تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 10 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 94

نام تاپيک: ►◘راهنمايي براي خريد يك سيستم قدرتمند◘◄

حـــــرفـه ای arash_irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

برای هارد دو انتخاب وجود داره :
    1. استفاده از یک هارد معمولی 7200 دور و یک هارد WD Raptor با 10.000 دور در دقیقه.
    2. استفاده از دو هارد معمولی 7200 دور در دقیقه در حالت Raid0 .
    حالت دوم سرعت بهتری داره ولی در عوض اگه مشکلی برای یکی از هاردها پیش بیاد کل اطلاعات از بین میره.
    حجم هاردها هم که بستگی به نیاز شما داره.
    در مورد رم نیاز به 4 گیگابایت رم با فرکانس بالا و تاخیر زمانی پایین دارید. مثل رمهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه قصد اورکلاک کردن سیستم رو داشته باشید میشه از رمهای ضعیفتر استفاده کرد و سرعتشون رو به این رم رسوند.
    قیمت 4 گیگابایت از این سری حدود 500 هزار تومان میشه.
    اگه به فروشگاه های آلبالو مراجعه کنید یا با دفتر مرکزی تماس بگیرید میتونید پیدا کنید.
    سلام
    بازم ممنون آرمان جان
    1- آقا در مورد هارد اسكازي نظرتون چيه؟ البته فقط يك درايوش كنم و براي ويندوز و برنامه ها و پرو‍ژ هاي در حال كار قرار بدم

و يك هارد 500 ديگه براي ساير كارهام قرار بدم چون از نظر فضا كه واقعا خيلي مشكل دارم

2- اين رم كه فرمودين DDR2 هستش يا DDR3 ؟؟

به نظرتون كارايي كدوم بهتره ؟؟

3- راستي شايد خارج از بحث باشه ولي به نظرتون آوركلاك كردن به سيستم لطمه اي در بلند مدت وارد نميكنه؟؟

ممنون و موفق باشيد
    يا حق

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با اجازه آرمان جان من جواب میدم
    - آقا در مورد هارد اسكازي نظرتون چيه؟ البته فقط يك درايوش كنم و براي ويندوز و برنامه ها و پرو‍ژ هاي در حال كار قرار بدم
    هارد اسکازی سرعت بالایی داره ولی در ظرفیت های پایین هم قیمتش خیلی بالاست و همون پیشنهاد اول ارمان جان خوبه براتون چون برای یک انمیشن کار اطلاعاتش خیلی مهمه و اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته زحماتتون از بین میره . ولی اگر برای کار با ویندوز و برنامه هاتون میخاهید استفاده کنید فکر کنم SEAGATE - SCSI - 73 GB کافی باشه که قیمتش 175 تومانه این هم لینکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - اين رم كه فرمودين DDR2 هستش يا DDR3 ؟؟
    این مدل DDR2 است .
    به نظرتون كارايي كدوم بهتره ؟؟
    اگه منظورتون رم هاست که این مسلما بهتره چون ممکنه با اور کردن نتونید به این تایمینگ برسید البته بازم به رمی که برای اور میخرید مربوطه .
    3- راستي شايد خارج از بحث باشه ولي به نظرتون آوركلاك كردن به سيستم لطمه اي در بلند مدت وارد نميكنه؟؟
    لطمه زدن که ممکنه عمر مفید قطعه رو در دراز مدت بزنه ولی اگر کم و پایدار اور کنید شاید این لطمه کم بشه ولی بلاخره هست ولی در مدتی بیشتر .
    Last edited by Benygh; 16-01-2008 at 14:54.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

با اجازه آرمان جان من جواب میدم
    هارد اسکازی سرعت بالایی داره ولی در ظرفیت های پایین هم قیمتش خیلی بالاست و همون پیشنهاد اول ارمان جان خوبه براتون چون برای یک انمیشن کار اطلاعاتش خیلی مهمه و اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته زحماتتون از بین میره . ولی اگر برای کار با ویندوز و برنامه هاتون میخاهید استفاده کنید فکر کنم SEAGATE - SCSI - 73 GB کافی باشه که قیمتش 175 تومانه این هم لینکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مدل DDR2 است .
    اگه منظورتون رم هاست که این مسلما بهتره چون ممکنه با اور کردن نتونید به این تایمینگ برسید البته بازم به رمی که برای اور میخرید مربوطه .
    لطمه زدن که ممکنه عمر مفید قطعه رو در دراز مدت بزنه ولی اگر کم و پایدار اور کنید شاید این لطمه کم بشه ولی بلاخره هست ولی در مدتی بیشتر .
    سلام دوست من
    خيلي ممنون از راهنمايي تون لطف فرمودين
    مگه هاردهاي اسكازي ممكنه اطلاعات آدم بلايي به سرش بياد ؟؟؟
    يعني بايد براي اين سيستم من ازهارد هاي IDE استفاده كنم ؟؟

