منم فقط شماره يك رو ديدم
اين بازي چند تا شماره داره؟
گرافيكش كه خيلي عاليه
آره فقط نشون ميداد كه الين دست يك نفر رو ميگيره بعدش اون يارو رو نفهميدم اصلا كي بود چقدر هم زشت بودفقط فهميدم پدرشو گم كرده يا يك همچين چيزي!
![]()
منم فقط شماره يك رو ديدم
اين بازي چند تا شماره داره؟
گرافيكش كه خيلي عاليه
آره فقط نشون ميداد كه الين دست يك نفر رو ميگيره بعدش اون يارو رو نفهميدم اصلا كي بود چقدر هم زشت بودفقط فهميدم پدرشو گم كرده يا يك همچين چيزي!
![]()
نه مگي اگه تو هم الين رو مي شناسي شماره 4 رو بازي كردي!
ولي مگه براي پي سي هم اومد؟ تا جايي كه من يادمه فقط مال پلي 1 بود
حق با جناب Ar@m هست.شما شماره ی 4 یا همون the new nightmare رو بازی کردید.در ضمن این بازی با احتساب نسخه ای که یه ماه دیگه منتشر میشه دارای 5 شماره خواهد بود.
alone in the dark:the new nightmare قرار بود برای 5 پلتفرم منتشر بشه؛PC،PS2،PS،DC و GBC که بعداٌ عرضه ی این بازی برای PS2 منتفی شد.این بازی،اول برای PS منتشر شد و یک هفته بعد برای PC و GBC.نسخه ی DC هم 3 ماه بعد از نسخه ی PC انتشار یافت.
پس اون شماره ي 4 بود؟
منو بگو تا الآن فكر ميكردم شماره ي يكه!
آره منم با تبديلي رفتم! :دي
اگه اشتباه نكنم 2 تا سيدي بود
منم تعجب كردم گرافيك خوبي هم داشت منم هي ميگفتم خاك بر سر اويل 1 با اون گرافيكش! :دي ( البته اون مال سال 96 بود اگه اشتباه نكنم)
يعني از سال 2001 تا الآن ديگه نسخه ي بعدي رو نزده؟
بعد از 7 سال تازه يادش افتاده؟![]()
سپتامبر سال 2005 آتاری اعلام کرد قصد داره شماره ی بعدی این بازی رو برای کنسول های نسل جدید از جمله xbox 360 بسازه.در E3 2006 نیز اطلاعاتی از داستان نسخه ی جدید فاش شد.اما به دلیل مشکل مالی آتاری،روند ساخت بازی کند شد و تقریباٌ یک سال خبری از این بازی نبود تا این که در می 2007،دوباره اخباری از مراحل ساخت بازی منتشر شد.در واقع آتاری تصمیم داشت که این بازی رو اواخر 2006 یا اوایل 2007 منتشر کنه اما به علت پاره ای از مشکلات تقریباٌ یک و سال نیم تأخیر خورد.
همش كه شد مشكلات
ولي كلا بازي قشنگيه تها بازي بود ( بعد از اويل ) كه توش هيجان و ترس داشت
حالا داستان كاملشو كجا ميتونم گير بيارم چون من كه 4 رو رفتم اونطوري ازش چيزي نفهميدم يعني جريان خاصي به اون صورت نداشت![]()
داستان شماره 4 مربوط به اتفاقيه كه در يك جزيره براي نزديكترين دوست ادوارد كارنبي مي افته. جسد دوستش رو پيدا مي كنن و اون براي حل اين قضيه به جزيره مي ره. بقيه داستانش رو هم بايد بنويسم بذارم!!!
دو تریلر فوق العاده:
HD با حجم 125.1 مگابایت
SD با حجم 40.2 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HD با حجم 81.8 مگابایت
SD با حجم 26.3 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا الان یه شمارش رو هم بازی نکردم
اسمش رو زیاد شنیدم(منظورم قبلناست)
و شدیدا منتظرم تا بیاد ببینم چیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)