اینم یه تم فوق الاده زیبا که خودم خیلی دوسش دارم بنام carbonکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه تم فوق الاده زیبا که خودم خیلی دوسش دارم بنام carbonکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم خیلی زیباست توصیه میکنم اینو بگیدین اگه نظر ندین حرومتون بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تم برای اونایی که بسکتبال دوست دارن تم NBAکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تم ویندوز ویستا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه تمزیبای دیگه از VOODA FONEبنام BLACK THEME خیلی زیباستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه تم ویستای دیگه VISTA RTM THEME جالبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تم ویستا با فرمت MTF دوستان توجهداشته باشند که تمهای با فرمت MTF باید با برنامه MTF نصب میشنولی تمهای با فرمت LINبا برنامه LIN LODERیا برنامه SUPER MAN نصب میشن انو بخاطر یاد آوری گفتم که دوستان البته عزیزانی که امتور هستن بدونن در ضمن هر دو برنامه رو یعنی MTFوLINLODERرو در زیر واستون میزارمکه همه دوستان بتونن با موفقیت همه تمهارو نصب کنند هر مشکلی هم داشتین خودم دربست خئمتتون هستم جونه من نظر یادتون نره اگه نظر ندین حرومتون بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه تم دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تم TUXIN LOVE با فرمت MTFکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه تم تابستانی با فرمت LINکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)