به این میگن خرج کردن در راه درست
به این میگن خرج کردن در راه درست
دوستان ساده نباشید
احتمالا این ماشین 450 هزار دلار هست نه 450 میلیون دلار که اصلا ارزش نداره ادم پول واش بده(تازه 450 هزار تا)
با این پول میشه 8 ویلای 22000 متری در فلوریدا با 26 خواب و 6 حمام و 3 استخر و زمین گلف خرید.
دیروز داشتم تو مجله دوستم میدیدم
الان هم این تاپیک رو دیدم نظرمو جلب کرد
دوست عزیز اینم یه دونه از اون زیر خاکی ها بود که کشیدی بالا ها!!!
بیخیال شو جان من!!!!
آخه کدوم آدم عاقلی (به جان خودم خود کم عقل ها هم اینو باور نمیکنن!!) باور میکنه؟؟؟
منظورم هیچکی نیست خودمو میگم که دارم به عقل خودم شک میکنم!!!
اگه میشه پس از ملاحظه توسط مدیران محترم این پست من حذف بشه
ممنون
خوب کلش از الماس ساخته شده.
آقا شما دزدكي اومدي عكس ماشين ما رو گرفتي گذاشتي اينجا كه بگي ما ظالميم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نكن اين كارار رو
زشته
حالا فقط ماشينمو ديدي. خدا نكرده خونه و ويلامو ميدي چي ميگفتي؟!!!!!!!!!!
اون درست نوشته 480 ميليونه و همش هم روش جواهر كار شده
واقعا نمیدونم چرا اینقده اسپم .خب اگه نظر خاصی دارین بفرمایید ولی بحث سر اینکه چرا این کار ور کرده از کجا /اورده این کار رو کرده مربوط نمیشه
میخویان از نحوه ساختش بگید کی ساخته واسه کی ساخته بحث کنید ولی لطفا بحث های سیاسی و شرعی و اقتصادی نکنید.
این یک sl600 امیر (actros )عزیز اشاره کردن که تا جایی که یادمه یک شیخ عرب سفارش داده و با الماس روکش شده .
به نظر من ایده جالبی هستش چون الماس سخترترین ماده جهان هستش و این ماشین هیچوقت روی بدنش خش نمی افته .
البته از این ماده اگه بتونیم به روش نانو تکنولوژی حالتی بدیم که یک روکش بسیار نازک تهیه کنیم و روی هر وسیله ای بکشیم روی اون وسیله و رنگش خیلی سخت خش می افته .
480 ؟ اشتباه بدون شک.
دروغه همش من تو اینترنت سرچ زدم اولا این خبر برای سال 2006 هست البته این تاپیکم برای حدود 1 سال پیشه، ولی این ماشین تو یه نمایشگاه به نمایش گذاشته شده و در اکثر سایت هایی که خوندم نوشته بود مشخص نیست الماس های روی این ماشین واقعا واقعیه، تو یه سایتم نوشته بود این ماشین برای شاه الولید هست که نمیدونم کیه و قیمتشم 48 میلیون دلاره. بهتر این چیزها رو باور نکنید قبلش یه سرچ بزنید گوگل برای همین کاره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممون
خیلی ها رو از گمراهی در اوردید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)