تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 47 از 47

نام تاپيک: مشكلا عديده بازي با V3x

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

سلام
    همون بهتر كه پست نميدادي وقتي يك مدت نبودي

ميشه ادرس اون موبايل فروشي كه وقت خريد گوشي ميگذاره جناب عالي بشيني 3 يا 4 روز با گوشي كه ميخواي بخري كار كني و تمام معايب و ضعف هاي فوق العاده تابلو و ضايع اون رو پيدا كني رو بدي ؟

ذر ضمن اين بار حتما سعي ميكنم پاره اجر بگيرم

چون كمپاني موتورولا شده كمپاني سازنده اسباب بازي هاي پلاستيكي بي مصرف

كمه كمش پاره اجر ارزشش بيشتر از اسباب بازي پلاستيكيه
    ببخش عزیز نمیخاستم ناراحتتون کنم
    من کلی گفتم
    ولی خود من هفت هشت ماهی هست که گوشیمو گرفتم حتی 1درصد هم از انتخابم ناراضی نیستم گوشیمو با هیچ گوشی عوض نمیکنم حتی n95 یا n73 جدی میگم یا هر چیز دیگه
    جهت اطلاع
    تو مجله gsm همین چند وقت پیش دیدم که پر فروشترین گوشیها در سال 2007 تو 50 کشور دنیا تو ده تای اول که همه تولید 2007 بودند فقط و فقط v3x بود که تولید 2005 بود جالب اینجاست که رده سوم رو داشت این خودش کلی حرف اگه v3x رو بهتر میشناختید اینا رو نمیگفتید جالب تر اینکه n95 پنجم بود ببینید عزیز اینا بی دلیل نیست

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

7

ببخش عزیز نمیخاستم ناراحتتون کنم
    من کلی گفتم
    ولی خود من هفت هشت ماهی هست که گوشیمو گرفتم حتی 1درصد هم از انتخابم ناراضی نیستم گوشیمو با هیچ گوشی عوض نمیکنم حتی n95 یا n73 جدی میگم یا هر چیز دیگه
    جهت اطلاع
    تو مجله gsm همین چند وقت پیش دیدم که پر فروشترین گوشیها در سال 2007 تو 50 کشور دنیا تو ده تای اول که همه تولید 2007 بودند فقط و فقط v3x بود که تولید 2005 بود جالب اینجاست که رده سوم رو داشت این خودش کلی حرف اگه v3x رو بهتر میشناختید اینا رو نمیگفتید جالب تر اینکه n95 پنجم بود ببینید عزیز اینا بی دلیل نیست
    با امضات شدیدا موافقم
    هرکسی موتو نمیگیره
    آقا پدرا م شما هم بهتره برین همون پاره آچر رو بگیریرن و این اسباب بازی رو بدین به یه بچه ی کوچیکتر از خودت که باهاش بازی کننه
    چرا دست تو هست ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

سلام
    مرسی آقا فرشید.

من و آقا پدرام با هم کنار اومدیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزیز بحث کردن با این اقا پدرام حوصله میخواد اگه بگه ماست سیاه باید بگی اره حتی استثنا هم قائل نمیشه در ضمن اگه موتو سازنده اسباب بازی دمش گرم که با همین اسباب بازیهاش روی همه رو کم کرده
    در ضمن برو z8 که بچه ها میگن تو ایران اومده اما کم رو با n95 مقایسه کن بعد بگو کدوم بهتر بود البته اون دوربین 95 رو کنار بزار فقط از نظر خوش دستی امکانات و......
    بچه ها دیگه اینجا پست ندین بزارین بره این تاپیک پایین اخرش میره ترش این اقا پدرام هر جا بحث میکنه تاپیک میره ترش نمونه های زیادی داره در انجمن متفرقه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

واقعا براي خيلي هاتون شديدا متاسفم
    كه بي خياله يك سري واقعيت ها ميشين و عوض اين كه دليل منطقي بيارين كه حرف هاي من اشتباهه زودي جوش ميارين و عصبي ميشين اونم به خاطر يك تعصب مسخره كه به يك سري چيز ها دارين و اصلا حاضر نيسين در مورد اون چيز كسي انتقاد كنه

واقعا كه با يك مشت ادمه .....

بي خيال . اره راست ميگين همون بحث نكنيد كه اين تاپيك بره پايين و بعدشم بره تو ترش

چون ماشاالله تو اين سايت چيزي كه زياده تا پيك مفيد و از اون مفيد تر پستهاي فوق مفيد و از اون مفيد تر كاربران سوپر مفيد كه از پست هاشون در و گوهر ميباره

منم ديگه اينجا پست نميدم

به بابك هم بگين بياد بفرسته ترش يا قفل كنه يا هر كاري دلش ميخواد انجام بده
    واقعا متاسفم براي بعضي ها

خداحافظ

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

سلام
    درست نیست اینجوری بحث کردن درست نیست
    ای کاش وقت داشتم بیشتر بحث کنیم
    اقا پدرام ایرادات شما درسته ولی یه گوشی که الان نقدش 180 تومان بیشتر از این چی میخاید اگه قرار بود اون ایرادات برطرف بشه بجای 180 تومن 400 یا 500 بود شما v3xرو با گوشیهای هم سطح خودش بسنجید منظورم گوشیهایی که ادعای رقابت دارن مثل k750 مطمئنن v3x از همشون بالاتره نه تنها از اینا بلکه از خیلی مدلهای جدیدتر
    فقط معایب رو نبینید
    همین تیپش خیلی از معایبشو میپوشونه همین که به راحتی میتونید فلش کنید همین طراحی زیبای صفحه کلید کیفیت عکس راحتی اتصال به کامپیوتر کابل مینی usb حافظه sd, ...
    اینا یادم بود و...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا پدرام ایرادات شما درسته ولی یه گوشی که الان نقدش 180 تومان بیشتر از این چی میخاید اگه قرار بود اون ایرادات برطرف بشه بجای 180 تومن 400 یا 500 بود شما v3xرو با گوشیهای هم سطح خودش بسنجید منظورم گوشیهایی که ادعای رقابت دارن مثل k750 مطمئنن v3x از همشون بالاتره نه تنها از اینا بلکه از خیلی مدلهای جدیدتر
    فقط معایب رو نبینید
    همین تیپش خیلی از معایبشو میپوشونه همین که به راحتی میتونید فلش کنید همین طراحی زیبای صفحه کلید کیفیت عکس راحتی اتصال به کامپیوتر کابل مینی usb حافظه sd, ...
    اینا یادم بود و...
    تایید میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •