اگه چشم انسان بیشتر از 7 میلیون نمیبینه چرا این همه گوشی صفحه 16 میلیونی دارن؟
اگه چشم انسان بیشتر از 7 میلیون نمیبینه چرا این همه گوشی صفحه 16 میلیونی دارن؟
دوستان سلام
بلستر خان اینو دیگه من نمیدونم
ولی فکر میکنم نمیتونن کاری کنن که بین 256 هزار و 16 میلیون هم باشه
اگه میتونستن یک دفعه این همه بالا نمیرفت
دوستان یه توضیحاتی در مورد چگونگی تشخیص مقدار رنگ داده بودند
فکر میکنم نمیتونن اون ولتاژ رو دقیق کنترل کنن
یا شاید هم افزایش یک مقدار کم اون ولتاژ باعث این همه تغییر میشه
مثلا داخل مموری ها
اول 2 هست بعد 4 بعد 8 بعد 16
یه دفعه میرسه 32 و همینجوری زیاد میشه
مقدار عمق رنگ در صفحات نمایش ناشی از مقدار بیت مورد استفاده در نرم افزار گوشی برای تعریف رنگ هر پیکسل است.
این مورد رو به وضوح میتونید تو Setting مانیتور کامپیوترتون توی Display Properties ببینید.
چشم انسان در بهترین حالت توانایی تمایز 10 میلیون رنگ را داراست که اکثر ما بسیار پایین تر از این مقدار را می توانیم تشخیص دهیم.
بنابراین این مقدار عمق رنگ عملاً بی فایده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انسان خیلی بتونه زور بزنه 50 60 رنگه رو تشخیص میده . اگه هم یه زمانی 24 میلیون رنگ ساخته بشه فرقی احساس نمیشه . حالا این 24 میلیون هیچ . یه ال سی دی 65 اینچ از پاناسونیک دیدم روش نوشته بود 68 بیلیون رنگ !!!!!!!!!!!!!! ما که فرقی با ال سی دی های قبلی ندیدیم .
دقیقا! من هم هرچی فکر می کنم حتی بین 256000 و 16 میلیون هم اونقدر اختلاف کیفیت نیست!
اسمش دهن پر کنه![]()
ببینید یه بحث سر کاربرد هست
یه بحث سر پیشرفت تکنولوژی
صفحه نمایش 24 میلیون رنگ
علت ساختش نشان دهنده تکنولوژی بالاست نه
کاربردی بودن ساخت اون...!
اولا که پاناسونیک ال سی دیه 65 اینچی نداره. پلاسما بودهیه ال سی دی 65 اینچ از پاناسونیک دیدم روش نوشته بود 68 بیلیون رنگ !!!!!!!!!!!!!! ما که فرقی با ال سی دی های قبلی ندیدیم .
دوما خدا وکیلی اگه سامسونگ همچین چیزی داشت نمی گفتی اختلاف بسیاریو دیدم در بربر ال سی دیهای 16 میلیون رنگ؟!!!!!
من تفاوت بین 16 میلیون رنگ و 32 میلیون رنگ رو تو صفحه مانیتورم تشخیص دادم. کی گفته چشم انسان 10 میلیون رنگ رو تشخیص میده ؟
یه عکسی با طیف آبی از کمرنگ به پررنگ بود که وقتی رو 16 میزاشتم وسطای طیف نواری میشد البته یه کم باید دقت میکردی اما وقتی 32 میزاشتم کاملا طیف یکنواخت بود. در مورد اینکه مثلا چرا 500 هزار رنگ نمیسازن یهو میرن 16 میلیون. باید بگم اینها استانداردهای جهانیه که توسط موسسه Ieee طراحی میشه. مثلا مموری 3 گیگ نداریم. چرا ؟ مگه نمیشه ساخت ؟ چون خارج از استاندارده....
دوستان سلام
بابا کسی نگفت که انسان نمیتونه فرق بین 16 میلیون رو با 32 میلیون تشخیص بده
گفتیم که انسان نمی تونه بیشتر از 7 میلیون رو ببینه
دقیقا همنطوره.دوستان سلام
بابا کسی نگفت که انسان نمیتونه فرق بین 16 میلیون رو با 32 میلیون تشخیص بده
گفتیم که انسان نمی تونه بیشتر از 7 میلیون رو ببینه
منظور اینه که بیشتر از 7میلیون رنگ بطور همزمان نممیتونه ببینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)