ازاون چیزی که فکر میکردم گرافیکش بالاتر بود فکرشو بکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ازاون چیزی که فکر میکردم گرافیکش بالاتر بود فکرشو بکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
شرمنده جاويدجان
در كل فكر كنم بهتر بود اين تاپيك در جاي ديگه زده ميشد بازم از طرف خود معذرت ميخوام
من انتظار بيشتري داشتم![]()
عزیزان دیگه چه توقعی دارید ؟!
این بازی رو که برای +17 نساختند !
این بازی تقریبا برای بچه ها هست که گرافیکش از این بهتر نمیشه !
مثلا چي ميشد گرافيكش رو بهتر مي كردند يا وسعت و قابليت هاي گيم پلي رو
درسته مثل Assassin نميشد اما بالاخره نقطه ي شروعي بود
به نظر من هرکی توی ایران زحمت بکشه همش باد هوا هست !
چون به دلیل نبودن قانون کپی رایت همه یه کپی از روش میزنن .
مثلا همین بازی نجات بندر ! توی اینترنت لینک دانلودش پر هست .
حالا خودتون قضاوت کنید :
شما میرید 5 تومن ( یا بیشتر ) میدین بازی یا 150 مگابایت دانلود میکنید ؟
پس واقعا بیهوده هست ....
من اگه جای این سازنده ها بودم اصلا بیخیال بازی سازی میشدم و همین بازی های خارجی رو با بهترین کیفیت بازی میکردم !!!
میتونستن مثله آدم متیاز پخش بازیای شرکتای خارجی رو بگیرن.اونوقت کپی رایت معنی پیدا میکرد و میتونستن بازیای خودشونم بفروشن.
وقتی بازیای خارجی رو میدزدن نباید انتظار داشته باشن به بازیه خودشون رحم کنن.
اینو کلا در مورد صنعت بازی تو ایران گفتم نه شرکت خاصی...
درسته . اگه خودشون بازی های ارجینال میخریدند یه چیزی !!!
ولی وقتی خودشونم یه بازی اصلی ندارند ، حتی نرم افزارهای بازی سازیشون هم اصلی نیست ! پس باید همون کپی بشه ...
چیزی که عوض داره گله نداره.بهتره ما هم نگران صنعت بازی نباشیم.کارای مهمتری وجود داره.
بهتره اونا نگران باشن.الان در امد صنعت بازی تو امریکا از فیلم هم بالاتره.خاک تو سر ایرانیا که همینو نمی فهمن.
آخه 70 ملیونم پوله؟؟اگه 1 ملیارد پول بزارن راحت میشه یبازی در حد جهانی ساخت.مگه همه بازیای خوب ماله آمریکاس؟همین کرایسیس رو نمیدونم دانمارکیه ساخت.(شایدم یجا دیگه.)مکس پین و آلن ویک هم ماله یجا همون وراس.فقط این شرکتای کوچیک خودشونو بردن زیر پوشش شرکتی بزرگ مثه ea & ubi تا بتونن بازیاشونو تو دنیا بفروشن.ما هم میتونیم.فقط کافیه یبازی درست بسازیم .
خوشبحتانه تو ایران زیاد خرجش زیاد نمیشه.(نسبت به آمریکا که 50 ملیون دلار خرج میشه رو یک بازی)اما در آمد میتونه همونقدر باشه...
اگه پول بیشتری در این زمینه خرج میشد میتونستند هم در آمد زیادی از این راه کسب کنند هم اینکه مردم ایران بیشتر جذب بازی های ایرانی میشدند می تونستند به جای این که چند تا بازی مسخره بسازند به جاش فقط یه بازی خوب بسازند اینجوری خیلی بهتر بود
امیدوارم روزی برسه که همه بازی های ساخت ایرانو بازی کنن
راستی امین جان به خاطر اون مسئله معذرت می خوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)