منظور من از تفاوت رم هاي DDR2 با DDR3 بود عزيز اگر ممكنه اينو هم محبت بفرماييد تفاوتشون رو به من بگيد

بازم ممنون و موفق باشيد
    يا حق

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوست من
    خيلي ممنون از راهنمايي تون لطف فرمودين
    يعني بايد براي اين سيستم من ازهارد هاي IDE استفاده كنم ؟؟

منظور من از تفاوت رم هاي DDR2 با DDR3 بود عزيز اگر ممكنه اينو هم محبت بفرماييد تفاوتشون رو به من بگيد

بازم ممنون و موفق باشيد
    يا حق
    در مورد هارد SCSI فکر نمی کنم نیازی به اون هاردها باشه به علاوه اینکه هاردهای RaptorX وسترن دیجیتال با 10.000 دور برای شما مناسب تر هستند و همشون هم از SATA استفاده می کنند. ( نه IDE )
    رمهای DDR3 سریعتر هستند ولی قیمت حدود دو برابر دارند که از نظر من نسبت به کاراییشون به صرفه نیست.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

در مود ATI كه نميتونم چيزي بگم چون سايت Adobe براي برنامه افتر افكت پيشنهاد NVIDIA رو ميده

پس همون NVIDIA Quadro FX تا حالا بهترينه چون مورد تاييد سايت ادوبي هم هست
    ◄( خب براي اين مدل كارت گرافيك ممنون ميشم مشخصات دقيقش رو بهم بدين )►

سايت ادوبي اين سه مدل رو معرفي كرده به نظرتون كدوم بهتره ((آيا جديد تر هم اومده؟؟؟))
    NVIDIA Quadro FX 560/4600/5600
    (PCI Express)
    به نظر من بهترين گزينه با توجه به قيمت FireGL 7600 هست كه با قيمتي زير 1000 دلار پرفورمنس مشابه يا بالاتر از Quadro FX 4600 با قيمت 1700 داره :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي فكر نكنم FireGL به اين راحتي پيدا بشه...

1- آقا در مورد هارد اسكازي نظرتون چيه؟ البته فقط يك درايوش كنم و براي ويندوز و برنامه ها و پرو‍ژ هاي در حال كار قرار بدم
    در اين صورت احتياج به يك اسلات PCI-X و يك كارت كنترولر SCSI داريد. كارت هاي PCI-E هم هست ولي قيمتش سر به فلك مي زنه. كم هزينه ترين راه هموني هست كه آرمان جان اشاره كردند. به نظر من اگه محدوديت بودجه نداريد از دو هارد Raptor 10K rpm با حجم پايين در حالت RAID 0 و يك هارد SATA2 7.2K rpm با حجم بالا براي ذخيره سازي استفاده كنيد. اين كار در صورتي مفيد هست كه كار شما احتياج به Access time پايين داشته باشه و سرعت انتقال بالا.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سام دوستان خوبم
    ممنون از آقا آرمان كه همچنان با حوصله دارند ادامه ميدهند و همچنين دوست عزيز جناب Mezzo كه ايشون هم وارد اين بحث شدند

به علاوه اینکه هاردهای RaptorX وسترن دیجیتال با 10.000 دور برای شما مناسب تر هستند
    به نظر من اگه محدوديت بودجه نداريد از دو هارد Raptor 10K rpm با حجم پايين در حالت RAID 0 و يك هارد SATA2 7.2K rpm با حجم بالا براي ذخيره سازي استفاده كنيد. اين كار در صورتي مفيد هست كه كار شما احتياج به Access time پايين داشته باشه و سرعت انتقال بالا
    جون خودتون يكمي واضح تر بگين هاردهاي RaptorX و يا Raptor 10K rpm چه نوع هارديه ؟ امنيت اطلاعات براي من از هر چيزي واجب تره
    RAID 0 منظور از اين حالت چيه ؟؟ روش خاصي در نصب هست ؟؟ امنيت اطلاعات وجود داره ؟؟
    4 گيگ رم از نوع DDR3 چقدر هزينه بر ميداره ؟؟

بازم از همتون ممنون هستم
    موفق و هميشه پيروز باشيد
    يا حق

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

جون خودتون يكمي واضح تر بگين هاردهاي RaptorX و يا Raptor 10K rpm چه نوع هارديه ؟ امنيت اطلاعات براي من از هر چيزي واجب تره
    هارد های RaptorX یک سری هارد ساخت Western Digital هستند که نسبت به هارد های معمولی سریعتر هستند و قیمت بالاتری هم دارند. حجم این هاردها هم پایین است.
    به نظر من حالا که امنیت اطلاعات براتون مهمه دیگه سراغ Raid نرید و از همون یک هارد 150 گیگابایتی RaptorX و یک هارد 1 ترابایتی استفاده کنید.
    RAID 0 منظور از اين حالت چيه ؟؟ روش خاصي در نصب هست ؟؟ امنيت اطلاعات وجود داره ؟؟
    کلا RAID یکی از قابلیتهای مادربورد است که اطلاعات به جای اینکه روی یک هارد قرار بگیره روی چند هارد قرار می گیره. انواع مختلف با قابلیتهای مختلف داره که Raid0 نسبت به بقیه سریعتره.
    4 گيگ رم از نوع DDR3 چقدر هزينه بر ميداره ؟؟
    4 گیگابایت رم DDR3 فرکانس 1333 و CL7 حدود یک میلیون تومن هزینه داره.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

Raid سطوح مختلف داره كه يا امنيت بالا دارند و يا سرعت بالا. مثلا Raid 1 داراي امنيت بسيار بالا هست (Miror) و از دو هارد يكي هميشه در حال Backup گرفتن هست و از حجم يك هارد استفاده ميشه. در اين حالت سرعت خواندن از آرايه نسبت به يك هارد بيشتر ميشه ولي سرعت نوشتن تغيير نمي كنه.
    Raid 0 از پايين ترين سطح امنيتي برخوردار هست (Strip) و همون طوري كه آرمان جان هم گفت سريعترين هست. بهترين حالت مابين سرعت و امنيت Raid 5 هست كه حداقل نياز به سه هارد داره (Parity) ولي با Raid Controller آنبرد كه كاملا سخت افزاري نيست از پردازنده كار مي كشه كه ممكنه پرفرمنس در حد مطلوب نباشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوباره
    خيلي خيلي ممنون

خب فكر ميكنم همون يك هارد RaptorX + يك هارد 1 ترابايتي استفاده بشه بهتر باشه
    1- شنيدم هاردهاي ستا زياد امنيت ندارن !! يعني اينكه فايلهايي با حجم بالا مثلا 10 گيگ رو بعضي وقتها خود به خود پاك ميشن ؟؟؟
    درسته ؟؟؟؟؟؟؟

4 گیگابایت رم DDR3 فرکانس 1333 و CL7 حدود یک میلیون تومن هزینه داره
    رمهای DDR3 سریعتر هستند ولی قیمت حدود دو برابر دارند که از نظر من نسبت به کاراییشون به صرفه نیست
    آرمان جان نظرتون پس روي DDR2 هستش؟؟

Mezzo جان نظر شما در اين مورد چيه ؟؟؟
    مثلا Raid 1 داراي امنيت بسيار بالا هست (Miror) و از دو هارد يكي هميشه در حال Backup گرفتن هست و از حجم يك هارد استفاده ميشه. در اين حالت سرعت خواندن از آرايه نسبت به يك هارد بيشتر ميشه ولي سرعت نوشتن تغيير نمي كنه.
    Mezzo جان به نظرتون اين روش از روشي كه آرمان جان گفتند بهتره؟؟ ( با توجه به امنيت اطلاعات)

انشالله جواب اين سوالات رو كه محبت كردين بهم دادين بريم براي انتخاب پاور كه اون هم يك قطعه بسيار مهم هستش كه بايد امنيت ديگر قطعات حفظ بشن

بازم از همكاريتون صميمانه سپاسگذارم
    موفق و هميشه پيروز باشيد
    يا حق

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام و با درخواست اجازه از آرمان و Mezzo شروع میکنم .
    منظور من در صورت استفاده از هاردها در حالت Raid بود نه اسکازی .
    - شنيدم هاردهاي ستا زياد امنيت ندارن !! يعني اينكه فايلهايي با حجم بالا مثلا 10 گيگ رو بعضي وقتها خود به خود پاك ميشن ؟؟؟
    درسته ؟؟؟؟؟؟؟
    این حرف میشه گفت صحت نداره و ممکنه این اتفاق در حالت های خاص مثل ویروس یا Raid 0 رخ بده که این هم خیلی نادره .
    رمهای DDR3 سریعتر هستند ولی قیمت حدود دو برابر دارند که از نظر من نسبت به کاراییشون به صرفه نیست
    به نظر من هم رمهای DDR3 از نظر تفاوت کارایی و قیمت در حدی نیستند که بتونند جای DDR2 ها رو بگیرند برای شما DDR2 میتونه انتخاب مناسبتری باشه .
    Last edited by Benygh; 18-01-2008 at 15:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •