تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 62

نام تاپيک: این خبرها رو نگاه کنید کف کنید!الجی ببینید چیکار میخواد بکنه!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

برای مسابقه ی پرت گوشی هم نوکیا برندست!هم به قول خودت گوشکوبه هم اینکه یدنه اش محکمه و اونی که نوکیا داره تو فکر خرابی بدنه نیست فقط پرت میکنه طرفت!در ضمن من دزفولی هستم اقای هم استانی لاف زن!!دی:!!!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اگه نمیدونی سعید خان بدون که اولین شرکتی که ال سی دی 100 اینچی تولید کرد الجی بود!بعدش شرکتهای دیگه دست به کار شدند!!خوشم میاد میاد همه چیزو کشوند طرف سونی و حتی اریکسون!!!!!در ضمنالان هم میزان کنتراست ال سی دی الجی جزئ بیشترینهاست!شما اگه 5 مانیتور برتر ایران رو نگاه کنید از میزان کنتراست مانیتور الجی تعجب خواهید کرد!ok???در ضمن به من چی که سونی چی بوده قبلا(اسمشو میگم)!!مهم اینکه که الان پیوند اعضاست!!!حالا دیگه شرکتتون توی نو اوری کم اورده دارید به تاریخچه و ماکرو و این خزعبلات گیر 8 پیچ میدید؟؟؟بابا سونی اریکسون تموم شد!عین اریکسون!!!!مطمئن باش همین روزها خبر ورشکستگیش اشک هواداری متعصبشو در میاره!!خیش!!!الهی!چقدر تحملش سخته!زیمکا جون تا دیر نشده بیا به متفقین بپیوند !!!سونی اریکسونیهای فاشیست باختن!!!دی:!!مثل بچه ها افتادیم جون هم!!
    بابا کنتراست منتراستکیلویی چنده مهم اینه که تلویزیون رو روشن کنی بتونی برنامه گزارش ورزشی رو ببینی و مهمتر از همه اینه که رنگی باشه حالا چه فرقی میکنه کنتراست منتراستشنمیدونم چند باشه
    (با این حرفم نهایت دهاتی بودنم رو اثبات کردم)
    خوشبختانه من یکی از معدود کاربرایی هستم که در هر جبهه ای طرفدار دارم وقتی سامسونگ (یادش بخیر الان داره برلین جه حالی میکنه)از من تعریف کرد دیگه فهمیدم اخرشم

اولیش شارپ بود!!!!

اون کنتراستایی که میکنه تو پاچتون همه dynamic تشریف دارن یعنی کنتراست واقعیش اینی که گفته نیست ok؟؟؟؟

سونی از اولش سونی بوده

eeeeeeeeeee? تو نو آوری کم آورده؟ اصلا جوابتو ندم بهتره بر با lifes good حال کن

به همین خیال باش. این آرزو رو به گور میبرید
    اینکه من نوکیایی بشم یا اینکه سون ی اریکسون ورشکست میشه؟

به به سعید خان..زیمکا جان ...امین ..چه کردین..یادش بخیر من و سعید هم از این دعواها میکردیم...حالا قراریه سعید بیاد شیراز با هم دعوا کنیم..بزنیم همدیگرو بکشیم ..نه سعید..فکر خوبیه ها ..شما هم همین کارو کنید..
    مستر کا2امروز عصر یه فیلم نشون داد فتح قله ی ک 2 بود به یاد تو افتادم

باشه. میایم همدیگرو به قصد مرگ میزنیم. آقا یه مسابقه: میایم می ایستیم روبرو هم مثل دوئل. بعد گوشیامونو پرت می کنیم سمت همدیگه هر کی بیشتر زخمی شد برندس. اینطوری مسابقه گذاشتم چون میدونم اگه این گوشکوبتون خورد به یکی کارش تمومه
    خدا نکنه ان93 و ای90 به یکی بخوره.منم امادم

در ضمن برای امضات هم بگم که سعید جان برای کسانی که پلیرهای جدید الجی رو بخرند هیچ فرمتی فرق نمیکنه!حدود چند ماه پیش خبری که خیلی ترکید این بود که الجی اولین پلیر که قابلیت ساپورت هر دو فرمت اچ دی و بلو ری رو داره تولید کرده!اما با قیمتی بسیار گزاف!پس به خاطر همین بعد از اون خبر بحث در مورد این دو فرمت کم شد تا اینکه همین برادران نمیدونم چی چی اعلام کردند که مثل اینکه میخوان از فرمت بلو ری استفاده کنندو دوباره بحث این فرمتها داغ شده!!اگه اینو تکذیب کنی خودم میکشمت!!دی:!!!!!!!!!!!!!
    حالا فرمت MP3 رو هم قبول میکنه؟بابا این حرفا چیه خیلی باکلاس شدین.

برای مسابقه ی پرت گوشی هم نوکیا برندست!هم به قول خودت گوشکوبه هم اینکه یدنه اش محکمه و اونی که نوکیا داره تو فکر خرابی بدنه نیست فقط پرت میکنه طرفت!در ضمن من دزفولی هستم اقای هم استانی لاف زن!!دی:!!!
    برای اولین بار توی عمرم هستش که از بودنم در قم ابراز رضایت میکنم

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

در ضمن برای امضات هم بگم که سعید جان برای کسانی که پلیرهای جدید الجی رو بخرند هیچ فرمتی فرق نمیکنه
    غیر از خودت هیشکی الجی نمیگیره
    تا اینکه همین برادران نمیدونم چی چی اعلام کردند که مثل اینکه میخوان از فرمت بلو ری استفاده کنندو دوباره بحث این فرمتها داغ شده!!اگه اینو تکذیب کنی خودم میکشمت!!دی:!!!!!!!!!!!!!
    تو عمرت یه بار حرف درست زدی. برادران وارنر به صورت انحصاری اومد طرف بلوری تا قبلش هردوشونو داشت
    خیلیم دلت بخواد که هم استانی هستیم. اگه ابراز نارضایتی کنی میگم بچه ها از خوزستان بیرون بکننت!!!
    اااا کدوم گوشکوب ؟! اهان...اوه اوه ..من شرکت نمیکنم...اگر k800 خورد بهمون که میمیریم...
    چه قد سوسول. k800 اگه بهت خورد که هیچیت نمیشه. اگه 5700 بهت خورد رو به قبله میشی گوشیه هم به فاک میره

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

سعید k800 لبه هاش تیزه.
    ولی خدا n93 رو نصیب کسی نکنه....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

چه قد سوسول. k800 اگه بهت خورد که هیچیت نمیشه. اگه 5700 بهت خورد رو به قبله میشی گوشیه هم به فاک میره

وزن هردوتاشون 115 گرم هست !!....

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشید پریدم وسط دعوا ولی قبلش در جواب دوستانی که هیچ مشکلی توی 120fps نمبینین یا دو دوستی که جواب مارو دادن با یه سری خبرهای داغ ........ :::

نکته اول اینکه لزومی نداره که فریم ریت بالا بره یعنی در هر جائی به اندازه مثلا روی یه صفحه گوشی و واسه نمایش های کم تحرکی که گوشی میخواد بده ۱۵ فریم ریت بالاست واسه همین توی 3gp معمولا ۱۵ fps نیست. توی بازهائي پرتحرکی که روی پی سی پخش میشه خوب فریم ریت باید بالاتر باشه یعنی کلا میخوام بگم شما اضافه شدن فریمت ریت لزوما به معنی اضافه شدن کیفیت تصویر نیست یعنی تا یه جائي اضافه میشه و ازون به بعد دیگه تاثیری نداره یا خیلی زیاد نیست.
    در این بین تاریک بودن و شدت تابش هم موثره مثلا یه فریم سفید کامل میخواد سیاه کامل بشه......

نکته دو: فریم در میلی ثانیه نداشتیم همیشه fpsهمون fps بوده.

نکته ۳:ولی اگه سوال بشه نه در تئوری بلکه در عمل چه مقداری لازم هست که کاربر بتونه مطمئن بشه که نمایش رو کاملا سیال و پیوسته میبینه جواب چیزی بین ۷۰ تا ۱۰۰ fps خواهد بود.

نکته ۴:تکنولوژی هنوز به اینجا نرسیده که یه دوبین فیلمبرداری با 100fps بیرون بده نه فقط به خاطر اینکه کار سختیه بلکه به خاطر اینکه چندان هم لزومی نداشته.

