احمد جان چهره های فیفا 2002 هم شبیه خودشون بود
البته بازی گرافیک قابل قبولی داره.اما در سطح بازیای فعلی نیست دار و درختاش.من که چندتا عکس گذاشتم
عاشقش شدم. ميرم ببينم/بازی کنم.
خوشم نيومد. نگاه نميکنم/بازی نميکنم.
برام فرقی نميکنه.همشون سر و ته يک کرباسن.!
احمد جان چهره های فیفا 2002 هم شبیه خودشون بود
البته بازی گرافیک قابل قبولی داره.اما در سطح بازیای فعلی نیست دار و درختاش.من که چندتا عکس گذاشتم
من این بازی رو گرفتم
آنقدر جالبه که نمیتونم بذارمش کنار و بکوب دارم بازی میکنم
اگه انگلیسیست خوب باشه و به سریال lost علاقه داشته باشی بهترین گزینست
خیلی شبیه سریالشه و داستانش حوادث seasson1,2 رو در برمیگیره
داستان lost خیلی قشنگ توش گفته میشه
جالبه که هر بار چپتر تموم میشه یا وارد بازی میشی مثله یه سریال آنچه گذشت پخش میشه
در ضمن لطفا کسانی که نمیتونند این بازی رو انجام بدن بهش توهین نکنند
اینجوری نمیشه نظری داد باید بگیریم بازیش کنیم امروز میرم دنبالش
در ضمن نقش اول بازی جک نیست
گرافیک بازی هم خوبه و وقتی قیافه شخصیتها رو ببینید می فهمید ولی در کل گرافیک خفن نیست
سبک بازی:سوم شخص ماجرایی
سیستم بالا هم نمیخواد
من با 8500 رو high بازی میکنم
اوخ پسر من ديگه نميتونم تحمل کنم. رفتم بگيرم.!
کلا بد نیست
Last edited by Angel Of Darkness; 17-03-2008 at 23:38.
من تمومش کردم ولی نفهمیدم آخرش چی شد؟
دوستان من تو این بازی فکر کنم اخراش هست همونجایی که با جک میرن به black rock یا همون کشتی سیاهه همونجایی که اون پیرمرده با یکی دیگه جک و دختره رو گروگان میگیرن و به من میگن یه کاری کن منم هر کاری میکنم یا جک رو میکشن یا دختره رو به هر کدوم ا این دوتا که جک و دختره رو گرفتن گلیک میکنم اون یکیشون شلیک میکنه و یکی رو میکشه وقتی هم به دینامیت شلیک میکنم اون دو نفر میمیرن ولی دختره هم میمیره خیلی گیرم کمک کنین
آقا من تو اون زیر زمینه گیر کردم که در ها بسته میشه و روی یدونشون یه نقشه کشیده .
هیچ کاری نمیشه کرد و وقتی 4 دقیقه تموم میشه ساختمون خراب میشه تو سرم .
اونجا رو چطوری رد کنم ؟
danijon_2006
دوست عزیز شما باید بری جلوی دختره و به دینامیت شلیک کنی و در این صورت ترکش دینامیت به جای دختره به شما میخوره و ادامه ی داستان بازی
gorgnamma جان شما باید بری پای کامپیوتر وسط اتاق چند تا معما تو کامپیوتر حل کنی تا در باز بشه اگه نتوتنستی ببهم بگو بهت جواب معماها رو بگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)