آقا صادق وقتی ما نمی تونیم دانلودش کنیم چه طور روش کار کنیم!
اگه لینکو تو یه جا دیگه آپ کنی قول 100 در 100 بهت میدم که روش کار کنم و جوابو بهت بدم
آقا صادق وقتی ما نمی تونیم دانلودش کنیم چه طور روش کار کنیم!
اگه لینکو تو یه جا دیگه آپ کنی قول 100 در 100 بهت میدم که روش کار کنم و جوابو بهت بدم
من نمی دونم.... یعنی شما این پیغامی رو که سایت MegaUpload میده رو متوجه نمیشین چیه؟؟؟؟آقا صادق وقتی ما نمی تونیم دانلودش کنیم چه طور روش کار کنیم!
یعنی تا حالا از سایتMegaUpload دانلود نکردین؟؟؟
حالا شما که نتونستین بعد از 3 روز چرا بقیه دوستان هیچی نگفتن؟؟؟؟
واقعا نتونستن کاری بکنن؟؟؟ اولش با شور اشتیاق بحث رو شروع می کنن و بعدش ام هیچی.... میزارن میرن...
خیلی حرکت زشت و ناپسندی بود ، چون من فقط به درخواست دوستمون اون برنامه رو نوشتم و وقتمو گرفت... اتفاقا جواب سوال یکی دیگه از دوستان رو هم به صورت فیلم براشون گذاشتم .... ولی ...اشتباه کردم...یه درس خوب بود...
مگا اپلود ایرانو خیلی تحریم کرده (حتی بیشتر از رپید)
اصلا اجازه دانلود نمیده
من خودم بارها برای یه فایل به این سایت سر زدم ولی همیشه با اون پیغام مسخره روبرو شدم
sadegh گل چرا ناراحت میشی
بابا من که این چند روز اصلا نتونستم به اینترنت سر بزنم گناهم چیه ؟
حالا جونم بی خبال شو یه بار دیگه upload کن اگه تو 4shared باشه که چه بهتر
دست درد نکنه
من به اون خیلی نیاز دارم
راستی اون شرایت سخت که میگفتی من مثال زدم ولی شما توجهی نکردی
تو سیستم دانشگاه ما که خیلی خفن هست ما نه با نرم افزار های portable میتونیم کار کنیم و نه هیچ چیز دیگه به run و cmd هم دسترسی نداریم حالا اینم شرایت سختی که میخاستی من باید چه کار کنم ؟
راستی یادم رفت بگم ما رو هر چیزی که راست کلیک میکنیم انگار نه انگار هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ گزینه ای نمی یاد اینو چکارش کنم ؟
خوب آموزش چي شد ما منتظريم
فكر كنم در مورد يوزر limit و admin زياد بحث شده
ساخت يه يوزر ادمين در ليميت كه كار سختي نيست اون هم با يه صفحه html قبلا آموزش اون رو داشتم مي گردم پيدا مي كنم مي زارم
مرسيok
سلام دوستان ببخشید من امتحاناتم شروع شده بود نبودم . ولی حالا هستم . بحث را هم چند روز یک بار دنبال می کردم .
دمت گرمخوب آموزش چي شد ما منتظريم
فكر كنم در مورد يوزر limit و admin زياد بحث شده
ساخت يه يوزر ادمين در ليميت كه كار سختي نيست اون هم با يه صفحه html قبلا آموزش اون رو داشتم مي گردم پيدا مي كنم مي زارم
مرسيok
اقا mahdi مگه اینکه شما به ما کمک کنی sadegh خان که قهر کرده حتی فکر نکنم دیگه به این پست سر بزنهسلام دوستان ببخشید من امتحاناتم شروع شده بود نبودم . ولی حالا هستم . بحث را هم چند روز یک بار دنبال می کردم .
سلام.
این فایل رو دانلود کن.
تو درایو C اکسترکتش کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل omid.sarmad رو اجرا کن.
کادر open With باز میشه.
فایل اجرایی موجود در فایل zip رو بهش معرفی کن.
مشکل حل خواهد شد.
میشه آموزش اونو بذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)