان در سال 1991
    نايب قهرمان جام ملتهاي اروپا در سال 2004
    چهارم جهان در مسابقات جام جهاني 2006 آلمان
    افتخارات باشگاهي:
    قهرمان جام حذفي پرتغال همراه با اسپورتينگ ليسبون
    دو قهرماني با بارسلونا و سه قهرماني با تيم رئال مادريددر مسابقات لاليگا
    دو قهرماني در جام حذفي اسپانيا همراه با بارسلونا
    دو قهرماني در مسابقه سوپر جام اسپانيا همراه با دو تيم بارسلونا و رئال مادريد
    قهرمان جام برندگان جام اروپا همراه با بارسلونا
    دو قهرماني در سوپر جام اروپا با همراه با تيمهاي بارسلونا و رئال مادريد
    قهرمان جام باشگاههاي اروپا همراه با رئال مادريد
    قهرمان جام بين قاره اي همراه با رئال مادريد
    دو دوره قهرمان ليگ کالچيو همراه با اينتر ميلان
    دو دوره قهرمان جام حذفي ايتاليا همراه با اينتر ميلان
    دو دوره قهرمان سوپر جام ايتاليا همراه با اينتر ميلان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) كان يکي از بهترين دروازه‌بان هاي تاريخ فوتبال آلمان است. او يک بار گفته بود: «حتي اگر زحمت زيادي هم نمي‌کشيدم، مي‌توانستم دروازه‌باني خوب باشم، ولي مي‌خواستم بهترين باشم». چنين نيز هم شد و اليور کان از اواخر دهه‌ي 90 به دروازه‌باني در اندازه‌هاي جهاني بدل شد.الیور کان برای حفظ چهارچوب دروازه خلق شده است و شما هر وقت خواستید هر جای دنیا یک دروازه بان انتخاب کنید ببینید چند در صد از توانایی کان را دارد!

* کودکي و نوجواني اليورکان در تاريخ 15 ژوئن 1969 در کارلسروهه چشم به جهان گشود. خردسالي او با يکي از شکوفاترين دوره‌هاي تاريخ فوتبال آلمان همراه بود. تيم ملي فوتبال آلمان در سال 1970 به مقام سوم جهان رسيد. دو سال پس از آن قهرمان اروپا و سرانجام در سال 1974 در کشور خود قهرمان جهان شد. "کان" فعاليت ورزشي خود را در سن هفت سالگي در تيم فوتبال نوجوانان کارلسروهه آغاز کرد. در هشت سالگي يک بار به دليل بيماري دروازه‌بان تيم خود، درون دروازه جا گرفت و بازي خوبي از خود نشان داد.قهرمان داستان ما هنگامی که 10 ساله بود روی قطعه ای کاغذ نوشت می خواهم بهترین فوتبالیست دنیا شوم و آن را به کمد خانه خود زد و تنها هنگامی آن را از دیدگان خود دور کرد که بهترین دروازه بان دنیا شد. پدر بزرگش به همين مناسبت به او کلکسيوني از وسايل دروازه‌بان اسطوره‌اي آن زمان آلمان يعني سپ ماير را هديه داد. همين امر سرنوشت کان را رقم زد و او را تشويق کرد که درون دروازه بايستد. در پانزده سالگي براي کان ثابت شده بود که مي‌خواهد بازيکن حرفه‌اي شود. از آنجا که اندامي لاغر داشت، به طور منظم به تمرين پرورش اندام پرداخت تا بتواند کاستي‌هاي خود را در اين زمينه برطرف سازد. پدرش رولف درباره‌ي اراده‌ي آهنين پسرش گفته بود: «حتي روزهاي تعطيل يکشنبه صبح زود مرا از رختخواب بيرون مي‌کشيد تا با او تمرين کنم».

