نفس کشششششششششششششش !!!!!
خوب ما که نگفتیم ارمانی بده . من گفتم قیمتش بالاست خوب واقعا زور که 400 تومن ادم پول اینو بده به نظر من 100 تومن دیگه روش بزاره اف 480 بگیره که بهتره !![]()
نفس کشششششششششششششش !!!!!
خوب ما که نگفتیم ارمانی بده . من گفتم قیمتش بالاست خوب واقعا زور که 400 تومن ادم پول اینو بده به نظر من 100 تومن دیگه روش بزاره اف 480 بگیره که بهتره !![]()
ولی به نظر من آرمانی از f480 از لحاظ ظاهرجالبتر هست و طراحی قشنگتری داره....نظر شما چیه؟
در ضمن به نظر شما آرمانی تا چه قیمتی میاد پایین؟؟؟ من واسه خریدش کی اقدام کنم؟
آخر ماه رمضان خوبه؟![]()
Last edited by mehraboon_mh; 18-09-2008 at 03:11.
این گوشی خیلی وقته اومده دیگه باید افت قیمتش رو کرده باشه . نمیدونم میخوای 1 ماه دیگه صبر کن .
با سلام خدمت دوستان
چند وقتی هست قصد عوض کردن گوشیم رو دارم و با توجه به اینکه یه دوربین اولترا کامپکت کنون گرفتم دوربین گوشی دیگه اصلا برام مهم نیست که چی باشه و چی نباشه به همین خاطر دو مدل از سامسونگ خیلی توجه منو جلب کرده یکیشون همین مدل جیورجیو آرمانی هستش و یکی دیگم اف 480
دوستانی که این دو گوشی رو تست کردن کدوم رو بهتر میدونن؟
ال سی دی این دو گوشی شفافیتش چطوره خوبه؟متاسفانه Oled نیستند هیچکدوم
و سوال دیگم اینه که قیمتای دقیقشون رو دارید؟
ممنونم
دوستان کسی قیمت این دو گوشی رو نداشت؟
سلام دوست عزیز .
Armani فوق العاده گوشی عالی هستش که وقتی من واسه اولین بار باهاش کار کردم نمیتونستم بذارم زمین . این گوشی چون اسم Gorgio Armani روش هستش کمی گرون به نظر میرسه . اینترفیس گوشی هم خوب هستش .
اما F480 کامل شده مدل Armani که با اینترفیس فوق العاده و ظاهر عالیش و قیمت خوبش میشه گفت جای آرمانی رو گرفته .
در کل من خودم حدود 2 ماه هستش F480 دارم و خیلی ازش راضی هستم و فکر نمیکنم لذتی که از کار کردن با F480 پیدا میکنی با آرمانی داشته باشی .
مخلصیم .
سلام از ماست دوست عزیز
ممنونم از اینکه با حوصله جواب پست منو دادید
والا حقیقتش تو یه مهمونی دوستان دست یه خانومی دیدم و یخورده باهاش کار کردم یه مقدار حرکت براوزر منوش کند بود که قطعا بخاطر پردازشگر ضعیف گرافیکیش اینجوریه.البته مشکل خیلی بزرگی هم به حساب نمیاد ولی چون اونموقع قصد خرید سری 8 نوکیا داشتم زیاد توجهی بهش نکردم و چند ثانیه ایی بیشتر باهاش ور نرفتم
اما چند تا فیلم از اف 480 هم تو یوتیوب دیدم از اینترفیسش خوشم اومد ولی اونم باز یه مقدار براوزر منوش کند حرکت میکنه.این کوریکس که آرمانی داره و اف 480 نداره تفاوت اساسیشون تو چیه؟
سامسونگ جان شما قیمت این دو مدل رو دارید؟اف 480 تو پاساژ ولیعصر 405 قیمت کردم که قطعا تو علاالدین ارزونتره ولی قیمت دقیقشو نمیدونم.
پ.ن:بنده 6 ساله که فقط نوکیا داشتم و برای اولین باره که میخوام تغیر برند بدم.
ممنونم
راستی بنده خیلی بیش از پیش مجذوب این کیف چرمی آرمانی شدم
کیف اف 480 مثل این هست؟سیستم خاموش روشن شدن صفحه رو داره؟
![]()
سلام دوست عزیز .
F480 کیف داره ولی مثل آرمانی وقتی کیف و باز بسته میکنی صفحه نمایش باز و قفل نمیشه !
Corix اسم اینترفیس آرمانی هستش که سامسونگ ترجیح داد اسمشو به TouchWiz تغییر بده .
هرکدوم چشمتو گرفت بخر ، جفتشون عالیه .
امیرجان ببخشید اسمتون رو تازه متوجه شدم
اسم بنده هم امیر است!
آخرین سوالم اینه که قیمتای دقیقشون چنده؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)