برادر corey ... پی 5 ی در کار نیست..انتظار بیهوده نکشید...پی 5 همون xperia بود که با trademark جدید معرفی شد و نیمه دوم 2008 میاد تو بازار ....مثل اینکه معرفی پی5 هم به تعویق افتاده
برادر corey ... پی 5 ی در کار نیست..انتظار بیهوده نکشید...پی 5 همون xperia بود که با trademark جدید معرفی شد و نیمه دوم 2008 میاد تو بازار ....مثل اینکه معرفی پی5 هم به تعویق افتاده
آخه یه عکس پخش شده بود تو نت حتی engadget mobile هم عکسشوگذاشته بود. گفتن معرفی میشه همین روزها. عکسشم نقاشی نبود. نمیدونم چی شد پس!
قرار بود سونی پی5 با کد beibei تو بارسلون معرفی کنه اما بنا به دلایلی به تعویق افتاده
بعدشم سری p ربطی به سری x نداره و مطمئنن گوشی جدید از سری p بزودی معرفی میشه
اینم عکسش
![]()
طرح اون p5i معروف که صحبتش بود تو فروم esato روش کار میکردن من دیدم همون xperia یی هست که معرفی شد... طرح دیگه ای ندیدم ازش...حالا شاید از سری p معرفی کنه ولی پی 5 معروف نیست... این beibei که گفتی کجا در موردش صحبت شده ؟
کلا سونی اریکسون فکر کنم قرار بود 8تا گوشی تو بارسلون معرفی کنه که 2تا هنوز مونده که یکیش همین پی5 هست و در رابطه با اون یکی هم خبری نیست و مثل اینکه معرفی این 2تا به تعویق افتاده
اینم دو تا عکس از P5i که فکر نکنم الکی باشه :
عجب چیزیه ولی فعلا که از پی5 خبری نیست![]()
البته نمیخوام تو ذوقتون بزنم...ولی بدجور ساختگی میزنه ! اون عکس xperia یادتونه من تو تاپیک w960 گزاشتم ..قبلا ماله p5i بود...
این mwc تموم شد فکر کنم.کلا سونی اریکسون فکر کنم قرار بود 8تا گوشی تو بارسلون معرفی کنه که 2تا هنوز مونده که یکیش همین پی5 هست و در رابطه با اون یکی هم خبری نیست و مثل اینکه معرفی این 2تا به تعویق افتاده
من تو engadget mobile ازش یه مطلب دیدماین beibei که گفتی کجا در موردش صحبت شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)