دوست خوبم بعد از عید فکر کنم این سری از گوشی های موتو که U9 و E8 باشند وارد ایران بشند توی تیزر های فیتکو که عکسشون بود البته اگه از اینهایی که جدید وارد شدن استقبال بشه....
دوست خوبم بعد از عید فکر کنم این سری از گوشی های موتو که U9 و E8 باشند وارد ایران بشند توی تیزر های فیتکو که عکسشون بود البته اگه از اینهایی که جدید وارد شدن استقبال بشه....
بچه ها یک نظر سنجی گذاشتم تا بدونم چقدر موتو های جدید تو ایران طرفدار پیدا میکنند اگه شرکت کنید ممنون میشم ....![]()
من موتورلا را دوست دارم ، ولی نه به اندازه .... ، میخوام گوشیم رو عوض کنم (البته اگه بتونم ازش دل بکنم!) ، اپاچی خیلی داری با آب و تاب از این گوشی ها تعریف میکنی!!
البته دارم برای یو 9 دندون تیز میکنم!!
ممنون از اطلاعاتت
راستی تو اینو خریدی؟ به نظرت خوبه من بخرم؟
در ضمن موزیک پلیرش چطوره؟
ویندوز مدیا پلیر داره؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی ....
باید بگم موتورولا یکی از بهترین برندهای موفق جهان هستش که من واقعا از طراحیش لذت میبرم ...
apachi جان نمیخواستم این پستو بیارم بالا ... زیاد هم چیزی نمیگم ... فقط :
بیشتر تحقیق کن دوست خوبم ...
موفق باشی ....
عزیزم حق صدرصد با شماست من فقط در زمینه دوربین رو گفتم
من تندروی کردم بازم من ازتون معذرت خواهی میکنم و سعی میکنم که به عقدیه با ارزش شما احترام بگذارم ....
Last edited by Apachi; 04-03-2008 at 01:04.
سلام دوستان
این داستان واگذاری بخش موبایل موتورولا که میگفتن یا دیگه موتورولا قصد داره گوشی تولید نکنه واقعیت داره؟؟؟؟؟ خدا کنه که حقیقت نداشته باشه وموتو همچنان پر قدرت به کارش ادامه بده
خوب پس به این مطلب دقت کنید...
دوربینهای جمع و جور امروزی، مسلما مجبورند حسگرهای نورهای کوچکی هم داشته باشند، حسگرهایی مثلا با ابعاد 7.5 در 9.4 میلیمتر یا 5.4 در 6.8 میلیمتر، بنابراین بدیهی است که برای افزایش پیکسلها چارهای جز کوچکتر کردن پیکسلها نیست!
![]()
نتیجه چنین چیزی، کاهش «حساسیت» و افزایش «نویز» دوربین است، چرا که میزان نوری که به وسیله هر یک از این پیکسلهای کوچک جمعاوری میشود، کمتر خواهد بود.
ما انتظار داریم که افزایش پیکسلها، جزئیات بیشتری در اختیار ما بگذارد و به عبارتی وضوح عکس را بالا ببرد ولی باید توجه داشت که برای داشتن یک عکس پروضوح به لنزهای بهتر با خطای رنگی Chromatic aberration کمتر هم نیازمندیم. اما این لنزهای بهتر، ابعاد بزرگتری هم دارند و نمیتوانند در دوربینهای کوچک امروز جاسازی شوند.
به علاوه در پیکسلهای کوچکتر، پدیده فیزیکی «پراش» نور بیشتر میشود و وضوح عکس را کم میکند.
مشکل اصلی در دوربینهای با پیکسل بیشتر واقعا تعداد پیکسل بیشتر نیست، بلکه کوچک شدن تعداد پیکسلها است. اگر بخواهیم با افزایش تعداد پیکسل، وضوح و کیفیت بهتری در عکسها ببنیم، باید اندازه حسگرها و لنزها را بزرگتر کنیم و این کار مسلما دوربین را بزرگتر خواهد کرد. اما مشتریهای آماتور این روزها چندان میانهای با دوربینهای بزرگ ندارند.
منبع:
البته این مطلب بیشتر مربوط میشه به مگا پیکسل های بیشتر از 6 در دوربین دیجیتال و 3.2 در موبایل با توجه به اندازه لنز...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز سلام ....سلام دوستان
این داستان واگذاری بخش موبایل موتورولا که میگفتن یا دیگه موتورولا قصد داره گوشی تولید نکنه واقعیت داره؟؟؟؟؟ خدا کنه که حقیقت نداشته باشه وموتو همچنان پر قدرت به کارش ادامه بده
حدود 1 ماه پیش ( 12 فوریه 2008 ) شرکت موتورولا در MWC به طور رسمی از شرکت سامسونگ خواست که سهامشو با قیمت بیش از 12 بیلیون دلار بخره و نذاره موتورولا از رده سومی پایینتر بره ... کره جنوبی هم گفته فناوری سامسونگ بیش از اونی هستش که بخواد با موتورولا شریک بشه و این وسط سود کمی نصیب سامسونگ میشه ....
دقیقا یک روز بعد موتورولا اعلام کرد که هرگز از صحنه تلفنهای همراه محو نمیشه .... در همون روز هم برخی از سایتها به همکاری موتورولا و Dell اشاره کردن
چند روز بعد هم بیشتر سایتها نوشتن که موتورولا بیش از 200 نفر از کارکنان خودشو در یکی از شهرهای آمریکا ( اسم شهر یادم نیست ) به علت نا مشخصی اخراج کرده ....
الجی هم که اعلام کرد میتونه در زمینه فروش در جایگاه موتورولا ( سوم ) قرار بگیره ...
امیر جان سلام ...خوب پس به این مطلب دقت کنید...
دوربینهای جمع و جور امروزی، مسلما مجبورند حسگرهای نورهای کوچکی هم داشته باشند، حسگرهایی مثلا با ابعاد 7.5 در 9.4 میلیمتر یا 5.4 در 6.8 میلیمتر، بنابراین بدیهی است که برای افزایش پیکسلها چارهای جز کوچکتر کردن پیکسلها نیست!
مطلب این سایت واسه چه تاریخی هست ؟
یه خورده قدیمی به نظر میاد ...
در حال حاظر لنزهای 4.75 در 14.25 میلیمتر و 17.4 میلیمتری هم روی گوشیها قرار میدن ...
الیته اگر منظور این سایت لنز باشه !
موفق باشین ....
دوست خوبم در روزی پایانی نمایشگاه سخنگوی موتورلا گفت تمامی این بحث ها شایعه بود و برای تضعیف این برند به کار رفته موتورلا 200 نفر ار کارمنداش رو مثل نوکیا که کارخونش رو توی آلمان به خاطر هزینه بالا بست اخراج کرده ولی در کنارش اولین گوشی خودش و با سوخت هیدروژنی معرفی کرد و یک روز بعد هم شرکت Buzz که یکی از بزرگترین پخشکننده های اینترنتی موزیک در دنیاست رو به قیمت های ملیون دلاری خرید که این ثابت میکنه پروژه های موتورلا ادامه داره سخنگوی موتورلا گفته بود هنوز هیچ صحبتی با هیچ برندی برای فروش سهام موتورولا نکرده .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)