تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 21 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 209

نام تاپيک: UEFA Euro 2008

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

والا ما که از خدامونه که فیفا 09 نکست جن باشه ولی در زمینه اینکه یکی از دوستان گفته بودن که وقتی ps2 نکست جن بشه ما کامپیوترش هم میشه باید بگم خدمت ایشان که روی کنسول ps2 نکست جن نخواهد شد زیرا اولش که این کنسول توانایی اجرای بازیهای نکست رو نداره و دومآ که اگه قرار بود نکست بشه باید ساکر 2008 رو روی این کنسول نکست میکردند و خیلی از این بازیهای جدید که نسل بعد هستند خیلی که نه همشون روی کنسول ps2 نمی آیند.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

حالا مطمئنا 09 نکست ژنه؟من که تا دستم نرسه باور نمیکنم.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا ما که از خدامونه که فیفا 09 نکست جن باشه ولی در زمینه اینکه یکی از دوستان گفته بودن که وقتی ps2 نکست جن بشه ما کامپیوترش هم میشه باید بگم خدمت ایشان که روی کنسول ps2 نکست جن نخواهد شد زیرا اولش که این کنسول توانایی اجرای بازیهای نکست رو نداره و دومآ که اگه قرار بود نکست بشه باید ساکر 2008 رو روی این کنسول نکست میکردند و خیلی از این بازیهای جدید که نسل بعد هستند خیلی که نه همشون روی کنسول ps2 نمی آیند.
    خوب اینکه چیز مشخصیه !!!
    اگر منظورتون من بودم که من اصلا اون چیزی که شما برداشت کردید منظورم نبود .
    منظورم این بود که تا وقتی که شرکت با 2 تا گرافیک و engine داره کار می کنه خوب حیفش می یاد که یکی از سیستم هاش که ضعیف تره و قدیمی تره فقط برای یه console باشه . برای همین هم از همه جا pc بد بخت رو انتخاب کرده . البته می تونست PC هر دو گرافیک رو باهم داشته باشه . که مثلا مثل tomb raider legend که هم گرافیک x360 بود توش هم PS2 .

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

خوب اینکه چیز مشخصیه !!!
    اگر منظورتون من بودم که من اصلا اون چیزی که شما برداشت کردید منظورم نبود .
    منظورم این بود که تا وقتی که شرکت با 2 تا گرافیک و engine داره کار می کنه خوب حیفش می یاد که یکی از سیستم هاش که ضعیف تره و قدیمی تره فقط برای یه console باشه . برای همین هم از همه جا pc بد بخت رو انتخاب کرده . البته می تونست PC هر دو گرافیک رو باهم داشته باشه . که مثلا مثل tomb raider legend که هم گرافیک x360 بود توش هم PS2 .
    خوب تام رایدر بازی نسل بعد نبود.ps2 دیگه نمیتونه بازیای نسل بعدو بکشه.حتی پیسی هم بزور میکشه.
    به نظر من ea برای فروش بیشتر این کارو میکنه.چون میدونه مشتریای ثابتشو داره.مثه خود من که هر سال میخرم با اینکه به نظرم بازیش به درد نمی خوره.به خاطر لیگش میخرم یک مدتی بازی میکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

djmd جان منو ببخش اگه ناراحتت کردم عذر میخوام.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

نه باور کن که همین مسعود جان انقدر پچ گذاشته که نگو من خیلیاشو تو بازی احمال کردم ولی باور کن که به یک صدم ساکر 2008 نمیرسه ولی تا جای که دلت بخواهد این بازی فیفا 08(کنسول ایکس باکس 360)از ساکر بهتره یعنی اگه کسایی که بازی کرده باشند میدونند که وقتی گل میزنی و یا یک تکنیک رو انجام دهی و کلآ بازی کردنش فوق العاده است و باور کنید موقعی که با دوستان تو ایکس باکس بازی میکردم از هیجان و شوق و طبیعی بودنش کف میکردیم.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما يه پاپاسي به EA منفعت نميدين بعد به اين شركت بزرگ گيم سازي ميگيد لعنتي و هر چي از زير دندونتون در مياد نثارش ميكنيد. والا هركي ندونه فكر ميكنه شما سهام داري چيزي هستيد تو اين شركت. سنگ Konami رو بزنيد به سينه كه براي ليسانس گرفتن هم به خودش زحمت نميده. كه واقعا جا داره Konami مفت گير بياد نه فيفا يا ساير بازي هايي كه EA ميسازه مطمئن باشيد مهندسين و تكنسين ها و ساير عوامل شركت بيشتر از من و شما حاليشون هست. و دلايل واضحي براي ارايه نكردن ورژن هاي نسل بعد براي پي سي دارن. عجيبه كه بعضي از شما اين دلايل رو نميدونيد. بازم اگه كسي مشكلي داره بگه تا ملتفت كنم چرا Next Gen نيست بازيهاي پي سي
    Last edited by Spaniuly; 11-03-2008 at 22:00.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته يكمي هم عصبي شدم كه معذرت ميخوام ولي نمك نشناسي هم قبول كنيد حدي داره. بازيهاي كه ما بدستمون ميرسه اسباي پيشكشي هستن جا نداره نمك بخوريم نمكدون بشكونيم الان يه آدرس اينترنتي ميدم بريد فقط نگاه كنيد الكترونيك آرتز چقدر بازي ساخته كه هركدوم واسه خودشون يه غول بازي محسوب ميشن. پيشنهاد ميكنم تريلر هاشون رو دانلود كنيد ببينيد فقط چقدر زحمت داره ساختن اين بازيها

[URL]http://largedownloads.ea.com/pub/movies[/URL/]

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

برای فروش بیشتر این کارو میکنه.چون میدونه مشتریای ثابتشو داره.مثه خود من که هر سال میخرم با اینکه به نظرم بازیش به درد نمی خوره.به خاطر لیگش میخرم یک مدتی بازی میکنم
    منم كاملا باهات موافقم
    البته يكمي هم عصبي شدم كه معذرت ميخوام ولي نمك نشناسي هم قبول كنيد حدي داره. بازيهاي كه ما بدستمون ميرسه اسباي پيشكشي هستن جا نداره نمك بخوريم نمكدون بشكونيم الان يه آدرس اينترنتي ميدم بريد فقط نگاه كنيد الكترونيك آرتز چقدر بازي ساخته كه هركدوم واسه خودشون يه غول بازي محسوب ميشن. پيشنهاد ميكنم تريلر هاشون رو دانلود كنيد ببينيد فقط چقدر زحمت داره ساختن اين بازيها
    در مورد ea و بازياش هيچ بحثي نيستش ولي طرفدار يه بازي از هر نسخه جديد انتظار بيشتري داره
    مثلا فيفا به نظر من بعد از فيفا 2005 كيفيت بازيش آمد پائين ولي باز تو08 جبران كرد!!!!!!!!
    يا همين ساكر كه به نظر من ساكر 2006 ازبقيه اين جديده بهتر بود!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب معلوم هست كه هر بازي جديد يه اشكالاتي هم داره اگه يه سري به سايت فيف پلي بزنيد ميتونيد باگهاي فيفا 08 رو مشاهده كنيد ولي فقط همينا نيست خيلي مزيتهاي جديدي هم بهش اضافه شده كه بايد به اونا توجه كرد درسته انتظاراتي داريم ولي واسه ما ايرونيا داشتن چنين انتظاراتي بيجاست چون ما ايرونيا واسه هيچ شركت كامپيوتري اينترنشنال مانند گيم سازي يا شركت هاي نرم افزاري نفعي نميرسونيم. در مقابل چيزي كه نميديم قراره چي دريافت كنيم جالب اينجاست كه ماها بيشترين منتقدان بازيهاي كامپيوتري هستيم. در حاليكه اوناي كه خارج از ايران هستند و هميشه اورجينال تهيه مي كنند. بيشتر قدر مي دونن. من نميگم ما هم ميتونيم اورجينال تهيه كنيم نه. چون ايران فقد حقوق كپي رايت سي دي هست. و از وقتي ايرن تحريم شده هيچ بازي بصورت اورجينال وارد ايران نميشه(قبلا هم كم بود ولي حالا اصلا نيست) و هر بازي كه تو سي دي فروشيها وجود داره دانلود شده از اينترنت هست. حتي يك بازي 2007 يا 2008 نميشه پيدا كرد كه اورجينال بشه خريد. پس بهتره از بازي انتقاد كنيم نه شركت سازندشو تحقير كنيم. يادمون باشه فقط خداست كه بدون ايراد هست و هيچ اشكالي تو كارش نيست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •