دبل 580 خوبه هم صدای خوب داره و هم خیلی شیکه تازه قیمتش هم پایین اومده ولی اگه دوربین نمی خوای فقط دبل950
دبل 580 خوبه هم صدای خوب داره و هم خیلی شیکه تازه قیمتش هم پایین اومده ولی اگه دوربین نمی خوای فقط دبل950
راستش من بهت دبلیو 910 رو پیشنهاد میکنم .
کاملترین گوشی واکمن بعد از دبلیو 960 تو پخش موسیقیه .
قابلیتهای جالبی را داره که راجبش توضیح دادم .
دوربینش کیفیتش با این که 2 هست ولی عالیه . صفحش 4/2 اینچه با کیفیت شاهکار .
کلا این گوشی موفقترین واکمن از نظر رابط کاربری و قیمت نسبت به امکانات بوده از نظر من .
بد نیست عکس زیرو نگاه کنی .
![]()
آقا نظر منو میخوای P990i بگیر برو حالشو ببر...
درسته اولش هنگ میکنه ولی اگه آپدیتش کنی دیگه هنگ نمیکنه و سرعتش هم حدود دو برابر میشه.
تازه در بین هم نوعاش (مثل اونایی که تو امضام نوشتم) از همه ارزونتره و امکاناتش هم بیشتره.مثلا:
W950 و M600 دوربین ندارن با این حال گرونتر هستن...
W960 و M608 دوربین دارن اما خیلی گرونن...
P1 صفحه نمایشش کوچیکتر از P990 هست و تازه فلیپ هم نداره.فقط به خاطر 1.2 مگاپیکسل ناقابل یه چیزی در حدود 100 هزار تومن گرونتره.
این جمله ی حکیمانه رو از من به یاد داشته باش:
بدترین گوشی: P990i قبل از آپدیت...
بهترین گوشی: P990i بعد از آپدیت...
حالا میل خودته.موفق باشی.![]()
بازم P990i ......![]()
n73 me
....
اگه سیستم عامل برات مهمه :
1- موتورولا Z6 با سیستم عامل قوی لینوکس - ظاهر زیبا - صفحه نمایش 2 اینچی با کیفیت - دوربین 2 مگاپیکسلی با فلاش - سرعت پردازنده فوق العاده - موزیک پلیر قدرتمند و ....
قیمت 240000 تومان
2- نوکیا E51 با سیستم عامل سیمبیان - طراحی باریک و شیک - صفحه نمایش 2 اینچی 16 میلیون رنگ - دوربین 2 مگاپیکسلی - سرعت پردازنده بالا و ....
قیمت 275000 تومان
3- ( بهترین از نظر من ) سونی اریکسون w950 با سیبستم عامل سیمبیان - صفحه نمایش 6/2 اینچی لمسی - 4 گیگ حافظه داخلی - پخش موسیقی بی نظیر - بسیار شیک و زیبا و....
285000 t
بیخیال p990 شو این گوشی دیگه قدیمی شده و دوره ی طلاییش به پایان رسیده ...
صد درصد تایید میشه واقعآ P990مثل 6600 شد تمامی گوشی ها بالا تو این رنج قیمتی عالی هستند....
من W910i رو بهت پیشنهاد میکنم بعد از 1.K800i و 2.N73 ME بهترین گوشی از نظر جلب رضایت مشتریه و در ضمن صداش هم با کیفیت و قوی هست فقط یه کم گرونه
منم z6 و w910 رو پیشنهاد میکنم
البته w910 اصلا به قیمتش نمی ارزه
z6 عالیه امکانات بالایی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)