من چیزی از اینها سر در نمیارم. ولی شما تو ویندوز ویستا هم امتحان کن شاید...![]()
من چیزی از اینها سر در نمیارم. ولی شما تو ویندوز ویستا هم امتحان کن شاید...![]()
واقعا چقدر راهنماییتون زیبا بود...
به هر حال ممنون
تیراندازی توی لین بازی خیلی حال میده مخصوصا با اون تیربار...
حیف که این بازی با گرافیک معمولیش تو سیستم من تیک داره و من مجبور میشم که گرافشو تا ته بیارم پایین... و کسی هم یه جواب درست و حسابی بهم نداد...
نرم افزار OpenGl رو کسی داره بده؟(آخرین نسخه ای که اومده)
من موندم شما چرا اینقدر به Crysis علاقه دارید. مگه کرایسیس چی داشت؟
crysis از نظر گرافیک معجزه بود(که اونم ما رو مجبور به ارتقا کرد) ولی اگه جذب تبلیغات و گرافیک نشید میبینید که از لحاظ های دیگر مانند گیم پلی و.... به گرد پای بازیهایی مثل Cod4 و.... نمیرسه
من که اگه اسم این بازی Crysis نبود تا آخرش نمیرفتم
پیشنهاد میکنم اول بشینید Cod4 بازی کنید بعد ببینید میتونید کرایسیس بازی کنید یا نه؟
من که از این Conflict خیلی خوشم اومد
چرا همش از کرایسیس بد میگی؟؟؟
کرایسیس از همه نظر عالی بود.
CYRUS_IN جان شما یه سر به گیم اسپات بزن تو بخش Players reviews (همون جایی که کاربران حرفه ای بدون توجه به تبلیغات و بر اساس اون چیزی که تو بازی میبینند بازی رو نقد میکنند و بهش امتنیاز میدن) ببین چه امتیاز هایی به crysis دادند
اکثرا امتیاز های 5.5 __ 6.5 ___ 6.0 ___ به این بازی دادند و گفتند تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرید
ولی برو تو قسمت Players reviews بازی COD4 تنها چیزی که میبینی امتیاز 10 است![]()
خوب منم نه به تبلیغات کار دارم دارم و نه به گیم اسپات(چیزی که خودم دوست داشته باشم بازی می کنم)
من خیلی پیگر اخبار این بازی نبودم و به تاپیکش هم سر نزدم و فقط چندتا عکس از بازی دیدم تا اینکه جدیدا سیستم رو ارتقا دادم و بازی رو گرفتم در کل منظورم اینه که به تبلیغات توجهی نکردم.
و خوب چیزی که دیدم یه بازی خوش ساخت و عالی بود البته cod4 هم بازی بسیار خوبی بود ولی باز من از کرایسیس بیشتر خوشم اومد.![]()
من چند تا مرحله از بازیه کنفلیکت رو تموم کردم از نظر من بهیچ وجه نمی تونه به کرای برسه تازه
مال این حرفا نیست که ادم در موردش صحبت کنه به نظر من بازی 1001 جور عیب وایراد داره
که یکیش رو می نویسم:
داستانش باحال نیست هیچ صحنه قشنگی هم دیده نمیشه
اصلا نمی ارزه که در موردش صحبت کنم
سلام دوستان.
من این بازی رو از شرکت Et-game گرفتم و مشخصات کامپیوترم رو تو پست های قبلی دادم.
فقط نمودنم چرا که بعد یه مدت کوتاهی در حدود 20 دقیقه از بازی میپره بیرون و Don't Send میده میخوام بدونم که آیا اشکال از سیستم منه یا بازی خرابه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)