یه سه کاره جوهر افشان که تانک روش نصب بشه می خوام
چی بگیرم ؟
کانون یا اپسون
یه سه کاره جوهر افشان که تانک روش نصب بشه می خوام
چی بگیرم ؟
کانون یا اپسون
پرينتر سياه و سفيد ليزري بگير
مارك اچ پي
فكر كنم مدل اش هست 1005 -
قيمتش حدود 90 -100 تومن هست
كلا پرينتر اچ پي واقعا كارايي خوبي داره
براي كارهاي معمولي همين كافيه
نمي خواد مدل بالاتري بگيريد
چون فقط پول اضافي دادين
يك پرينتر ليزري رنگي سامسونگ ديدمیه سه کاره جوهر افشان که تانک روش نصب بشه می خوام
چی بگیرم ؟
کانون یا اپسون
حدود 160 تومن
مدلش يادم نيست
در موردش تحقيق كن
شايد مدل مناسبي باشه
چون ليزري هزينه جانبي و شلرژش كمتره
سامسونگ خوبه اما برای من خیلی گرون در میاد
من تا 100 تومن میخوام
به هر حال فكر هزينه هاي جانبي بعدش هم بايد باشي
جوهر افشان هم فكر كنم هر سري بيشتر 30 - 40 تا عكس چاپ نكنه
و باز هم بايد شارژش كني
به خاطر همین می خوام با تانک بگیرم دیگه
سلام به دوستای خوبم
منم یک پرینتر می خوام:
1- بعضی اوقات از اینترنت چند صفحه ای چاپ کنم
از طرفی طرح گرافیکی هم می زنم و برای نشون دادنش می خوام به جای سی دی از چاپ استفاده کنم اما زیاد گسترده نیست (استفاده از چاپ مطالب اینترنت بیشتر هست برای من )
3تا مورد توی ذهنم هست البته با در نظر گرفتن بودجم :
1- hp1005 قیمتش در مشهد 96000 تومن
2-hp d5063 قیمتش در مشهد 128000 تومن
3- سامسونگ 1640 حدودا 84000 تومن
لطفا اساتید راهنمایی کنن
من قبلا تجربه ی تلخی با جوهر افشان epson داشتم که هر دقیقه خشک می شد واز آخر هم شد آفتابه خرج لحیم و انداختمش کنار
شنیدم hp مارکای جوهر افشانش خیلی بهتر ه از epson ولی هنوز می ترسم از تجربه قبلی
مارک hp 1005 خیلی خوب و بی درد سر دیده میشه
اما مارک hp d5063 با امکانات زیاد(ال سی دی . چاپ روی سی دی . دی پی ای بالای 4300 . قیمت مناسب) اما ظاهرا با هزینه ی جانبی بیشتر
سامسونگ هم یکی امار 2000 صفحه ای که می زنه نسبت به 1005 اچ پی که فروشندش می گفت 500 صفحه می زنه ارجحییت داره اما خوب اچ پی خیلی اسم در کرده و...
مخلص کلام موندم کدوم رو انتخاب کنم شما راهنمایی کنین .
بازم سلام
دوستای عزیز اگه این سئو ال من رو جواب بدن تقریبا تصمیم رو برای انتخاب قطعی می کنم
اگه خواسته باشم به تعداد زیاد از چاپ سیاه وسفید hp d5363 استفاده کنم واز امکان چاپ رنگی اون هم گه گداری که ضروریه
استفاده کنم ایا به نظر شما می صرفه پرینتر لیزری hp 1005 رو کنار بذارم واز پرینتر جوهر افشان d5363 برای چاپ استفاده کنم.
( یعنی چاپ سیاه وسفید جوهر افشان5363 خیلی پر هزینه تر از چاپ سیاه سفید مدل لیزری 1005 می افته؟)
چاپ جوهر افشان هزينه اش بالايتبازم سلام
دوستای عزیز اگه این سئو ال من رو جواب بدن تقریبا تصمیم رو برای انتخاب قطعی می کنم
اگه خواسته باشم به تعداد زیاد از چاپ سیاه وسفید hp d5363 استفاده کنم واز امکان چاپ رنگی اون هم گه گداری که ضروریه
استفاده کنم ایا به نظر شما می صرفه پرینتر لیزری hp 1005 رو کنار بذارم واز پرینتر جوهر افشان d5363 برای چاپ استفاده کنم.
( یعنی چاپ سیاه وسفید جوهر افشان5363 خیلی پر هزینه تر از چاپ سیاه سفید مدل لیزری 1005 می افته؟)
همون ليزري سياه و سفيد استفاده كنيد
جوهر افشان هزينه جانبي اش بالاستلطفا اساتید راهنمایی کنن
من قبلا تجربه ی تلخی با جوهر افشان epson داشتم که هر دقیقه خشک می شد واز آخر هم شد آفتابه خرج لحیم و انداختمش کنار
شنیدم hp مارکای جوهر افشانش خیلی بهتر ه از epson ولی هنوز می ترسم از تجربه قبلی
مارک hp 1005 خیلی خوب و بی درد سر دیده میشه
اما مارک hp d5063 با امکانات زیاد(ال سی دی . چاپ روی سی دی . دی پی ای بالای 4300 . قیمت مناسب) اما ظاهرا با هزینه ی جانبی بیشتر
سامسونگ هم یکی امار 2000 صفحه ای که می زنه نسبت به 1005 اچ پی که فروشندش می گفت 500 صفحه می زنه ارجحییت داره اما خوب اچ پی خیلی اسم در کرده و...
مخلص کلام موندم کدوم رو انتخاب کنم شما راهنمایی کنین .
هزينه شارژ و چيزهاي ديگه
چاپ روي سي دي هم نيازي نيست
شما طرحت را ببر چاپ هاي ديجيتال
روي ليبل كاغذي برات چاپ مي كنند
دونه اي فكر كنم 100 تومن يا 200 تومن بيشتر در نمي ياد
براي چند تا ليبيل نيازي نيست كلي هزينه پرينتر بدي
البته همه پرينترهاي چاپ روي سي دي يك عيب بزرگ دارند
و اون اينكه ، رنگ روي سي دي راحت با عرق دست يا رطوبت پاك مي شه !!!
و كلا سي دي و طرحش خراب مي شه
پرينتر هم فقط اچ پي بگير
توي ليزري مطمئن باش اچ پي بهترينه
من مدل 1005 را تست نكردم ولي مدل هاي قديمي تر مثل 1010 داشتم و دارم
كه هيچ مشكلي تا امروز برام نداشته
سلام دوست من
ممنون از راهنمایی تون لیزری 1005 گرفتم اما یه عیب داره که خیلی مهمه 1005 پرینت رو به صورت پشت ورو نمی گیره و اگه خواسته باشی یه جزوه 100 صفحه ای چاپ کنی باید 100 تا کاغذ a4 مصرف کنی اما اگه پشت ورو بود 50 تا ولی در مجموع برای تکست حرف نداره![]()
وقتی تو word میخای پرینت بگیری در همون مرحله اول به جای all گزینه پایینیش رو انتخاب کن و بعد شماره صفحه های فرد رو وارد کن و بعدش هم زوج
اینجوری پشت و رو میزنه.به همین سادگی به همین خوشمزگی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)