این که راهش نیست چرا اطلاعات غلط میدی؟
اگه میخوای تعداد پستات زیاد بشه این راهش نیست
چند مورد دیگه رو هم دیدهام که جواب بی ربط دادی
بلد نیستی چرا میخوای وانومود کنی که یه چیزی سرت میشه؟![]()
این که راهش نیست چرا اطلاعات غلط میدی؟
اگه میخوای تعداد پستات زیاد بشه این راهش نیست
چند مورد دیگه رو هم دیدهام که جواب بی ربط دادی
بلد نیستی چرا میخوای وانومود کنی که یه چیزی سرت میشه؟![]()
اره d780 هم خوبه
خیلی از سامسونگها آنتن دهی و باتری ضعیفی دارن ..آیا d980 هم همینطوره ؟
دوست عزیز همین راهی که بهت گفتم تنها راه هست شما اگر اطلاعاتت در حدی نیست که بتونی وقتی گوشی رو دستت میگیری بدون وارد شدن به هیچ منویی دکه های ولوم کنار گوشی رو فشار بدی بهتره بری اولین مغازه موبایل فروشی و ازشون خواهش کنی تا این لطف رو در حقت بکنند
ضمنا من اگر به تعداد پست های بالا نیاز داشتم توی این 2 سال عضویتم میتونستم مثل شما به جای فشار دادن دکمه تشکر دری وری بار افرادی که بهم کمک میکنند تحویل بدم ضمنا من تا حالا به کسی جواب بیربط ندادم اگر مشکلی داری پیام خصوصی بده تا حلش کنیم
کسی نمی خواد درباره آنتن دهی و باتری و نصب جاوای d980 بحث کنه ؟
اقا کسی که با D 980 کار کرده میشه بگه دو سیم کارت همزمان میشه موقعی که میخوای زنگ بزنی یا اس ام اس بدی مثل گوشی های چینی با هر خطی خواستی بزنی اولی یا دومی. آخه من D880 داشتم باید ریست میکردی. یکی از بچه های همین تاپیک گفت که D780 بدون ریست عوض میشه در صورتی که تو سایت خود موبایل نوشته بود تمام سامسونگ ها یکی از سیم کارتها برای ارسال هست و دو تاش برای دریافت هست. ممنون میشم در مورد صدای بلند و نحوه فضای اس ام اس گوشی و دو سیم کارت بودن و امکاناتش توضیح بدین برای راحت تر کار کردن. من با D880 اصلا راحت نبودم. مکافات داشت الان این GLX گرفتم از سامسونگه بهتر هستش.
من منتظر بودم گوشی های 2 سیم کارته نوکیا بیاد ولی طول میکشه. سامسونگ D980 هم با نصب جاوا مشکل داره؟؟ حتما باید فایل Jad هم داشته باشه ؟؟؟ بعضی نرم افزارها JAD نداره.
Last edited by mrmostafa; 07-11-2009 at 19:23.
ba salam khedmate doostane aziz. man ham ye d880 kharidam vali alan koli moshkl daram. nemidoonam bahash chikar konam. har chi ketab hast hamash ba pasvande jar hast aslan bishtereshoon jad nadaran. yeki komakam kone. ba tashakkor
نظرتون درباره دوسيمکارته جديد چيه؟ samsung b5702
تقريبا با مشخصات دي 880 اما با موقع تعويض خطوط مکالمه نياز به ريستارت نداره(مثل دي 980)
با دوربين3 بدون فلاش .با بلندگو هاي استريو انگار سري بي قرار تو پخش موسيقي خوب باشه
با عمر باطري بهتر و شتاب سنج داخلي
..
سري هاي جديد بازم مشکل نصب برنامه جاوا دارن؟لاقل با ايجاد فايل jad ميشه برنامه جاوا نصب مرد؟
تو سري هاي قبلي مثل دي 900 چندتا ليست پخش وجود داشت که بيشتر از اون نبود و هر ليست پخش بيش از 30 اهنگ نميتونست داشته باشه اين مشکلات تو سري
اقا من میخوام D980 بگیرم ممنون میشم در مورد این گوشی راهنمایی کنی چطوریه؟؟؟ ال جی میخواستم گفتن خوب نیست نگبیر سمسونگ خوب گیر میادش.
این امکانات رو داره:
1- فضای اس ام اس چگونه است؟؟ داخل فون مموری یا رم و یا تعداد خاصی تعریف شده؟
2- اس ام اس ها رو میشه بک آپ گرفت و یا به کامپیوتر منتقل کرد؟!
3- صدای زنگ خور گوشی یا همون اسپیکرش تا چه حد قدرت داره؟؟ من گوشی G900 دارم خیلی راضی هستم.
4- برنامه های جاوا حجم 6 مگابایت رو ساپورت میکنه ؟!!
5- ایجاد پروفایل داره؟؟ (مانند نوکیا) که برای هر پروفایل یه ملودی و زنگ اس ام اس جداگانه گذاشت.
6- برای فرستادن اس ام اس میپرسه از کدام سیم کارت میخواهین بفرستین؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)