میدونم از طریق امضای دوستمون هم میشه تفاوتشون رو فهمید، ول کله عکسهایی که از رنگه مشکی هست همینه هموشون محافظ روکش باتری (همون زگیل خودمون) دارن. دکمه دوربین و ولوم فرق کرده! و...
تایید این حرفم رو هم میتونید تو سرچ توی یه جستجوگر معروف ببینید.
میدونم از طریق امضای دوستمون هم میشه تفاوتشون رو فهمید، ول کله عکسهایی که از رنگه مشکی هست همینه هموشون محافظ روکش باتری (همون زگیل خودمون) دارن. دکمه دوربین و ولوم فرق کرده! و...
تایید این حرفم رو هم میتونید تو سرچ توی یه جستجوگر معروف ببینید.
واقعا حیف شد
یعنی نمیشد با همون طرح و رنگ قبلی میدادنش به بازار؟
البته هنوز هم قشنگه ولی اگه اونجوری بود بهتر بود
[]ال سی دی بزرگتر نشده ولی ایطور که بوش میاد فکر کنم ( مطمئن نیستم ) صفحه نمایشش شده 16 میلیون رنگال سی دیش بزرگتر شده (میشه)?
ولی به نظر من بهتر شدهاوه اوه اوه
این نسخه آخرش تا خدودی زشتش کرده
چرا این کار رو کردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون دکمه که روش اوکی نداشت گوشیو ضایع کرده بود ( فکر کنم نور زمینه هم داشته باشه ! )
دکمه زوم/ولوم هم به گفته جی اس ام آرنا هم در نسخه بتاش کار باهاش سخت بوده که الان درست شده !
روی صفحه نمایش هم یه صفحه براق بوده که صفحه نمایشو ناخوانا میکرده !
البته اون سایت هم زده بود شاید اینطوری باشه
به نظر من اینطوری باشه خیلی بهتره !
اون رنگش هم هستولی اون طرح استیل مانندش خیلی جالبتر بود
اونو به احتمال %90 میشه برداشت !در ضمن شما به پشت گوی نگاه بندازین یه چیز عجیب عین زگیل بهش چسبیده
سامسونگ هنوز پخش عمده نکرده ... هنوز هیچی معلوم نیست ! میکروتل هم منتظر تغییرات جی800 هست !!!یعنی نمیشد با همون طرح و رنگ قبلی میدادنش به بازار؟
بابا تغییر کرد رفت . همون استیلش میاد .
ریویو جدید جی 800 با عکسهای کیفیت بالا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم این ریویو دیدم ...
چند روز دیکه هم مقایسه عکسهای برندهای مختلف ( 5 مگاپیکسل ) قرار هست بذاره !!
به نظر من تغییر چندانی نکرده ولی رنگ نقره ای اش رو من بیشتر می پسندم جنس نقره ای اش شبیه به یو700 هستش
دوتا سوراخ دور دوربینش هست کسی میتونه بگه اون چیه ؟؟؟ البته یکیشو خودم میدونم چون با این گوشی کار کردم . یکی همون چراغ قرمز که توی همه گوشی هست و قبل زدن فلاشش زنون روشن میشه . اون یکیش رو نمیدونم ولی اینطوری فکر میکنم که اگر روی تایمر بزاریش ( برای عکاسی از خود ) اون هم مدت زمان عکسبرداری رو نشون میده .
خب شاید جی 800 از لحاظ دوربین بهتره ولی هیچی کا 850 نمیشه اینو بدون![]()
آخرین قیمت k850 که گرفتم 550 بود. ماله 2 روز پیش.راستی سعید آخرین قیمت کا850 رو داری؟
من دیدم خیلی باحاله دکمه هاش ریزه ولی کار با اونا راحته.چون حساسیت خوبی داره. ال سی دی خوب و بزرگی داره.یه نمه احساس میکنی که زیادی کلفت هستش ولی طولش به کا800 نمیرسه. خوش دست هم هستش.
از نظر زیبایی واقعا خیلی خیلی خیلی خیلی خوشکله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)