خیلی خوشگل . همینطور که تاشو هست و برای عکسبرداری باید درسش بسته باشه . خودش نوعی نوآوریه . برای اولین بار که میبینم یه گوشی سامسونگ کیفیت صدای very good به خودش میگیره یعنی اندازه ان 95 و کا 850
خیلی خوشگل . همینطور که تاشو هست و برای عکسبرداری باید درسش بسته باشه . خودش نوعی نوآوریه . برای اولین بار که میبینم یه گوشی سامسونگ کیفیت صدای very good به خودش میگیره یعنی اندازه ان 95 و کا 850
والا ، همه دست به دعع هستیم........... ایشالا بیاد........!!
من که این رو ترجیح میدم............ چون نه سیمبین میخوام......... نه گوشی تاچ کامل........!! این گوشی همه انتظارات من رو برآورده میکنه.......!!! و از همه 5 جا خوشگلتره..........
ريويو جديد G400 Soul :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظر مياد جنس فلز روش از اونايي هست كه زود رنگش ميره ...
بنظر میاد ، شما کمی زود قضاوت کردید.............!!!بنظر مياد جنس فلز روش از اونايي هست كه زود رنگش ميره ...
بدنه این گوشی جنسی خوبی داره............. میشه توی بررسی های این گوشی این داستان رو فهمید..........!!
من بی صبرانه منتظر ورودش به ایرانم........!!
فلز گذاشته تا رنگش نره . بعد میگی رنگش میره ؟
خیلی ، نه.......... ولی خوب آره................ به ظاهرش که میاد..........!!ولی پشتش انگار خیلی خش روش میفته!
اگه پشتشو عینه جی 810 میکرد دیگه زیاد خش دیده نمی شد
یعنی چی...................!؟؟!؟The G400’s performance is very typical as far as Samsung’s current device generation is concerned and is pretty moderate, although, on the other hand, we could hardly demand more from a product of this class. As it stands today, new applications can be uploaded only over the air (wap). Java apps can’t exceed 300 Kb in size.
جاوا تا 300 کیلوبایت.........؟!؟! (درستش بیته) ؛ مگه میشه...............؟!؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)