سلام. پس چی شد؟ کسی نرم افزاری برای این منظور سراغ نداره؟
سلام. پس چی شد؟ کسی نرم افزاری برای این منظور سراغ نداره؟
سلام به دوستان
توی عالم ارتباطات هیچ چیز نشد نداره ..من داییم استاد کلاسهای تعمیر موبایله ...گوشیش n95 . p990 هست ...چیزای عجیب غریب تو موبایلش هست ولی رو هر 2 تا گوشیش پسوورد هست ... یه فایل تو گوشیش داره که اگه اجراش کنی گوشیت رو باید بندازی تو سطل ... در مورد هک با بلوتوث هم یه بار بهم گفت که میشه ..اما تا حالا خودم رو تیکه پاره کردم نمیگه چجوری میشه ... میگه جنبشو نداری..میری به همه میدی اونوقت فراگیر میشه ... هست ولی در اختیار هر کسی نیست...
یه چیز دیگه بگم روزی که احمدی نژاد اومد شیراز ما رفتیم استقبالش ... بلوتوث گوشیم روشن بود ...یه دفعه گوشیم زنگ خورد یکی پشت خط گفت اقا اسم بلوتوثت فلان چیز هست لطفا خاموشش کن ...حالا از کجا اومد .. ما رو پیدا کرد .. شمارهمون رو از کجا اورد .. خدا میدونه ولی من که کف کردم
نیست اگه بود تا حالا به دستمون رسیده بود
سلام من اسمم رامین
تو کار هکم
یعنی واسه هک میمیرم
بیشتر هک مبایل
برنامه های هک مبایلی که تا حالا دیدم زیاد بوده
ولی بی اجازه ندیدم
ولی یکی هست که مال نوکیاست/امتحانش نکردم/اگه شما میتونید امتحان کنید میگن بی اجازست
راستی من چند وقت پیش تو یه سایت دیدم یه برنامه ای گذاشتن که بلوتوث زوری میفرسته/یعنی انقدر پشت سر هم میفرسته که گوشی طرف قات میزنه فایل رو دریافت میکنه
رفتم بگیرمش دیدم واسه n95ماکه از این گوشیا نداریم![]()
حالم گرفت
اینم اون برنامه هک بی اجازه/تو ارشیو وبلاگ تو برنامه وبلاگ بریدمن برنامه های زیادی دارم هر کدوم واسه یه نوع گوشی یعنی یه نوع گوشی رو هک میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا با ftp_bt_108نمیشه e250رو هک کرد اما بابرنامه ای به اسم i_see_your_files میشه که تو وبلاگ گذاشتم
چه قدر حرف زدممممممممممممممممممممممم ممممممممممممم![]()
سلام بر شما دوست عزیز. این لینکها که یکیش فیلتره، یکیش باز نمیشه، اون یکیشم فایلش نیست. لطفاً نرم افزارتون را آپلود کنید تو همین سایت.
فقط تبلیغ وبلاگ خودشون بود عزیزم...
سلام دوستان بله هست من این برنامه را برای شما قرار میدم .
فقط مسولیتش با خودتونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه رو همه گوشی ها کار میکند فقط اینکه اگه از هر نوع گوشی به نوکیا باشد اجازه میخواد
حالا براتون برنامه بدون اجازه رو میذارم که واقعا سخت پیدا کردم.
در همه گوشی ها کار میکند از هر نوع به هر نوع بدون اجازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوست عزیز. اینکه اجازه میخواد. اول امتحان کن بعد پست بزن لطفاً.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)