منم رفتم تو صف
منم به لیست انتظار اضافه کنید![]()
سلام!
من امروز اومدم و چند تا تاپيك رو خوندم از جمله اين تاپيك
برنامه tzexe 2 beta 6 دو زار هم نمي ارزه چون ناسازگاري بسيار زادي داره حدود 40 درصد. من پلرسال روش كار كردم مالي هم نيست. راحت كپي ميشه
در مورد قفل هاي aspi
منتظر برنامه اي خاص نباشيد ! چرا؟ چون aspi روشي براي دسترسي به اطلاعات خاص در سي دي در اختيار شما ميگذارد ولي ايجاد اطلاعات خاص نمي كند! نكته مهم ايجاد اطلاعاتي خاص است
aspi روشي براي ارسال و دريافت دستورات scsi مي باشد
دستورات scsi دستوراتي هستند كه بسيار low level بوده و نزديك به زبان ماشين هستند
دستورات scsi ميتواند براي هر قسمتي از كامپيوتر شما ارسال شود مثل مودم پرينتر و ...
دستورات scsi ميتواند به زبان هاي متفاوتي نوشته شود مثل c يا vb يا delphi و ... شايد بشود با زبان هايي مثل perl نيز دستورات را نوشت. من كه بلد نيستم!
براي ارسال دستورات scsi دو راه وجود دارد. يكي spti كه توابع در برگيرند خود ويندوز را شامل ميشود و ديگري aspi كه توابع دربرگيرنده كتابخانه dll هاي اختصاصي را شامل ميشود
مثلا شركت نرو توابع خودش را در aspi dll ش قرار داده و شركت adaptech توابع خاص خودش را كه البته شباهت هاي زيادي هم دارند ولي اختلاف هايي هم دارند
به نظر من شركت adaptech توابعي خاص را به برنامه اش افزوده كه امكان دسترسي به مكان هاي دست نيافتني سي د را به ما ميدهد و براي همين است كه كسي سراغ nero aspi يا ساير متد ها نميرود.
Last edited by SILWESTER; 08-04-2008 at 00:14.
لطفا یکی طرز کار این قفل گذاری رو توضیح بده چطوریاش من متوجه نمی شم چطور کار می کنه ؟
سلام
مواردی که SILWESTER گفت درسته
رجوع کنید به آرشیو
پاسخ های ساده کاربران قدیمی
این رو هم روی برنامه نویس نگاه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که در هر دو بحث بی نتیجه است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------
The Advanced SCSI Programming Interface (ASPI) for Win32 was designed to increase compatibility and simplify the connection of SCSI peripheral devices like tape, CD-ROM, WORM, magneto-optical, scanners, and other devices. It defines a protocol for SCSI applications (called ASPI modules) to submit I/O requests to a single operating system driver (called the ASPI manager). Access to the operating system driver is made through a Dynamic Link Library named WNASPI32.DLL.
GetASPI32SupportInfo Initializes ASPI and returns basic configuration information.
SendASPI32Command Submits SCSI Request Blocks (SRBs) for execution by ASPI.
GetASPI32Buffer Allocates buffers which meet Win98/WinNT large transfer requirements.
FreeASPI32Buffer Releases buffers previously allocated with GetASPI32Buffer.
TranslateASPI32Address Translates ASPI HA/ID/LUN address triples to/from Windows 98 DEVNODEs.
خوب در کل قفل مزخرفیه و ویندوز ویستا رو ساپورت نمیکنه و روی سیستم 64 بیت مشکل داره بازم بگم ...
کار این قفل هم به طور خلاصه اینه که از روی سی دی خام یا استمپر مورد استفاده یک سریال میسازه یعنی از روی استامپ کارخانه
سازنده سی دی خام به عبارت دیگه سریال مخصوص همان نوع سی دی هست که البته با استفاده از روش های کرکینگ به راحتی قابل دور زدنه.
Last edited by mobtakeran; 08-04-2008 at 22:48.
ای با با چه ربطی داره یکی از دوستام این برنامه رو داره رو همه سیدی هم میزاره
این حرفا نیست
تو همه سیدییاشم یه پوشه با نام Aspi هست
کاری نداره یه نوع قفل روی ویستا امتحان کنید
یکی دیگه از بدیهاش ریستارت کردن بعد از نصب درایور قفله شاید هم مزیت باشه
بابا رو ویستا کار میده والا بلا من تست کردم شاید اونا که شما دیدین قدیمی تره
ولی تو ویندوز 64bit تست نکردم
خود یارو دوستمم میگه که این برنامه خیلی نایابه و با بدبختی گیر آورده اما اسمشم نمیگه
میخاستم بخرم حتی نمیفروشه
مگه نمیگی که دوستته, پس باهاش قهر شو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)