* درخشش ستاره‌ا‌ي پرفروغ پس از سه سال بازي مداوم و کسب تجربه در تيم آماتور کارلسروهه، سرانجام در هفده سالگي در کادر بازيکنان حرفه‌اي اين باشگاه قرار گرفت. زمان مناسب براي کان در سال 1990 فرارسيد. دروازه‌بان شماره ي يک کارلسروهه که از آمادگي لازم برخوردار نبود، پس از چند خطا به ناچار روي نيمکت ذخيره‌ها قرار گرفت و اليور کان با آمادگي کامل توانست جاي او را بگيرد.چند بازی متوسط و عکس العمل های معمولی برای به خاطر سپردن نام مرد شماره یک کافی نبود تا سر انجام در یک شب رویایی همگان الیور توییست آلمان را شناختند.در بازی نیمه نهایی جام یوفا تیم کالسروهه 3 بر 1 در بازی رفت در زمین والنسیا مغلوب شد اما این سبب از بین رفتن روحیه آلمان ها نشد.تمام مسئولان و هوادارن تیم آلمانی در بازی برگشت چشم به دست های طلایی الیور دوخته بودند و این مرد بزرگ عادت نداشت چشمهای منتظر را نا امید کند پس آن قدر خوب و مطمئن کار کرد که مهاجمان با آسودگی تمام 7 بار دروازه آن تیم نگون بخت را گشودند. پس از مدت کوتاهي، الیور جايگاه خود را به عنوان دروازه‌بان شماره ي يک در درون دروازه تثبيت کرد. ديگر هيچ کس قادر نبود او را به روي نيمکت ذخيره‌ها بازگرداند. به نوشته ي "دويچه وله"نخستين نقطه‌ي اوج او، رسيدن با تيم کارلسروهه به مرحله‌ي نيمه نهايي جام يوفا در سال 1993 بود. در سال 1994 لقب «دروازه‌بان سال» را به خود اختصاص داد و به تيم ملي فراخوانده شد. در تيم ملي هنوز دروازه‌بان شماره‌ي سه بود. باشگاه بايرن مونيخ در همان سال کان را در ازاي پرداخت پنج ميليون مارک به خدمت گرفت که در آن زمان یک رکورد محسوب می شد به طوری که الیور کان به گران قیمت ترین دروازه بان تاریخ فوتبال تبدیل شد. وي به سرعت با اين تيم درخشيد. در ژوئن سال 1995 نخستين بازي ملي خود را در برابر سوييس انجام داد. اما در جريان جام ملت‌هاي اروپا در سال 1996 در انگلستان که در آن آلمان به مقام قهرماني رسيد، اليور کان هنوز دروازه‌بان شماره دو و آشکارا در سايه‌ي «آندرياس کوپکه» بود.

* عقابي تيزچنگ بر بام باشگاه‌هاي اروپا کان با باشگاه بايرن مونيخ به پيروزي‌هاي بزرگي دست يافت. به جز جام برندگان جام حذفي اروپا، توانست همه‌ي عنوان‌هاي قهرماني را به چنگ آورد. بايرن مونيخ در سال 1999 از جمله به خاطر درخشش دروازه‌بان خود اليور کان، به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا راه يافت. در آن بازي فراموش نشدني، در حالي که مونيخي‌ها تا دقيقه‌ي 90 يک بر صفر از حريف خود منچستر يونايتد پيش بودند و جام قهرماني را در دستان خود احساس مي‌کردند، با دوگل پي‌درپي در دقايق اضافي بازي، مغلوب شدند. اليور کان بعدها گفته بود که: «شوک بارسلون را تا مدت‌ها نتوانستم فراموش کنم».
    دو سال پس از اين شکست تلخ، بايرن مونيخ توانست به لطف اليور کان بار ديگر در بازي نهايي حضور يابد و اين بار در ضربه هاي پنالتي بر «والنسيا» غلبه و جام قهرماني را تصاحب کند. کان با دفع سه پنالتي، ستاره‌ي آن مسابقه لقب گرفت. روزنامه‌ي آلماني «دي ولت» پس از اين بازي درباره‌ي او نوشت: «کسي که درون دروازه‌ي بايرن مونيخ ايستاده بود، تجسم کمال بود».

در مسابقات جام جهاني فوتبال در سال 2002 در ژاپن و کره‌ي جنوبي، فوتبال دوستان جهان، پرفروغ‌ترين دوره‌ي دروازه‌باني اليور کان را تجربه کردند. اگر چه وي به همراه تيمش در بازي نهايي، در مقابل ستاره‌اي به نام «رونالدو» رنگ باخت. اشتفان هرمان در باره عملکرد او در این رقابت ها می گوید: تصور کردن تیم رودی فولر بدون الیور کان مثل خریدن قطعه ای بدون ضمانت است.حضور کان همه پیروزی ها را تضمین می کند.وقتی او گل می خورد این گل را به حساب زیرکی حریف نگذارید اگر او گل بخورد اشکال حتما از خودش است یا خسته شده و یا تمرکز نداشته و گرنه وقتی او فکرش رو روی دروازه تیمی متمرکز کند امکان ندارد کسی بتواند به حریم او وارد شود.الیور کان بدون شک استثنایی ترین دروازه بان تاریخ فوتبال آلمان است و این عنوان را سپ مایر سلطان دروازه بان های جهان در دهه 70 حالا به الیور کان داده است.

افتخارات الیور کان دروازه بانی که همواره نان اراده آهنین خود را خورد و از این راه پر آوازه شد:

1-بهترین بازیکن و بهترین دروازه بان جام جهانی 2002 کره و ژاپن و کسب توپ طلای این رقابت ها که برای نخستین بار در تاریخ به یک دروازه بان رسید.

2- بهترین دروازه بان دنیا در سالهای 1999 و 2001 و 2002

3- بهترنی دروازه بان اروپا در سالهای 1999 و 2000 و 2001 و 2002

4- بهترین بازیکن آلمان در سالهای 2000 و 2001

5- بهترین دروازه بان آلمان در سالهای 1994 و 1997 و 1999 و 2000 و 2001 و 2002

6-قهرمانی در یورو 1996

7-قهرمانی در جام باشگاه های جهان به سال 2001

8-قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا به سال 2001

9-قهرمانی در جام یوفا به سال 1996

10 - قهرمانی در بوندس لیگا به سالهای 1997 و 1999 و 2000 و 2001 و 2003 و 2005 و 2006

11-قهرمانی در جام حذفی آلمان به سالهای 1998 و 2000 و 2003 و 2005 و 2006

12-قهرمانی در لیگا پوکال به سالهای 1997 و 1998 و 1999 و 2000 و 2004

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

انریكه كیكه سانچز فلورس

نام:سانچز فلورس
    محل تولد:مادرید
    تاریخ تولد:5/2/1965
    قد:1.76
    وزن :70

پست در زمان بازیگری:دفاع میانی
    دوران بازیگری.
    كیكه سانچز فلورس در سال 96 در شهر مادرید به دنیا آمد.پس از گذراندن مراحل اولیه ی آموزش به بندر والنسیا رفت
    و فوتبال حرفه ای خود را از 20 سالگی(1985) آغاز كرد.وی طی حضور 10 ساله در والنسیا به دلیل دوران افت این تیم نتوانست موفقیت چندانی كسب كند و برای پیشرفت تنها راه را ترك این باشگاه دانست!
    وی در سال 94 و پس از 10 سال حضور در والنسیا با قراردادی دو ساله به رئال مادرید پیوست و همراه با این تیم توانست در همان فصل قهرمانی لا لیگا را جشن بگیرد.
    كیكه پس از پایانقراردادش به زاراگوزا پیوست تا آخزین فصل بازیگریش را در سكوت به پایان برساند.
    وی هیچگاه بازیكن بزرگی نبود و در 31 سالگی كفشهای خود را آویزان كرد.

افتخارات
    والنسیا ------
    رئال مادرید قهرمانی در فصل 94-95 لیگا.

تیم ملی.
    فلورس به سال 1987 برای اولین به تیم ملی دعوت شد.همچنین در جام جهانی 1990 نیز عضو تیم ملی اسپانیا بود
    و پس از سال 1991 دیگر به تیم ملی دعوت نشد و ثمره ی این 4 سال حضور وی در تیم ملی اسپانیا فقط 15 بازی بود و عموما انتخاب دوم نیز برای جایگزینی مدافعان نبود.
    او نیز نتوانسته با تیم ملی اسپانیا افتخاری را كسب كند.

