میدونی این روش خوبه ولی اگر کسی از تلفن ثابت به موبایل زنگ بزنه. چون اگر موبایل به موبایل بشه مینویسه دایورت اونوقت خیلی تابلوئه!![]()
میدونی این روش خوبه ولی اگر کسی از تلفن ثابت به موبایل زنگ بزنه. چون اگر موبایل به موبایل بشه مینویسه دایورت اونوقت خیلی تابلوئه!![]()
سلام اون رفیقی که نوشته بود گوشی رذو تو یخچال بزار میگه تو دسترس نیست من گوشیم رو گزاشتم ولی نشد
اول بگم من صفحات قبل رو نخوندم.
اگر ترفندهم تكراري ببخشيد.
بعضي از دوستان توي گوشيهاي جاوا يه مشكلي دارند .اونم اينه كه نمي تونند سورس يه فايل(jar و يا JAD) براي كسي بفرستند يعني هر وقت مي فرستند اون فايل نصب ميشه و اصل فايلو ندارند.
شما با اين ترفند كوچولو و بدون نرم افزار مي تونيد براحتي اون مار رو انجام بدبد.
روي فايل مورد نظر رفته و اونو Rename كنيد(چون پسوند فايلو مي بيينيد اونو به چيز ديگه تبديل كنيد مثلاً JAR به JAT تبديل كنيد) حالا اونو مي تونيد SEND كنيد .
تو اون گوشي روي فايل مرود نظر بريد و اونو دوباره RENAME كنيد با پسوند JAR
دوستان مي دونم خيلي ها اين كار رو بلد بودند اينو گذاشتم براي دوستاني مثل خودم مبتدي
تست شده روی W810i :
اگر میخواهید زبان گوشی خود رو به انگلیسی تغییر دهید و از تم پیشفرض خود گوشی استفاده کنید <0000> رو بزنید ...
آقا این اسپم نیستا ولی الان که با اواتورت توجه کردم دیدم عجب آواتور با مفهومیه. ایول.
سلام
آقا کسی اینو بلده (وقتی زنگ به طرف میزنیم میگه: مشترک مورد نظر در دستشویی می باشد)؟
![]()
خوب یه منشی تلفن رو گوشیت که داشته باشی هر پیغامی که ضبط کنی واسه طرف اجرا میشه
سر کاریم دیگه؟
یعنی چی هر کجا که هستید در گوشی نشان داده شود؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)