میگم ما یکمی تازه واردیم مگه 8800gt 512 mb از گرافیک انتخابی شما قویتر نیست ؟ تازه قیمت کمتری هم داره 320 تومن . اگه اشتباه فکر کردم شرمنده
میگم ما یکمی تازه واردیم مگه 8800gt 512 mb از گرافیک انتخابی شما قویتر نیست ؟ تازه قیمت کمتری هم داره 320 تومن . اگه اشتباه فکر کردم شرمنده
بله حتما ساتا بگير. اين LH-20A1L هم ساتا هست و هم لايت اسكرايب داره :این رایتر رو، درسته یه مدل بالاتر اومده که همین قیمت هست. مدل "LITEON - LH-20A1H" ولی اون مدل L که شما میگی رو من ندیدم. این مدلH هم درسته ، لایت اسکرایب داره ولی مساله اینجاست که SATA نیست.منم فقط بخاطر اینکه sata بود و Virgil میگفت که SATA باشه، اینو انتخاب کردم. حالا نمیدونم والا شاید این مدل L اینطوری که گفتی باشه ولی من ندیدم جائی.حتی تو اینترنت.
ولی در مورد هارد، والا من متوجه منظورت نشدم. یه مقداری هم توضیح میدادی. یعنی منظورت اینه که من بجای یک هارد وسترن دیجیتال 500 گیگ ، 2 تا 32 گیگ بگیرم؟ اون "Raid 0" دیگه چیه!!. یه توضیحی در موردش میدادی.اصلا قیمتش چی؟ قیمت 2 تا 32 گیگ ، از یک 500 گیگ بیشتر نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمايندگي سازگار ارقام يه سري بزن بپرس اگه اومده بود بگير وگرنه همون LH-20A1s رو بگير منم همينو دارم بدك نيست.
RAID يك قابليتي هست كه مادربرد هاي گرون قيمت تر مثل همين كه شما مي خواي بگيري بصورت آنبرد دارند و مي تونه نرخ انتقال اطلاعات رو به دو برابر برسونه و حداقل به دو هارد نياز داره. سطوح امنيتي مختلف هم داره ولي سريعترينش همون Raid 0 هست كه من خودم مدتهاست استفاده مي كنم. هر چه تعداد درايو هات بيشتر باشه سرعتش هم بيشتر ميشه...
نه دوست عزیز منظور ما 8800 gts 512 بود که جدید اومده و چیزی نزیدک به 8800gtx هست
نسبت به قیمتش عالیه
عجب.نمیدونستم!!!
دستت درد نکنه که گفتی.خوب اگه یه همچین امکانی رو خود Main وجود داره و به این راحتیو فقط با 2 تیکه کردن هارد میشه سرعتش رو 2 برابر کرد،دیگه 1 هارد 500 گرفتن کار بیخودیه.دستت درد نکنه که گفتی.من یه نگاهی میندازم میبینم از مارک WD چه ظرفیتی هست که 2 تاشون با هم نرخش به اندازه اون 500GB بشه.
دستت درد نکنه بابت راهنمائی.
و امروز اتفاقا دنبال قطعات بودم، وقتی به ملت میگفتم، یه سری که اینطوری بودن فقط==>![]()
. ولی یه سری از مغازه ها که اصلا میفهمیدن قضیه چیه میگفتن این سری Maximus Formula دیگه تولید نمیشه و بجاش Comandos میزنن!!! به جان خودم همشون بوق بودن. نمیدونستن اصلا این مدل چیه، میخواستن یه مدل دیگه بهمون بندازن.
من میرم پی قضایا ببینم چیطور میشه.
فعلا خداحافظ![]()
البته اينم بايد بگم كه در حالت Raid 0 اگر يكي از درايو ها از كار بيفته كل اطلاعات Raid از بين ميره و قابل بازيابي نيست. ولي خوشبختانه اين اتفاق تابحال براي من نيفتاده و احتمالش هم بسيار كم هست. قطعاتت رو هم سعي كن حتما از نمايندگي ها تهيه كني كه از نظر قيمت و جنس مطمئن تر باشي...دستت درد نکنه که گفتی.خوب اگه یه همچین امکانی رو خود Main وجود داره و به این راحتیو فقط با 2 تیکه کردن هارد میشه سرعتش رو 2 برابر کرد،دیگه 1 هارد 500 گرفتن کار بیخودیه.دستت درد نکنه که گفتی.من یه نگاهی میندازم میبینم از مارک WD چه ظرفیتی هست که 2 تاشون با هم نرخش به اندازه اون 500GB بشه.
خیلی با حال بود
یادت نره دو تا هارد برای raid رو مثل هم بگیری بهتره یعنی شماره مدلشون هم یکی باشه.
باشه.دستت درد نکنه.هر 2 تاشون رو از یک مدل میگیرم.
ولی یه مساله که پیش اومده اینه که، اینجا یارو میگفت قیمت Q6600 شده 400 تومان!!! و هر کسی داره 320 میده احتمالا نرخ قدیمش هست!!!
ملت فکر کردن ما اسکولیم بخدا.
عجب شانسي داري بابا!... تحليل و نشر هم زده 420 بهتره يه خورده به تعويق بندازي...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)