تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 57

نام تاپيک: تمامي سوالات و مباحث درباره xbox360 blu ray

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

كاملا درسته اگه بياد هم فقط باسه پخش فيلم خواهد بود ....... اما يه اشكالي اين بين وجود داره كه من رو از خريدن 360 منصرف كرد....حجم dvd براي بازي هاي نسل بعد واقعي اصلا كافي نيست!!!!...... چرا ماكروسافت چند ماه پيش كه hd dvd شكست نخورده بود داشت كاري ميكرد كه بشه بازي ها رو از روي hd dvd بازي كرد
    پس نتيجه ميشود:::::: نوع درايو دستگاه با حجم گرافيك بازي هاش اصلا سازگار نيست!!!
    دوست عزیز دیسکهای DVD 9 به نظر مشکلی ندارن و این رو در بازیهایی مثل Gears of War و Mass Effect یا حتی بازی بزرگی مثل Oblivion میشه دید. این طور هم نیست که بشه گفت اصلا سازگار نیست. اگر اینطور بود، این کنسول تا الان بازی نداشت!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

دوستان عزیز... هر کسی اطلاعات جدید داره بزاره!!! البته با ذکر منبع!!!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ببین فکر کنم همه فهمیدن که من از روی تعصب حرف نمی زنم.. خودم قصد خرید 360 رو دارم. فقط و فقط به خاطر ارزون بودن بازی هاش نه چیز دیگه.. هیچ برتری رو نسبت به پلی 3 نمی بینم.
    خداییش اگه مایکروسافت آینده نگر بود نمی رفت کنسولی نمی ساخت که داغ کنه و سه چراغ بده.. درسته که الان برداش بهبود پیدا کردن اما فکر نمی کنی این بی تجربگی مایکروسافت در زمینه بازی رو میرسونه ؟
    .
    من قبول دارم که مایکروسافت تو سخت افزار مشکل داره (البته نه زیاد)ولی در نرم افزار عالیه و XNA رو نگاه کن که چقدر بازی سازی برای 360 رو راحت میکنه در حالی که همه بازی سازها برای ساخت بازی برای ps3 مشکل دارن ما هم تو ایران زندگی میکنیم و مهم ترین چیز برامون قیمته .مایکروسافت بی تجربه بود زمان XBOX ولی الان با تجربه است تو نگاه کن هنوز سونی داره از ps3 ضرر می بینه و سودی که میکنه به خاطر psp یه نه ps3

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

من قبول دارم که مایکروسافت تو سخت افزار مشکل داره (البته نه زیاد)ولی در نرم افزار عالیه و XNA رو نگاه کن که چقدر بازی سازی برای 360 رو راحت میکنه در حالی که همه بازی سازها برای ساخت بازی برای ps3 مشکل دارن ما هم تو ایران زندگی میکنیم و مهم ترین چیز برامون قیمته .مایکروسافت بی تجربه بود زمان XBOX ولی الان با تجربه است تو نگاه کن هنوز سونی داره از ps3 ضرر می بینه و سودی که میکنه به خاطر psp یه نه ps3
    با جمله آخرتون کاملا موافق هستم!!!

اگه psp نبود سونی تا حالا ورشکسته میشد!!!!!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

با جمله آخرتون کاملا موافق هستم!!!

اگه psp نبود سونی تا حالا ورشکسته میشد!!!!!
    ممنون از تاييدتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ایول به جفتتون که زدید وسط خال.اگر پی اس پی نبود الان شرکت سونی دراش سده بود مثل کلبه وحشت.سونی سر پی اس 3 به بی میلی مشتریاش قیمت می ده چه برسه سود!.

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان اصلی ترین سود شرکت سونی از سری تلویزیون های براویا و دوربین هاب دیجبتالش هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اخوی ما فقط بحث کنسول را کردیم نه تلویزیون و دوربین ،اینا که جای خود دارد ،بحث ،بحث کنسوله.موفق باشی.

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اخوی ما فقط بحث کنسول را کردیم نه تلویزیون و دوربین ،اینا که جای خود دارد ،بحث ،بحث کنسوله.موفق باشی.
    منم کلی جواب دادم.می خواستم بگم اگه سونی psp هم نداشت بازم به اون کلبه وحشت که شما گفتی تبدیل نمیشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من چی گفتم؟:گفتم سونی سره کنسول پی اس 3 ضرر میده نه لوازم خانگی.گفتم لوازمی مثل دوربین و تلویزیون جای خود داره یعنی چی ؟:یعنی منکرش نیستیم.ولی پی اس 3 ضرر می ده.موفق باشی.

11. این کاربر از 121314 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •