اون قدیم بود،موشای حالا حتی حال ...ن رو هم ندارن.
... == برداشت آزاد
اون قدیم بود،موشای حالا حتی حال ...ن رو هم ندارن.
... == برداشت آزاد
دوست عزیز
من از یه نفر که نسبتا وارد بود پرسیدم و به من گفت این کار رو بکن.الآن هم که امتحان کردم خوشبختانه مشکلم حل شد.شاید بعد از منم افرادی باشن که به همچین مشکلی برخورد کنن.این تاپیک می تونه کمکشون کنه.
در مورد کانکشن ها هم عرض کنم خدمت شما که من غیر از اینا به اینترنت ماهواره ای هم دسترسی دارم ولی زیاد استفاده نمی کنم چون برای کار های عادی مقرون به صرفه نیست.
Last edited by s_e_i_d; 20-01-2008 at 16:19.
سلام عزیزم
خوشحالم مشکلتون حل شد و من هم چیز تازه ای یاد گرفتم
برعکس شد
در مورد اینترنت ماهواره ای هم شنیدم تا 500kb/s میشه ازش بار گرفت بدون نوسان درسته یا نه
موفق باشی
میبینمت
خب دیگه ما اینجا اومدیم که از هم چیز جدید یاد بگیریم.گفتم مشکل خیلی هم معمولی نبود..............
اگه این راه رو پیدا نمی کردم 10-15 خرج بیخودی می افتاد رو دستم.
ماهواره ای سرویس spectrum money اگه خط سند خوب باشه تا سرعت 5mg رو هم بهت میده که سرعت دانلودت میشه حدود 800kb/s.
اگه راهنمایی در این مورد خواستین در خدمتم.
s_e_i_d جان که تلفظ صحیحش نمیدونم به فارسی چی میشه
نه دستت درد نکنه در این مورد تو سایت مطلب هست فقط میخواستم از یه دوست که خودش داره بپرسم و مطمعن شم چون اگه این بحث راه بندازیم اینجا مدیر تاپیک رو میبنده
و مشکل من اینه که دنبال یه خط ارزون میگردم که با پول تو جیبیام جور در بیاد
چون مامان تهدید کرده این سری دیگه نزاره پول تلفن نمیده و به احتمال زیاد تهدیدش عملی میکنه و من از دوستانم تو انجمن به احتمال زیاد تا 15 یا 16 روز دیگه حسابی دور میفتم بنده خدا هم حق داره
حالا تا اون موقع هستم بعدشم خدا بزرگ adsl هم برام نمیسرفه 64k رو میگن 25 تمن ماهی اونم همش 1G حجم ترافیک ماهیانه آخه یکی نیست بگه با این عکس عمشونم روزی 2 ساعت نگاه کنی 1 گیگ که خوب 10 گیگ هم کم میاد واقعا محل زندگی من اینجاست :
Dark Corners of The Earth
با این حال فعلا که هستیم تا بعد
دستت درد نکنه و موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)