تیم ملی.
    15 بازی و 0 گل

دوران مربیگری
    كیكه فلورس همراه با رافائل بنیتز در تیم جوانان رئال مادرید مشغول به كار بود البته فقط به عنوان دستیار سوم!
    پس از رفتن بنیتز به والنسیا او توانست به همراه تیم جوانان رئال مقام قهرمانی جام اسپانیا را بدست آورد و همین اتفاق باعث شد تا تیم تازه صعود كرده ی ختافه برای به خدمت گرفتن وی دست به كار شود.
    سانچس تیم ختافه را با وجود اینكه امیدی نداشت در لیگ برتر حفظ كرد و توانست نام خود را كمی بر سر زبان اسپانیاییها بیندازد.این مربی جوان كه سابقه ی پوشیدن پیراهن والنسیا را نیز برای مدتی طولانی در كارنامه داشت پس از گرفتن نتایج درخشان به همراه تیم ختافه به تیم بحران زده ی والنسیا پیوست.
    ابتدای حضور او با نا امیدی هواداران عجین بود.زیرا هواداران والنسیا او را جوان تر از آن میدانستند كه بتواند تیم محبوبشان را هدایت كند.
    اما كیكه بدور از حاشیه ها در فصل نقل و انتقالات خریدهای بسیار خوبی را انجام داد.
    داوید ویا و میگل دو خرید بسیار بزرگ او در این فصل بودند.
    او توانست با والنسیا به مقام سوم لیگا دست یابد و اعتماد هواداران را جلب كند.
    فصل بعد او فرصتی یافت تا نام خود را بیشتر بر سر زبان ها بیندازد.والنسیا با یك تیم مصدوم توانست رتبه ی چهارم لیگا را به دست آورد و همچنین تا دور یك چهارم پایانی جام قهرمانان نیز صعود كند.
    و این نوید یك آینده ی درخشان برای مربی 42 ساله و جوان والنسیا رابه اسپانیایی ها میدهد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوزه سانتیاگو كانیزارس روییز

نام : سانتیاگو كانیزارس
    متولد:مادرید
    تاریخ تولد:18 دسامبر 1969
    قد:181
    وزن:78

دروازه بانی بزرگ در تاریخ فوتبال........سانتیاگو كانیزارس در سال 69 در مادرید متولد شد.وی از دوران كودكی به فوتبال علاقه داشت و در كلاسهای رئال مادرید شركت میكرد.
    شروع فوتبال حرفه ای او به سال 88 و سن 19 سالگی برمیگردد كه به رئال مادرید B پیوست.یك سال را در این تیم بدون انجام حتی یك بازی گذراند.فصل بعد به طور قرضی به تیم كاستیا پیوست و مدت یكسال در آن تیم به بازی پرداخت و طی یك فصل توانست در 35 بازی به میدان برود.
    بازی های خوب او باعث شد تا فصل بعد به تیم الكه و باز هم به صورت قرضی بپیوندد.این فصل برای او ثمره ای نداشت و تنها در 7 بازی به میدان رفت.
    در پایان این فصل با تیم مریدا یونایتد قرار داد بست و در تمام فصل از دروازه ی این تیم نگهبانی كرد تا بلاخره با یك قرار داد دو ساله به سلتاویگو نقل مكان كند.دو فصل حضور درخشان در سلتا باعث شد تا به مادرید برگردد ولی این بار تیم اصلی!!
    طی 4 سال نیمكت نشینی و تنها 41 بازی در لیگا و به دست آوردن یك قهرمانی در لیگا و قهرمانی در جام قهرمانان
    رئال را برای پیشرفت مناسب ندید و به قصد والنسیا این تیم را ترك گفت.

سال 98 سانتی كانیزارس با قراردادی سه ساله به والنسیا پیوست تا جانشین آندونی زوبیزارتای بازنشسته شود.
    درخشش او در كنار والنسیا باعث شد تا در مدتی بتواند دروازه بان اصلی تیم ملی اسپانیا شود .همچنین با بازیهای درخشانش و حضور مربانی چون لوپز و رانیری توانست دو بار به فینال جام قهرمانان نیز برسد ولی هر دو بار مغلوب به خانه بازگشتند.
    وی سال بعد كاپیتان والنسیا شد.همزمان با این اتفاق شیرین برای او بنیتز به والنسیا آمد و در همان فصل اول والنسیا توانست لیگا را فتح كند.دو سال بعد و باز هم با بنیتز این قهرمانی را تكرار كرد همچنین در این سال(2004)
    جام یوفا و سوپر كاپ اروپا را نیز برای این تیم به ارمغان بیاورد.
    این دروازه بان 37 ساله به تازگی قرار داد خود را به مدت دو سال با والنسیا تمدید كرده و امیدوارست كه بتواند
    روزهای خوش گذشته را در آخرین سالهای بازیگریش با این تیم تكرار كند.

تیمها.

