تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 86

نام تاپيک: کلوپ G600

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

با سلام
    من چند ماه قبل يك گوشي سامسونگ G600 از اروپا و از اپراتور Orange خريدم راستش ظاهر اين گوشي واقعا فريبنده است فروشنده هم خيلي تعريف مي‌كرد. الان ايرانم و يك سري مشكلاتي با اين گوشي دارم:
    1- برنامه هاي كمي روي اين گوشي نصب مي‌شوند. من فقط توانستم يك تقويم فارسي و يك كتاب فارسي رويش نصب كنم بازي ها اكثرا نصب مي شوند ولي نرم افزارها نه. مثلا برنامه ديكشنري بابيلون كه خيلي به كارم مي آيد روي اين گوشي نصب نميشود. اكثرا پيغام invalid بودن فايل jar را ميده البته من فايل jad را مي‌سازم و روي phonememory ميريزم ولي متاسفانه جواب نميدهد.
    2- فقط تصاوير موجود در my photo كه توسط گوشي گرفته مي‌شود fullscreen و zoom مي شود و ساير تصاوير موجود در قسمتهاي ديگر خير. هيج جوري هم نمي‌شود تصاوير دلخواه را روي My photo قرار داد.
    از دوستان درخواست راهنمايي دارم اگه ممكنه كمك كنند اگر راهي براي نصب برنامه وجود نداشته باشد حاضرم با يك گوشي نوكيا كه قابليت نصب برنامه داشته باشد مثل N95 تعويض كنم.
    لازم به توضيح است كه اين گوشي را 420 اويرو خريده ام و در اروپا رجيستر است و در ايران هم با سيمكارت همراه اول كار مي‌كنم. هندزفري بلوتوث و همچنين هندزفري واير دارد و كابل ديتا و ساير چيزهايش هم هست.
    اول از همه خوشحالم که بایه جی 600 سوار حرف میزنم.............. ای خوشبحالت.............!!!
    برای ، نصب به این تاپیک یه سر بزن.............
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همون پست ، اول............!!!
    درباره ، عکس هم ، نمی تونی عکس توی My Photo بزاری........ این پوشه جای عکسهای دوربین هست........ ولی من فکر میکردم میشه عکس فول اسکرین با این گوشی دید..............!!!
    درباره ، اخری هم با یو 700 تاق میزنی...........................!! گوشی به این خوبی برا چی میخوای ردش کنی............؟؟؟؟!!! اگه مشکلت دیکسنری هست که میشه حلش کرد.
    در پایان بت حسودیم میشه.....................!

2. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول از همه گوشیتو با آخرین فریمور فلش کن دوست عزیز .

این مشکلات واسه دوره اول این گوشی هستش .

4. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در پایان بت حسودیم میشه.....................!
    از لطف و محبتت ممنونم. گوشي من قابل شما را نداره. بخدا تعارف نمي‌كنم حاضرم تقديمش كنم.
    راستش آدم از تعجب شاخ درمي‌آره كه گوشي به اين شيكي با اين سخت افزار قدرتمند از نظر نرم‌افزاري اين قدر ضعيف باشه. من قبلا گوشي هاي زيادي داشتم آخرينش سوني اريكسون بوده واقعا از نظر نرم‌افزاري عالي بود. به هر حال به نظر من اين گوشي براي كساني خوب است كه زياد با گوشي شون ور نمي‌روند و فقط از امكانات اساسي موبايل استفاده مي‌كنند.
    اول از همه گوشیتو با آخرین فریمور فلش کن دوست عزیز .

این مشکلات واسه دوره اول این گوشی هستش .
    من بدقت آموزش‌هاي شما را خوندم و واقعا از همت شما حيرت زده شدم. اي كاش اي فروم هاي خارجي كمي از شما ياد مي‌گرفتند. من طبق آموزش شما برنامه‌ها را نصب كردم ولي همانطوريكه گفتم نشد. يعني اكثر برنامه‌ها نشد. فكر كنم فايلهاي جار موجود خيلي با اين مدل گوشي سازگاري ندارند. از فلش كردن گوشي مي‌ترسم راستش شايد خيلي واضح كارشو بلد نيستم آيا مي‌توانم با كابل يو اس بي خود گوشي اين كار را انجام بدم؟ من بايوس كامپيوترم را زياد آپديت مي‌كنم ولي هميشه وقتي اين كار رو مي‌كنم كه نياز باشه يعني بدونم يك مشكلي كه الان دارم باهاش حل ميشه. مي‌ترسم با فلش كردن گوشي ايراد پيدا كنه!! اما بهر حال شما استاديد و از من بهتر مي‌دونيد. اگه زحمت بكشيد فايل فريمور مخصوص اين گوشي را بزاريد ممنون مي‌شم و اينكه آيا حدس مي‌زنيد امكان تصحيح اين مشكلات وجود دارد يا خير؟ مجددا از پاسخ سريع هر دو دوست عزيز متشكرم

6. این کاربر از ghazle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SGH-i450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران=>تهران

پيش فرض

نبخشوده جان در مورد باتری بگم که مال اینا عالیه
    i450 F300 F500که خودم دارم.شاید بازم باشه ولی من اینا رو میدونم.

8. این کاربر از SGH-i450 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

اي كاش اي فروم هاي خارجي كمي از شما ياد مي‌گرفتند.
    اینو خب اومدی............... میدونی برای اینکه امیر (........SAMSUNG) رو همین جا نگه داریم ، سالی چقدر بش میدیم............؟؟؟؟؟!! از قطبی بیشتر میگیره..................!!!

درباره فلش گوشی........... این کار همیشه یه خورده ریسک داره..........!! به نظرم به اینکه دفعه اول یا ان م هست هم ربطی نداره...........!!! کار پر ریسکی هست........ ولی به امتحانش می ارزه.........!!!
    فقط یه سوال ، امیر............... این گوشی برای فلش شدن باید باکس داشته باشه............؟؟؟؟؟؟!!! تاجایی که یادم قبلا بحثش بود بدون باکس فلش نمیشه...............!!!
    و حالا باکس جی 600 تو ایران از کجا پیدا کنیم.........................؟؟!!!!
    و من میگم غزل جان ، شما فریمور گوشی رو به ما بگو.............. (این کد رو بزن : ستاره - مربع - یک - دو - سه - چهار - مربع) یه پیغام روی گوشی میاد ، لطف کن اون پیفام رو برای ما بگو............!!

10. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

G600MSGH2
    Thanks for attention.

12. این کاربر از ghazle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد فريمور كه رضا جان زحمتشو ميكشه ، پيدا نكردي بگو بذارم .

دوستان لطف دارين ( مخصوصا رضا جان ) . كاري نميكنم . سامسونگ ارزشش بيشتر از اين حرفها هستش .

G600 يكي از بهترينهاي سامسونگ هستش . من كه واقعا ازش راضي هستم . دوربين عالي داره .

در مورد فلش فقط با كابل فلش و باكس ميشه اينكارو كرد .

تازگي روي G600 هم تم نصب كردن كه دارم ياد ميگيرم و آموزششو بزودي ميزارم .

14. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

خب فریمور شما ، مال سال 2007 ، برج آگوست هست....... و این مدل فریمور جدیدترش نیومده...............!!!!
    و کلا ، فریمورهای این گوشی فقط برای بعضی مناطق ، 2008 اومده...........!!!
    درباره نصب هم ، خب کسی چون گوشی رو نداره....... کمی کار سخته........... کمی صبر کن ، بزار یه دوری بزنم ، ببینم میشه کاری کرد یا نه............. ولی جان من از فکر فروش گوشی تشریف بیارید بیرون..................!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

اول عزر میخوام اگه دیر جواب دادم...........!!
    من فریمور درست حسابی پیدا نکردم................. ولی اینا بهتر از هیچیه........:
    G600XFGJ3 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط یه مسئله ، غزل جان شما صبر کن ، تا امیر هم بیاد و نظرش رو بگه............. چون اگه بشه فریمور بارده XX پیدا کرد از اینکه من گذاشتم بهتره..........!!!
    البته فریمور 2008 هم هست........ ولی برای آسیای میانه.............. اگه خوساتی بگو لینک بدم.....!!!!
    تازگي روي G600 هم تم نصب كردن كه دارم ياد ميگيرم و آموزششو بزودي ميزارم .
    جدی..........؟؟؟!!! البته این گوشی فکر کنم برنامه درست کردن نم داره..........!! اگر اشتباه نکرده باشم..........!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فقط یه مسئله ، غزل جان شما صبر کن ، تا امیر هم بیاد و نظرش رو بگه............. چون اگه بشه فریمور بارده xx پیدا کرد از اینکه من گذاشتم بهتره..........!!!
    البته فریمور 2008 هم هست........ ولی برای آسیای میانه.............. اگه خوساتی بگو لینک بدم.....!!!!
    خيلي ازت ممنونم واقعا لطف كردي. من يك فريموري مي‌خواهم كه مشكلات منو حل كنه فكر كنم آسياي ميانه هم لنگوئج انگليش داشته باشد. راستي ممكنه با آپديت فريمور قابليت نصب برنامه تغيير كنه و مثلا برنامه هايي كه نصب نمي شدند نصب بشوند يا خير؟ اصلا اين فريمور چي هست؟ مثل سيستم عامل است؟ پس جاوا چيست؟ هر چي هست از كجا ميشه فهميد كه هر ورژن اش چه قابليت هايي دارد؟
    باز هم ممنون.
    راستي من صبر مي‌كنم تا اميرخان بياد چون اينقدر مي‌ترسم تا مطمئن نشم كاري نمي‌كنم. ببخشيدها!
    ضمنا يك عكس كه با گوشي گرفتم براتون مي‌فرستم حجم عكس اوليه 1.3 مگابايت بود كه حجمش را كم كردم كه آپلودش راحت تر باشه
    متاسفانه هر چه سعي كردم نشد. نمي‌توان عكس از هارد فرستاد؟ يك آدرس اينترنتي مي‌خواد؟ ببخشيد كه نشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •