سلام. میشه لطفا راهنمائی کنید pal_install_r110017 رو چه جوری نصب کنم و ازش استفاده کنم؟
سلام. میشه لطفا راهنمائی کنید pal_install_r110017 رو چه جوری نصب کنم و ازش استفاده کنم؟
سلام دوستان.
بنده یه راهنمایی از اساتید میخوام.
یه مودم TP-Link 8151N دارم که وایرلس هم داره.یه PC و یه لپ تاپ و موبایل هم داریم که PC از طریق پورت LAN و بقیه دستگاهها از طریق وایرلس به اینترنت متصل هستن.میخواستم یه راهی بهم معرفی کنید که بتونم اینترنتی رو که توسط این مودم و ازطریق وایرلسش به لپ تاپ داده میشه رو مدیریت کنم.مثلا بشه محدوده زمانی و حجم خاص برای استفاده اینترنت لپ تاپ مشخص کنم (مثلا در مدت 1 ماه و بین ساعات 7 صبح تا 2 شب محدودیت حجم دانلود داشته باشه بعنوان مثال 3 گیگ در ماه و بیشتر از این مقدار نتونه استفاده کنه).خیلی گشتم.بعضی از سایتهای خارجی گفته بودن توی قسمت QOS مودم این قابلیتها رو داره ولی بنده توی این قسمت نتونستم کاری کنم.با توجه به اینکه مدل دقیق مودم رو هم گفتم آیا کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟ ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه و این مشکل رو حل کنه.
سلام دوست گرامی
من این نرم افزار رو نصب کردم هم نسخه سرور و هم نسخه کلاینت .چیری که تا الان فهمیدم اینکه کاربر میتونه یا به صورت guest وارد بشه و یا ادمین واسش یه یوزر بسازه که اطلاعات تکمیلی و رمز رو خود کاربر میتونه روی کلاینت مشخص کنه و لاگین کنه.با این کار سیستم که ready بود occupied میشه .تا اینجا بلاخره کاربر لاگین میکنه اما باز همون شل زمان لاگین بهش نمایش داده با ای تفاوت که یه پنجره با سه تا تب داره یکی game ,aaplication,internet دو مورد اول و اخر که چیزی ندارند مورد دوم که برنامه های office رو نمایش میده بعد از کلیک روی برنامه هاش اجرا نمیشه.!!! من اصن میخوام کاربر بعد لاگین وارد ویندوز بشه کارشو انجام بده اینا دیگه چیه نمایش میده!! ایا تنظیماتی لازم داره انجام بدم اگر اره خواهشاً راهنماییم کنید.سیتم های من ایکس پی 32 بیت و سون 64 بیتی هستند روی هر دو هم این مشکل رو دارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)