رئال مادرید بی 88-89 0 بازی
    كاستیا 89-90 35 بازی
    الكه 90-91 7 بازی
    مریدا یونایتد 91-92 38 بازی
    سلتاویگو 92-94 74 بازی
    رئال مادرید 94-98 41 بازی(فقط لیگا)
    والنسیا 98--- 291 بازی (فقط لیگا)

افتخارات:
    به همراه رئال مادرید

لیگا به سالهای 94-95 // 96-97
    جام قهرمانان اروپا 97-98

به همراه والنسیا

كوپا دل ری 98-99
    سوپر كاپا اسپانا 99
    لیگا 01-02/// 03-04
    سوپر كاپ اروپا 04
    جام یوفا 03-04
    نائب قهرمانی در جام قهرمانان 99-00//00-01

دروازه بان سال اروپا 99-00

كانیزارس در تیم ملی.

به جرئت میتوان گفت كه از بد شانس ترین دروازه بانان تاریخ فوتبال به شمار میرود.
    وی در حالی در سال 93 به تیم ملی دعوت شد كه سنگربان اسطوره ای اسپانیا (زوبیزارتا) از این چهارچوب محافظت میكرد.
    ولی بعد از خداحافظی زوبیزارتا از جهان فوتبال توانست چند سال از دروازه ی اسپانیا محافظت كند ولی قبل از شروع
    جام جهانی 2002 در حالی كه همگان وی را سنگربان اصلی اسپانیا قلمداد میكردند به دلیل مصدومیت با شیشه ی افترشیو این جام را از دست داد و كاسیاس دروازه بان ثابت اسپانیا شد.
    پس میتوانیم دوران بازی او را اینگونه بنویسیم كه میان افول زوبیزارتا و ظهور كاسیاس.
    وی در این مدت توانست 46 بار برای تیم ملی به میدان برود.
    1 بازی در جام جهانی 94 .یك بازی در جام جهانی 2006 و از سال 98 تا 2002 كه تنها بازیهای مهم او به یورو 2000 باز میگردد كه دروازه بان فیكس تیم ملی به شمار میرفت.

او نیز مانند بقیه ی اسپانیایی ها نتوانسته مقامی در خور را برای كشورش به ارمغان بیاورد.

نكته ی جالب اینكه پیتر اشمایكل وی را به عنوان بهترین دروازه بان جهان فوتبال انتخاب كرده است!!!

آیا كانیزارس كه مورد غضب آراگونس قرار گرفته , میتواند سالهای پایانی فتبالیش را با پیروزی پشت سر گذارد؟؟

تیم ملی

93 ----- 46 بازی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نام:ویسنته رودریگز گیین
    تاریخ تولد:16 جولای 1981
    شهر تولد:بندر والنسیا
    قد:175
    وزن:72

فوتبال را با تیم لوانته در سال 97 آغاز كرد.طی دو فصل حضور در این باشگاه توانست با بازیهای درخشان در سن 17
    سالگی توانست طی 37 بازی 5 گل برای این تیم به ثمر برساند.در همین میان مربی وقت باشگاه والنسیا برای به خدمت گیری این بازیكن ابراز تمایل كرد و این بازیكن در سال 2000 با قرار دادی سه ساله به والنسیا تیم همشهری پیوست.
    فصل اول بازیهای زیادی به او نرسید و اكثرا از روی نیمكت كار را دنبال كرد و همراه با این تیم به مقام نایب قهرمانی جام قهرمانان باشگاه های اروپا دست یافت.
    فصل 2001-02 آغاز درخشش او بود و با آمدن رافائل بنیتز دوران جدید فوتبالیش را آغاز كرد.
    از طرفی مصدومیت كیلی گنزالس باعث شد كه یك نیم فصل را به طور ثابت در تركیب اصلی والنسیا بازی كند و این پایان كار كیلی گنزالس در والنسیا بود به طوری كه اعلام كرد حضور من در این تیم به دلیل حضور ستاره ای جوان دیگر اهمیتی نخواهد داشت.در این سال او همراه با والنسیا قهرمان لیگا شد.
    فصل بعد به یكی از اركان تیم تبدیل شد و توانست بازیهای درخشانی را برای والنسیا به انجام برساند ولی این تیم در نهایت مكانی بهتر از مكان پنجم نیافت.
    بنیتز تیم را تحكیم خاصی بخشید بازیكنانی را نظیر میستا و روفته به تیم آورد.
    این فصل اوج ویسنته بود. طی یك فصل بسیار عالی برای والنسیا توانست قهرمانی لیگا را به عنوان یكی از اركان اصلی تیم جشن بگیرد و این پایان فصل 2003-2004 نبود و وی توانست به همراه این تیم جام یوفا را از آن خود كند.
    همچنین درخشش وی در فینال همین جام كه توانست یك گل و یك پاس گل را برای همتیمی هایش مهیا كند
    باعث شد تا به عنوان بهترین بازیكن فصل لیگا انتخاب شود.
    و آغز دوران شوم برای ویسنته از همین جا شروع شد.
    بنیتز به لیورپول رفت و رانیری دوباره به والنسیا بازگشت.او همچنان از اركان تیم بود ولی هفته ی هفتم به دلیل مصدومیت دیگر نتوانست تیم را تا بعد از سال نو همراهی كند.بازگشتش با موفقیتی همراه نبود و كم و بیش مصدوم میشد و در این فصل مدافع عنوان قهرمانی به حضور در جام اینترتوتو بسنده و كرد و فصل شوم خفاشها به پایان رسید.
    ابتدای این فصل كیكه فلورس به والنسیا آمد. باز هم ویسنته فصل را بسیار عالی آغاز كرد و توانست گذشته را تكرار كند اما این بار مصدومیتی هفت ماهه گریبانش را گرفت و در برگشت به دلیل آماده نبودن حتی از تركیب تیم ملی اسپانیا نیز كنار گذاشته شد.این فصل نیز برای او به بدی سپری شد .
    به زمان حال نزدیك شدیم.این فصل كه گذشت ویسنته فقط در پنج بازی اول توانست بازی كند و باز هم مدتی مصدوم بود.چند بازی میكرد و چند بازی مصدوم بود. تا بلاخره در مرحله ی یك چهارم پایانی لیگ قهرمانان دوباره در قابل چلسی مصدوم شد و كل فصل را از دست داد.
    در مصدومیت های مكرر ویسنته والنسیا نیز به نتایج قابل توجهی دست نیافت.

آیا ویسنته میتواند به روزهای خوش گذشته بازگردد یا این بخت شوم همچنان دست از سر او برنخواهد داشت؟

تیمهای ویسنته
    97-00 لوانته یونایتد 54 بازی و 9 گل
    01 - والنسیا 174 بازی و 29 گل

افتخارات باشگاهی
    نائب قهرمانی در جام قهرمانان اروپا 2000
    قهرمانی در لیگا اسپانا 2001-2002 / 2003-2004
    قهرمانی در جام یوفا 2004
    قهرمانی در سوپر جام باشگاههای اروپا 2004

بازیكن سال 03-04 لیگا

ویسنته در تیم ملی اسپانیا.
    این هافبك جوان در سال 2002 به تیم ملی دعوت شد . اما اصل حضور او به یورو 2004 پرتغال و انتخابی جام جهانی
    2006 برمیگردد و پس از آن به دلیل مصدومیت های مكرر به تیم ملی دعوت نشد!
    وی به سان بسیاری از بازیكنان اسپانیایی نتوانسته با تیم ملی اسپانیا مقامی در خور كسب كند.

تعداد بازی ملی
    38 بازی و 5 گل

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بیوگرافی بالاک

سال تولد:۲۶ سپتامبر۱۹۷۶
    محل تولد:گورلینز

ستاره ی بخت:لیبرا
    لقب:بالا
    وزن:۸۰کیلو گرم
    قد:۱۸۹سانتی متر
    وضعیت تاهل:متاهل.همسر سیمونه و سه فرزند به نام های لویس-امیلیو-یوردی
    تحصیلات:مقطع ابتدایی
    علایق:گلف-موزیک-سفر-سینما-تنیس
    شعار:زندگی را سخت نگیر
    خصوصیات اخلاقی:راست گو-جاه طلب و شوخ طبع
    افتخارات:۳قهرمانی بوندس لیگا-۲جام حذفی-نایب قهرمان جام جهانی ۲۰۰۲-مرد سال فوتبال آلمان۲۰۰۲
    بهترین هافبک اروپا۲۰۰۲
    نخستین بازی ملی:۲۸ آوریل ۱۹۹۹مقابل اسکاتلند
    نخستین گل ملی:۲۸مارس۲۰۰۱برابریونان
    تیم های بالاک:چمیناتزر-کایزر سلاترن-بایرن لور کوزن-بایرن مونیخ - چلسي

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض رود فان نیستلروی

« رود» درتاریخ اول ژوییه سال 1976 در شهر « اس » هلند به دنیا آمده است ؛ در خانواده ای که هم پدرش « مارتین » و هم مادرش « آن » از ورزشکاران حرفه ای هلند بودند . اسم کامل او « روتجروس یوهانس مارتینیوس فان نیستلروی » است.آقا و خانم « نیستلروی » خیلی زود قهمیدند صاحب کودکی خاص هستند. او بسیار با استعداد بود و علاوه براین در تنیس ، ژیمناستیـــک و فوتبال از خود نبـوغ فوق العاده ای نشان می داد و از شش سالگی به عضویت باشگاه « نوییت گداخت » در آمد .
    بعد از جدایی پدر و مادر ؛ « رود » و پدرش در دهکده ای در جنوب هلند ساکن شده بودند ، جایی خوش آب و هوا در نزدیکی شهر کوچک « گفن » که خانه پدربزرگ و مادربزرگ پدری « رود » آنجا بود . هنوز هم پدرش « مارتین » فیلمهای بسیاری را که با دوربین خودش از پسرش گرفته ، در خانه اش نگه داشته است . در این فیلمها « رود » کوچک رامی بینیم که در زمین های اطراف خانه پدری اش با پسرهای بزرگتر از خودش فوتبال بازی می کند و به راحتی همه را دریبل می زند و کسی به پای او نمی رسد . در یکی از این فیلمها در یک بازی رده نوجوانان ، « رود » ضربه کرنری زده که مستقیم وارد دروازه شده است .

« رود » از چهارده سالگی در باشگاه « مارگریت » هلند عضو شد و بالاخره در شانزده سالگی به باشگاه « دن بوش » هلند پیوست .
    در سال 1997 « رود » با پیشنهاد « فاپ دی هان » یکی از شناخته شده ترین مربیان و مدیرفنی سابق تیم ملی هلند که با پدر و مادرش آشنایی داشت ، به باشگاه « هیرنوین » ملحق شد و یادگیری زیر نظر « دی هان » را آغاز کرد. « هیرنوین » شهری است در شمال هلند ، بد آب و هوا و کویر مانندی قطبی ، با مردمی که فقط به زبان محلی خودشان حرف می زنند . « رود » از خانه دور بود ، اما گل زدن را در آنجا به معنای واقعی کلمه یادگرفت .
    خودش اینگونه به یاد می آورد : « وقتی وارد باشگاه شدم ، فقط یه بچه خوب بودم .» لبخند کوچکی می زند و ادامه می دهد : « می رفتم سر تمرین ، بازی مو می کردم و کلی هم با بازیم حال می کردم و اصلاً به فکرم هم نمی رسید که می شه پیشرفت هم کرد . » او در آن زمان در پست هافبک بازی می کرد و بالاخره یک روز آقای « دی هان » تصمیم گرفت با او صحبت کند :
    - « یه روز « فاپ » اومد سراغم و گفت : « رود ، پس کی می خوای واسه ما گل بزنی ؟ » فکری کردم و گفتم : « بله آقای مربی ، سئوال خوبیه ! » فاپ گفت : « یه هدف برای خودت تعیین کن ، تو واقعاً می خوای به چی برسی ؟ » بعدش هم رفت توی مصاحبه ش قشنگترین حرفی رو که یه مربی می تونه درباره بازیکنش بگه ، درمورد من گفت : « رود کاری رو که همه با دستاشون می کنن ، می تونه با پاش بکنه . » و بعد اومد به من گفت: « رود ، تو می تونی یه بازیکن بزرگ بشی » و اون موقع بود که من فکر کردم شاید هم واقعاً بتونم ..
    از آن به بعد « رود » از یک هافبک به یک مهاجم میانی تــبدیل شد و گل زدن را شروع کرد . او چندیـن ساعت تا « آمستردام » رانندگی می کرد تا مهارتهای کنترل توپ را از « دنیس برگ کمپ » یاد بگیرد و حالا دیگر همه « رود فان نیستلروی » می شناختند.
    زمانی که « سر بابی رابسون » هدایت « پی اس وی آیندهوون » را برعهده گرفت ، چند روزی بود که باشگاه رکورد نقل و انتقالات هلند را شکسته بود : انتقال « رود » به « آیندهوون » با 2/4 میلیون پوند ، یعنی پنجاه برابر حقوقش در « هیرنوین » .
    « رابسون » درباره او می گوید : « از اول معلوم بود که یک ستاره توی تیممون داریم . عادت داشت منو « آقای مربی » صدا کنه ، خیلی مؤدب و محترم بود ، خیلی تلاش می کرد و علاقه زیادی به یادگرفتن همه چیز داشت .» اما روزی که « رود » به اتاق « رابسون » رفت و از او پرسید : « آیا خیلی عالی نیست که او در کنار « پل اسکولز» بازی کند؟ » ؛ هنوز خبری از پیشنهاد منچستر یونایتد نبود ، و این یعنی رویای شیاطین سرخ از خیلی وقت پیش ذهن « رود » را اشغال کرده بود .
    بالاخره رویا به حقیقت پیوست و « سر الکس فرگوسن » علاقه خود را به در اختیار گرفتن « رود » نشان داد .
    « رود » خیلی خوشحال به نظر می رسید ، قرارداد 19 میلیون پوندی در مراحل آخر بود و قرار بود یکی دو روز دیگر چمدان کوچکش را ببندد و به انگلستان پرواز کند که آن اتفاق وحشتناک روی داد .
    درزمین تمرین « آیندهوون » در روزی که قرار بود آخرین روز تمرین « رود » با آنها باشد ، ناگهان به زمین افتاد . به قول یکی از کمک مربی های باشگاه ، « قابل تحمل نبود که آن پسر پیچیده و فوق العاده را ببینی که بر زمین افتاده و زانویش کاملاً خرد شده است . » دکترها پایش را دیدند و اعلام کردند که دیگرهرگز خوب نخواهد شد . دنیای « رود » فرو ریخته بود .
    « رود » به یاد می آورد : « آن موقع احساس می کردم از بالاترین قله کوه پرت شده ام و حالا دارم به اعماق زمین سقوط می کنم .»
    ولی « سر آلکس » بود که دوباره یکی از آن تصمیم های مخصوص خودش را عملی کرد. قرارداد در ناباوری همه امضا شد و منچستریونایتد اجازه داد « رود » یک سال دیگر در هلند بماند وآنقدر معالجه اش را پی گیری کندتا بالاخره معجزه روی دهد . کادر پزشکی منچستر در این یک سال همواره همراه او بودند.
    « رود » می گوید : « همه زندگیم در بیمارستان می گذشت و نمی توانستم بیکار هم بمانم . در تمام این یک سال به عنوان فیزیوتراپیست با بیماران ریوی کار می کردم . هم بیمار آن بیمارستان بودم و هم کارمند آنها ، از دوشنبه تا جمعه ، از ساعت 10 صبح تا 4 بعد از ظهر .»
    بالاخره کابوس تمام شد و« رود » به « الد ترافود » قدم گذاشت و« فرگوسن » درباره اش به هواداران منچستر گفت : « او دیگر خوب شده است، نگران قدمهایش نباشید . »

· واقعیتهایی درباره « رود فان نیستلروی »

-« رود » با پای راست فوتبال بازی می کند ، ولی چپ دست است .
    - او در ژوییه سال 2004 با « لئونتین اسلات » ازدواج کرده است . « لئونتین » در سالهای کودکی « رود » دخترکی بود ساکن همان دهکده کوچک در جنوب هلند و حالا دانشجوی رشته عکاسی دانشگاه « منچستر» است .
    - پدر و مادر « رود » حالا دوباره با هم زندگی می کنند .
    - « رود » به چهار زبان هلندی ، انگلیسی ، آلمانی و فرانسوی مسلط است .
    - بهترین دوستش در منچستر « اوله گونار سولسکیائر » است .
    - « رود » وقتش را با مطالعه زیاد ، گوش کردن موسیقی و فیلم دیدن می گذراند .
    - فیلم مورد علاقه او : « پالپ فیکشن » ساخته « کوئنتین تارانتینو » است .
    - کتابهای نوشته « جان گریشام » را دوست دارد و کتاب مورد علاقه اش « راز داوینچی » است .
    - از بازیگران سینما از « مورگان فریمن » و« نیکول کیدمن » خوشش می آید و ازبین اهالی موسیقی از : « آرتا فرانکلین » و« کرت کوبین ( نیروانا ) » .
    - و بالاخره ؛ با اینکه از غروری که نزد اکثر بازیکنان هلندی وجود دارد ، در وجود « رود » خبری نیست، او « عاشق » پیراهن نارنجی « هلند » است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •