سلام، مشكل شما با دانلود اپرا ميني فارسي حل ميشه.
1. با مرورگر گوشيتون بريد تو operamini.com
2. وارد Other Language بشيد.
3. فارسي رو انتخاب كنيد.
البته گوشي بايد بتونه فونت فارسي رو نشون بده. من روي P990 داراي فونت فارسي امتحان كردم.
سلام، مشكل شما با دانلود اپرا ميني فارسي حل ميشه.
1. با مرورگر گوشيتون بريد تو operamini.com
2. وارد Other Language بشيد.
3. فارسي رو انتخاب كنيد.
البته گوشي بايد بتونه فونت فارسي رو نشون بده. من روي P990 داراي فونت فارسي امتحان كردم.
Last edited by WESTBOY; 22-05-2008 at 10:17. دليل: توضيح بيشتر
نه عزیز مشکل اینجوری برای سونی اریکسونهای بدون سیستم عامل حل نمیشه، قبلا امتحان شده...
بهتره تمام عزیزانی که این مشکلو دارن ( و ندارن!) به خود سازندگان برنامه گزارش بدن، احتمالا اگه آمار گزارشها بالا بره یه فکری بکنن
فقط تابلو نکنید ایرانی هستید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در قسمت اول باید ورژن برنامه ای که استفاده میکنید، معلوم کنید، مثلا شما بزنید: 4.1&11355
در قسمت دوم مدل گوشی مثلا: Sony Ericsson W800
قسمت سوم، توضیح مختصری از مشکل
قسمت چهارم، توضیح جزئیات
در قسمت What URL triggers this bug, if any? آدرس یه سایت فارسی (مثلا همین سایت) وارد کنید، این قسمت تمام توضیحات احیانا مبهم شمارو، روشن میکنه، پس حتما وارد کنید
در انتها با ایمیل های متفاوت، گزارشهایی که شبیه هم نیستند( ولی موضوعش یکیه) بفرستید، شاید فرجی شد
مثلا اگر 4تا میل میزنید، تو هر کدوم بگید مال یه کشور فارسی زبان هستید...
به امید اینکه یه فکری به حالمون بکنن
Last edited by banel87; 25-05-2008 at 14:54.
شما لطف کنید یه متن انگلیسی رو خودتون بنویسید تا همه بتونن ارسال کنن آخه خیلی ها مثل من انگلیسیشون ضعیفه
چطور میتونم صفحاتی که با اپرا ذخیره کردمو توی کامپیوتر ببینم.آخه پسوندشونobml
اره چه جوري ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
ربطي به گوشيت نداره اين مشكل براي همه گوشي ها است مشكل از اپرا ميني كه حروف فارسي رو جدا از هم مينويسه
بابا برین اینجا روی دانلود نسخه فارسی کلیک کنید. انشا ا... مشکلتون حل میشه (هنوز خودم امتحان نکردم)
نه اینطوری هم حل نمیشه
جالبه در گوشیهای جدید مرورگر خود گوشی هم با فونت فارسی مشکل داره
ولی اگر کسی میتونه برنامه رو ادیت کنه طوری که بشه از فونت مستقل از فونت گوشی استفاده کرد مشکل حل میشه مثل نرم افزارهای فارسی
دوستان عزیز بالاخره این مشکل برای تمام برنامه هایی که با فارسی مشکل دارند توسط وبلاگ برنامه نویسی موبایل حل شد.
به اینجا مراجعه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)