ایراد نداره .. E150 هم خصوصیاتش مثل E200 هستش اغلب .. صفحه اش قدری کوچکتره...
//
منظورش همونه که گفتم (حساسیت ضبط به قطع و وصل شدن صدای گوینده) .. خیلی هوشمندانگی خاصی درش بکار نرفته! (شوخی)
ایراد نداره .. E150 هم خصوصیاتش مثل E200 هستش اغلب .. صفحه اش قدری کوچکتره...
//
منظورش همونه که گفتم (حساسیت ضبط به قطع و وصل شدن صدای گوینده) .. خیلی هوشمندانگی خاصی درش بکار نرفته! (شوخی)
سلام . سال نوتون مبارک . خوشبختانه یا متاسفانه mp4 به تولد نرسید و هدیه دیگه ای دادم و وقت بیشتری پیدا کردم که انتخاب بهتری داشته باشم و به مناسبت بعدی این هدیمو بدم که زیادم دور نیست .
می خواستم نظرتونو راجه به این بدونم :MP4 Creative Z/4GB/Black ام پی فور کریتیوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahaan_34; 04-04-2010 at 21:07.
کریتیو زن پلیر خیلی خوبیه.. بخصوص نسبت به قیمتش، کیفیت صدا و تصویر بسیار خوب و امکانات کاملی داره... با بودجه شما بعنوان یه پلیر تصویری خوب توصیه میشه حتماً.
مرسی. کیفیت ضبط صداش هم خوبه؟
بله – کیفیت ضبط خوب و قابل قبولی داره
من کیفیت iriver ( e150 . t50 و philips سری Fullsound و samsung u5 و creative موزاییک و تست کردم بنظر من صدای philips از همه با کیفیت تر و با بیس بهتری بود .
از دوستان که تجربه دارن sansa clip ساندیسک و کیفیتشو در چه حدی میبینن ? تو بازار جمهموری که نبود
اینترنتی با قیمت منسب میشه خرید چون بر اساس قوانین تاپیک معرفی فروشگاه ممنوع هست PM میکنم.
sansa sandisk 2gb
38 تومن
دوستان قیمت این پلیر رو لطف می کنید بزارید.
Sandisk Sansa Clip - 8GB
Sandisk Sansa Clip - 4GB
با تشکر
Sandisk Sansa Clip - 4GB به سختی 75 تومن پیدا میشد ولی نمیدونم اصلا دیگه میشه پیدا کرد یا نه 8 گیگ هم اصلا نمیشه گیر آورد.
peaceful جان یعنی امیدی نیست من 4gb رو پیدا کنم؟
اگه امیدی نباشه یه پلیر عالی که با همین قیمت 75 میشه خرید رو معرفی کنین.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)