نکته ۵:بهرحال بحث به این سادگی هم نیست یعنی در عمل فریم ریت بالا لزومی نداره مثلا وقتی یه پیکسل با ۱۰ تا میزنن بسته به نوع و .. میشه فرض کرد که دو پیکسل عکس هم میزنن مثل وقتی اون خاموشه این روشنه و بلعکس خوب در لحظاتی حداقل ۲۰ تا فریم در ثانیه عملا داری نمیدونم کارکرد چشم و البته مغز اینو چه چور استنباط میکنه ولی بهرحال این مسائل هم هست که نیاز به فریمهای بالا رو از بین میره.....در مورد پیکسلها هم همچین مسائلی هست.

نکته ۶: ۱۰۰ تا کافیه حالا جهنم ۱۲۰ تا اصلا نمیشه دقیقا گفت چقدر کافیه ولی موضوع اینه که نشنیدم دوربینهای معمولی ۶۰۰fps فریم ریتشون باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این خیلی عجیبه؟؟؟ خوشحال میشم لینکی مطلبی ارائيه بدین اگه اینجوریه چون موضوع جالبی هست. حالا اگه دوربین با ضبط ۶۰fps هم داشتین ممنون میشم.

نکته ۷: خوب گاهی از یه سری تکنیکها استفاده میشه که کیفیت رو یا حداقل سرعت انتقال رو یا حجم داده رو یا.... بهتر کنن و اینم توی دوربینهای دیجیتال بیشتر انجام میشه یعنی دوربین 25fps عکس میگیره ولی پردازنده اونو به ۵۰ تا عکس تبدیل میکنه (یعنی عکس میانی رو میسازه) و به این ترتیب کار بهتر میشه......

نکته ۸:من نا طرفدار LG ام نه بازار یاب Nokia یا هر کوفت و زهر مار دیگه من فقط یه کاربرم که میخوام بهترین استفاده رو ببرم خیلی خنده داره که بعضیها طرفداریشون از یه شرکت (منظور بیشتر Nokia , SE) هست چنان هست که یه طرفدار دو اتیشه پرسپولیس یا استقلال.
    این خیلی خوبه که به عنوان استفاده کننده و کسی که بابت محصولات پول میده روشون بحث بشه و مزایا و معایبش به بحث گذاشته بشه ولی تعصب روی برند خاص خنده داره؟؟؟؟؟؟؟
    توی خیلی چیزا اینجوریم ماشین؟؟ مدرک؟؟ شماره موبایل؟؟؟ گوشی موبایل؟؟ نوع پردازنده؟؟؟
    ‌نصحیت پدرانه...........

نکته ۹: لزومی داشت اینهمه بنویسم؟؟؟‌ ولی نوشتم..........باباجو.و.ون (مثل یه پیرمرد فرتوت بخونین)
    حیفم میاد پاکش کنم واسه همین ارسال کردم خلاصه ببخشین اگه زیاد شده دیگه همیجوری گازو میگیرم میرم.......................................... ..........................

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

عزیز دل برادر ما کی گیفتیم 600 فریم در ثانیه؟؟؟در مورد دوربین دیجیتالی هم بنده با دوربین کانن s3 is با 60 فریم در ثانیه و رزولوشن 600 فکر کنم در 480 میتونم فیلم بگیرم!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

خب بگذریم این گوشیها ایا رسمی معرفی شدن؟اون اولیه که خفن تر از همه هستش کی به بازار میاد؟
    سامسونگ گوشی جدید نمیخواد بزنه 5 مگا پیسلی از سری آلترا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بالاخره اين 120 فريم در ثانيه ميگيره يا نه؟؟؟؟‌اگه اينجوريه پس قبول كنيد كه يه استاندارد جديده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز من محکم بودن گوشی به سایز و اندازه نیستش
    سونی اریکسون هم آلت قتاله داره مثل p990 و p1 که منتها اگه حواست بهش نباشه باید باهاش خداحافظی کنی
    پس اگه n93 بهتون پرت کردن فقط فاتحه خودت خوندست ولی اگه p1 بهتون پرت کردن هم فاتحه خودت و هم فاتحه گوشی خوندست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •