آره بابا من حدود یک سالی میشه عضو شودم ولی همون عوایل بن موقت شودم و بعد از اون به بعد دیگه نتونستم پست بدم
حالا باید چکار کنم ؟ با یک کاربری دیگه برم عضو بشم ؟ یا راه دیگه ای هم داره![]()
آره بابا من حدود یک سالی میشه عضو شودم ولی همون عوایل بن موقت شودم و بعد از اون به بعد دیگه نتونستم پست بدم
حالا باید چکار کنم ؟ با یک کاربری دیگه برم عضو بشم ؟ یا راه دیگه ای هم داره![]()
بهترين كار اينه كه دوباره شما عضو بشي موقع عضويت اگه ايميلتون موجود باشه تو ليست اونا دوباره براتون يك پسور جديد با همون يوزر قبلي ميفرستند به ايميلتون بعد شايد بشه دوباره فعاليت كنيد با همون يوزر قبلي . اگه نشد كه كلا دوباره عضو بشيد البته با يك ايميل جديدو يوزر جديد.
سلام اينم چندتا جديد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا مارن مطمئنی این تاثیری داره؟
اونی که میگی 30 تا پست داد و مدیر شد...شاید از اول مدیر بوده...خوب مدیرها همیشه پستهاشون زیاد تشکر میشه
تو مطمئنی؟
سلام
هنوز از مدیریت خبری نیست!!
فقط دوستانی که رای میدن حواستون جمع کنید که برخی از پست ها تشکر لازم ندارن
تشکر مشکوک ممنوع
وگر نه هرچی رشتیم پنبه میشه
کاملا درسته باید همه حواسشون جمع باشه
ولی فک نکنم هرکی تشکر زیاد داشته باشه مدیر بشه.............
من هم تشکر کردم ولی فکر کنم یه کمی داره تابلو می شه چون تو یه صفحه مثلاً چهار نفر پست دادن و حتی اون کسی که یک ایده رو مطرح کرده هیچ تشکری ازش نشده و یکهو از یه پست که درباره اون ایده سؤال کرده 9 بار تشکر شده !!!
پیشنهاد من این است که بعضی از پست های خیلی خوب این فروم یا فروم های دیگر را به انگلیسی ترجمه کنید و بگذارید آنجا. آپ کردن فایل های بدرد بخور هم خیلی مؤثر است. همان کاری که mkhan کرد.
سلا م بر برو بچ عزيز راستش من يك ميل به مدير سايت زدم اونا گفتن كه ما دنبال افراد باحال برا مدير شدن هستيم ولي قانون سايت اينه كه از 4 نفر بيشتر نميشه مدير برا سايت بزران اونا هم 4 نفرشون تكميله مگر اينكه يكيشون بميره بخوان يكي ديگه رو بزارن جاش كه خودشون نور چشمي زياد دارن ديگه بي خيال مدير شدن راستي من حدود 2 هفته ديگه اجازه دانلود پيدا ميكنم خلاصه تا جايي كه بتونم از خجالت همتون در ميام راستي يكي بياد يك ميلي يا پيغام خصوصي به يكي از مديرا مثل justme بزنه بپرسه اين تشكرا چي فايده اي داره اصلا بدر ميخوره يا همينجوري برا خشكلي.من اگه بزنم شك ميكنه ميگه اين همه تشكر داره صددرصد كاسه اي زير نيم كاسه هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)