توهین چیه دارن نظراتشون رو میگن...فقط با تعصب فراوان![]()
توهین چیه دارن نظراتشون رو میگن...فقط با تعصب فراوان![]()
نه.میدونم.ولی هر وقت گفتم N81 یا w910 اون موقع شما نوکیایی ها بیاین نظر بدین.چون وقتی انتخاب بین دو تا گوشی Se هستش معلومه نظر شما چیه![]()
![]()
باشه.شما قدیمی و ما جدید
میاد یه PPC مثل Xperia رو با E90 که یه گوشی سیمبیانه مقایسه میکنه بعد هم میگن ما قدیمی هستیم و شما تازه کار.دیدم معلوماتتون رو
فکر کنم اگه تو این مدت که تو این فروم بودین کسی ازتون درخواست کرده که یه PPC خوب بهش پیشنهاد کنین بهش گفتی E90 بگیره نه؟![]()
مهم منطقه که ماشاالله فکر کنم شماها تا حالا اسمش رو هم نشنیدین
از امضات میشه فهمید که ...![]()
خودشون حرفی واسه گفتن ندادن گیر دادن به اینکه Se با HTC همکاری کرده![]()
چه جالباها.که سونی اریکسونی ها دارن توهین میکنن.اگه این توهینه پس شما دارین فحش میدین
آره.واسه دیدن این تعصب هم کافیه امضای نوکیایی ها و تاپیک های جدیدی که زدن رو ببینید تا معنی تعصب رو بفهمید
کاری که خودشون میخان بکنن رو میگن همکاری نوکیا با مایکروساغت برای تولید PPC
کاری که سونی اریکیون کرده رو میگن درخواست Sony Ericsson از HTC برای تولید Xperia X1 !!!
وای خدای من.چه باحالن اینا![]()
Last edited by saman65; 11-02-2008 at 19:01.
منم به این نتیجه رسیدم با کسایی که منطق ندارن نباید کل کل کرد.
باز امین اگه کل میکرد هم منطق داشت هم اطلاعات اما بعضی ها ...
زین پس کل ممنوع
ما رفتیم بیرون
تا ساعت 1 شب خداحافظ همگی![]()
Last edited by saman65; 11-02-2008 at 19:04.
بس کنید جیگر در اومده ها... تاپیک های کلوپ گوشیا داره یکی یکی قفل میشه... اگه بحث بار فنی داشت آدم یه چیزی یاد میگرفت دلش نمیسوخت... ما همونقدر بحث کردیم فهمیدیم با کیا طرفیم
...ترجیح میدیم دیگه به خودمون فشار نیاریم جواب بدیم.. نخود نخود هر که رود کلوپ خود
....بروبچ نوکیا طلب برن تو فروم خودشون...کماندوهای سونی طلب هم برن تو فروم خودشون.....بحث بیخود هم نکنید..وگرنه صحبت میکنم کلوپ گوشیها رو از بیخ بکنن... برندها باید تلاش کنن گوشیهاشون رو ارتقا بدن و رقابت سالم داشته باشن...شما که نباید جنگ و دعوا بیخود بکنین ! ....
خوش باشید..................................وال سلام علیکم و رحمة الله و برکاتو ...................................
من دیگه خسته شدم از کل کل به قول حمید نخود نخود هر که رود کلوپ خود .................تمام
من که دیشب تا حالا دارم میزنم تو سر خودم که دعوا نکنیدولی کسی گوش نمیده!
من هم خیلی زودتر از این خواستم تمومش کنم اما بعضی ها نزاشتند !!
چشم حمید جون.میرویم کلوپ سونی اریکسون![]()
راستی گوشی گرفتم![]()
![]()
مبارکم باشه![]()
![]()
![]()
من نظرم روی دبلیو 910 دست دوم هست...یه گوشی محشر از نظر صدا هست که تا مدتها برات تکراری نمیشه
دبلیو 580 هم جدا خوشگله و والکم 2 داره...و کیفیت صدای توپ مثل همه ی واکمن ها
انتخابهات خوبه
فقط یک نکته
من مطمئنم اکس پریا رو زود نمیده بیرون اول گوشی های دیگه رو میده...اکس پری اول تابستون میاد...تا اون موقع اگه میتونی صبر کنی...این فکرت خوبه...ضمن اینکه واسه همین گوشی اصطلاحا ارزون قیمت اگه معیارت رو میگفتی بهتر کمکت میکردم..صدا برات مهمه یا دوربین مثلا 3.2؟چون الان کا 800 هم خیلی ارزونه...حدود 220 تومن
شاد باشی![]()
مصطفی جون گرفتم پست قبلیم و میخوندی میدیدی که دیگه گرفتم.بیشتر از این نتونستم صبر کنم
.الان که گرفتم و اومدن نظرت رو خوندم دیدم دقیقا همون کاری رو کردم که تو گفتی
![]()
چقدر طرز فکرامون به هم شبیهه
آره.K800 خوب بود ولی من 1 سال پیش K800 ام رو فروختم![]()
Last edited by saman65; 12-02-2008 at 00:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)