واقعا به موقع وارد عمل می شی![]()
واقعا به موقع وارد عمل می شی![]()
در ضمن زیمکا جان متاسفانه ال سی دی ان82 نیز به پای کیفیت ان95 نمیرسه!توی ریویو ها این رو گفتند!البته ال سی دی این گوشی رو با ان95 مقایسه کرده که 16 میلیون رنگه وگرنه ال سی دی ان82 از کلا از 256 هزار رنگیها بهتره!
اره منم توی ریویوها دیدم به خاطر اینکه نورش کمه.
در کل ان82 رو اصلا نباید خرید حال به هم زنی هستش.
هر وقت که غذا میخورید سعی کنید چشمتون به این گوشی نیفته
شوخی میکنم گوشی خوبی هستش و قیافش مثل گوشیهای زیر 200 هزار تومان هستش به خدا حیف این گوشی هستش با این طراحی.
رین اسکای موزیک اکسپرس جدید نوکیا با سیستم عامل سیمباین جدید کی معرفی میشه؟با دوربین3 یا 5؟
بابا قیافه ان 82 اتفاقا خیلی باکلاسه![]()
اینم نظر سرپرست انجمن سایت موبایلستان درباره جی 800 که از دبی براش اوردن :
دوستان عزيز فيلمش را هنوز امتحان نكرده ام
بلندي صداش در حد همين اي65 نوكيا كه داشتم
عالي
اصلا از سامسونگ انتظار چنين كيفيت و بلندي صدا نداشتم
در مورد عكسش باور كنيد بدون تعصب مي گم بهترين عكس در بين تمامي گوشيهايي كه داشتم
به جان دو تا بچه ام مگه مرض دارم به خاطر تعصب دروغ بگم
اونم من با اين سن و سال
هر كي اين گوشي را بخره ضرر نكرده
جالب ترين نكته كه تا حالا متوجه شدم مثل دوربين هاي ديجيتال مي توني شارپنس و ساتوريشن و كنتراست تصاويري كه مي خواد بگيره را تنظيم كني
در هر حال من با دوستان متعصب كاري ندارم
خودم هم از عاشقان برند نوكيا هستم ولي اين گوشي يه چيز ديگه است
البته ال سي دي اون زياد تغيير خاصي نكرده فقط بزرگتر شده اما كيفيتش در حد همون دي 900 هستش
تنها نكته منفي كه تا حالا نتونستم حلش كنم اونم اينه كه نمي دونم مي شه عكس هايي كه مي گيريم مستقيم رو مموري نصب بشه حالا بايد دقيق چك كنم
اگه اين مسله حل نشه سامسونگ از اين نظر يه نمره منفي مي گيره
البته عكس هاي مموري را مي شه به صورت اسلايد شو نيگا كرد كه اينم نكته مهمي بود
اما خداييش گوشيه يه ابهتي داره كه من به شخصه فقط با ان 95 8 گيگ همچو احساسي را داشتم
خلاصه شهاب و امير و مهيار بهتون تبريك مي گم
حتما هر كدوم يه دونه رديف كنين
البته دوستاني كه مي گيرند اول اون تنظيمات لرزه گير و فوكوس اتوماتيك دوربين را فعال كنند و بعد برن سر عكاسي
در هر حال تا يه ساعت ديگه ميرم شهرستان
از شنبه صبح هر سوالي بود در خدمتم البته تا اون موقع هم قشنگ پدر گوشي را درميارم تا ببينم چه ها داره
ياحق
آقا مهیار ما از اولش هم گفتیم که اکه از تنظیمات عکاسی جی800 و کا850 تو مقایسه ها استفاده بشه از همه گوشی ها بهتر عکس میندازن ولی خوب جی800 فلشش ضعیفه و در عوض 3زوم اپتیکال داره و فیلمبرداریش بهتر از کا850 هست و فقط اگه بشه روش تم وبازی و برنامه جاوا ریخت اون موقع عالی میشه
k850 زوم اوپتیکال نداره؟
راستی g800 چه رنگایی داره؟
کا850 اپتیکال زوم نداره و فقط جی800 و ان93 اپتیکال زوم دارند
فکر کنم 2رنگ داشته باشه نقره ای و مشکی
جی 800 زوم اپتیک داره . تشخیص چهره داره که توی هیچ گوشی نیست . یه لرزش گیر خفن داره . صفحش از کا 850 بزرگتر .
تشخیص چهره دیگه چه صیقه ایه؟چی کار میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)