خب اینکه کاری نداره لینکی که در کادر کد هست را کپی می کنی و توی یک صفحه جدید در قسمت آدرس کپی می کنی!
خب اینکه کاری نداره لینکی که در کادر کد هست را کپی می کنی و توی یک صفحه جدید در قسمت آدرس کپی می کنی!
[/quote]
اول هر دو طرف بايد برنامه رو باز کنند و بلوتوثشون رو روش کنن ، حالا يکی از گوشی ها روی اسم بلوتوث گوشی ديگه دکمه Sound رو بزنه ، بعد يه علامت مياد اون موقع بايد حرف بزنيد.بعد که حرفتون تموم شد يکی از دکمه ها رو بزنيد.حالا اون چيزی که شما گفتيد روی گوشی مقابل play ميشه.(بدون اينکه ازش اجازه بپرسه)
البته با اين برنامه کارهای ديگه اي هم مثل ارسال عکس ، فايل و متن ميتونيد انجام بديد اما ارسال صدا ويژگی منحصر به فردشه ![/quote]
این نرم افزار دوطرفه همزمان نیست حتی مثل بیسیم دوطرفه غیرهمزمانه
نرمافزاری معرفی کنین که مثل تلفن دوطرفه همزمان باشه
Last edited by rainstormboy; 05-07-2008 at 13:16.
یعنی میتونی حرف بزنیم با هم دیگه؟ خوب میتونیم زنگ بزنیم به همدیگه؟ چجوری؟ زنگش صداش خوبه؟
ممنون از راهنماییاول هر دو طرف بايد برنامه رو باز کنند و بلوتوثشون رو روش کنن ، حالا يکی از گوشی ها روی اسم بلوتوث گوشی ديگه دکمه Sound رو بزنه ، بعد يه علامت مياد اون موقع بايد حرف بزنيد.بعد که حرفتون تموم شد يکی از دکمه ها رو بزنيد.حالا اون چيزی که شما گفتيد روی گوشی مقابل play ميشه.(بدون اينکه ازش اجازه بپرسه)
البته با اين برنامه کارهای ديگه اي هم مثل ارسال عکس ، فايل و متن ميتونيد انجام بديد اما ارسال صدا ويژگی منحصر به فردشه !
این نرم افزار دوطرفه همزمان نیست حتی مثل بیسیم دوطرفه غیرهمزمانه
نرمافزاری معرفی کنین که مثل تلفن دوطرفه همزمان باشه
Last edited by Havbb; 06-07-2008 at 13:20.
کسایی که نتیجه میگیرند یا نمی گیرند اسم گوشیاشونم بگن
من نتونستم استفاده کنم.
N95 8gb
k800 وk550 كامل جواب داد
k750 و w700 ناقص عمل ميكنه!!!
من بین گوشی K750 & W810 امتحان کردم نشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)