سلام دوست عزیز
میشه خواهش کنم فایل cer و key برای گوشی من بسازید؟
من هر کاری کردم نتونستم رجیستر بشم!
359593006750781
ممنون از لطفتون...
سلام دوست عزیز
میشه خواهش کنم فایل cer و key برای گوشی من بسازید؟
من هر کاری کردم نتونستم رجیستر بشم!
359593006750781
ممنون از لطفتون...
عزيز من من از اولين پست توي اين تاپيك گفتم اين تاپيك مخصوص ساختن فايل cer نيست من فقط براي كسايي كه نميتونن فايل رو ساين كنن و استفاده كنن اين تاپيك رو زدم و براشون فايل مورد نظر رو ساين ميكنم همين شما هم براي دريافت فايل cer توي اين تاپيك درخواست بديد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم براي شما بايد توضيح بدم من توي اين تاپيك فايل cer و key نميسازم فقط براي كسايي كه شايد نتونن يك فايل رو ساين كنن اين كار رو انجام ميدم همين شما هم براي درخواست فايل cer به اين تاپيك مراجعه كن ممنون.
آخ آقا واقعا شرمنده.. ببخشید من تازه واردم... نمیدونستم
پس ممکنه لطفا زحمت بکشید همین برنامه فارسی ساز کیبورد p990 رو برام ساین کنید، لطف بزرگی در حقم میکنید
این لینک فایل هستش:
و اینم imei گوشی من:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
359593006750781
بازم عذر میخوام
از بابت لينك برنامه ايي كه گذاشتي ممنونم ولي همونطوري كه گفتم من فايل cer و key نميسازم شما درخواستتو توي تاپيك خودش بده فايل cer و key گوشيتو بگير چشم من برات فايل رو ساين ميكنم قبوله؟
سلام
انگار این فایل پاک شده و 4shared.com اونو پیدا نمیکنه
ممنون میشم رسیدگی کنید
شما اين فايل رو روي كامپيوتر نصب كن كار با اين برنامه خيلي خيلي راحته و اگه فايل CER و KEY گوشيتو داري ديگه به هيچ برنامه ديگه ايي احتياج نداري
با سلام خدمت دوستان
اقای sarmast65_ata توی پست اول برنامه sissign که توی دو تا سایت گذاشتین رو نمیتونم دانلود کنم و سایت مربوطه ارور میده چه کار کنم ؟
بفرما دوست عزيز برات جاي ديگه آپلود كردم
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه . اگه میشه توی همون پست اول اولین برنامه رو هم برام بذاری ممنون میشم . منظورم اولین کد سایت هست که توی سایت 4shred اپ شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)