تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 74

نام تاپيک: گوشی نو کیا ان 82 یا کا850 سونی اریکسون؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

اگر اجازه بدهيد بنده هم تجربه چندين ماهه و يا يكي دوسالمو عرض كنم

در مورد كا850: گوشي كوچيك، با امكانات، خوشگل و خوشدست. دوربين عالي، سرعت خوب. باتري خوب
    در مورد ان82: آخرش... حرفي براي گفتن نيست. يكم بزرگ . در مقايسه با قيافه كا850 كم مياره. سرعت خوب ولي در مقايسه با كا850 كمتر. دوربينش از كا850 بهتر. باتريش در مقايسه با كا850 ضعيف. امكانات، سيستم عامل : برتز از كا850

خلاصه من خودم چندتا از گوشي هاي سري ان رو پشت سر هم عوش كردم حتي بگم سه تا ان95 عوض كردم كه ان95 هشت گيگ بخرم ديدم نه بابا ان82 آمده فردا برم اونو بگيرم ان99 مياد و كلا پول و عمرم هدر مي شه پس از اين بابت فعلا مقوله ي ان رو گذاشتم كنار و رفتم پي كا850 و 6301

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مطمئنی؟made in sweden?????
    بازم از اون حرفا زدیا
    واقعیت رو گفتم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

سامی و نوکی هنوز موندن به پای سونی اریکسون برسند

میشه لطف کنید و بگید این سیستم عامل های مثل نقل و نبات که نوکیا داره کجای برنامه های خوبش توی ایران رایگان است
    همش دردسر رجیستر داریم

این از اون حرفا بود شما یه چیزی میگین توش می مانید

حداقا سونی اریکسون گوشی های لمسی میزنه که اگر سیستم عاملش بدردت نخورد از صفحه لمسی اون لذت ببری
    در ضمن بهترین و با کیفیت ترین صفحه لمسی رو پی990 داره

یه جوری میگی صفحه لمسی انگار چیه . با چی 990 کار کردم من صفحه لمسی خوبی نداره . بیشتر مواقع باید دوباره صفحه رو لمس کنی تا عمل کنه . بروبچ سونی توی این فکر باشید که چرا سونی اریکسون ویندوز موبایل نمیزنه ؟؟؟ یا صفحه 16 میلیون رنگ !!!! توی خارج 3g خیلی وقته راه افتاده چرا گوشی نمیزنه که ----s داشته باشه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سونی اریکسون همیشه سونی اریکسون بوده چون میدونه توی خاورمیانه هنوز به این چیزها احتیاجی نیست
    فعلا سونی اریکسون داره روی نیم کلاج کار میکنه وای به روزی که کلاج رو تا بالا ول کنه

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

خسته نشدید اینقدر حرف زدید ؟؟؟ کیفیت دوربین کا 850 کجاش خوبه ؟؟؟ بعضی های میگن خوبه . یعضیا میگن بده بخاطر فریمورشه که بتا !!! بابا هماهنگ باشید . کیفیت دوربین ان 82 رو از کجا دیدید شما که اینطوری نظر میدید ؟؟؟ کیفیت دوربین نوکیا خیلی سرتر از اون سونی اریکسون که سرتاسر نویز همش . ان95 و جی 600 برای کا 850 بسه !!!
    این دیگه از اون حرفا بودا.همه میدونن که بهترین دوربین عکاسی با سونی اریکسون هستش.منم بلدم نقاشی آبرنگ بکنم بگم مثل ان95 شده.
    جی600 هم که فعلا توی ایران ازش خبری نیست.
    اگه توی جس اس ام به کا850 انجوری رای داده بود توی چند تا مقایسه ی دیگه کا850 کاملا برتر بود.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

خسته نشدید اینقدر حرف زدید ؟؟؟ کیفیت دوربین کا 850 کجاش خوبه ؟؟؟ بعضی های میگن خوبه . یعضیا میگن بده بخاطر فریمورشه که بتا !!! بابا هماهنگ باشید . کیفیت دوربین ان 82 رو از کجا دیدید شما که اینطوری نظر میدید ؟؟؟ کیفیت دوربین نوکیا خیلی سرتر از اون سونی اریکسون که سرتاسر نویز همش . ان95 و جی 600 برای کا 850 بسه !!!
    بعضیا نمیگن خوبه. همه میگن کیفیت عکس k850 خوبه. فقط تو که خودتو با g600 و g800 خفه کردی میگی بده. کیفیت دوربین n95 خوبه؟؟؟؟؟؟ معلومه که اصلا تعصب نداریو حقیقتو میگی مثل اون موقع که میگفتی d900 کیفیتش از K800 بهتره!!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

درست همه میدونن که کیفیت دوربین سونی خوبه ولی کیفیت دوربنهای سامسونگ رو ندیدن . توی قسمت سامسونگ یه بحث برای این که من گفتم شما میتونی یه عکس بزاری من هم یه عکس بزارم . طرف با کا 800 گذاشت من هم با دی 900 گذاشتم طرف دیگه پیداش نشد . !!!که بیاد جواب بده . حالا اگه مردی بیا جلو . توی شب روز هر چی خواستی بگو بزارم . چون من کم کم دارم به اطرافیانم ثابت میکنم که کیفت دوربین سامسونگ یه چیز دیگه هست .!!

توروخدا از این واژه آبرنگ دیگه استفاده نکنید . چون خز شده . به اون با کیفیت داره میگیره میگی بی کیفیت بعد عکس های کا 850 به اون با بی کیفیت و ..... بعد میگی یه مقایسه علکی گذاشتند سایتها ؟؟؟ درست شاید گوشیای اول بتا باشن ولی من اگه تونستم حتی شده توی خیابون کا 850 رو دست کسی ببینم بقول معروف خودمو سبک میکنم ازش گوشی رو میگیرم ( البته اگه بده ) عکس میگیرم باهاش میزارم . عکاسی من هم مطمئن باش حرفه ای . نمونه عکسی که با دی 600 گرفتم حالا چطوریش بمونه !!

Last edited by mahyarSAMSUNG; 25-11-2007 at 23:09.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درست همه میدونن که کیفیت دوربین سونی خوبه ولی کیفیت دوربنهای سامسونگ رو ندیدن . توی قسمت سامسونگ یه بحث برای این که من گفتم شما میتونی یه عکس بزاری من هم یه عکس بزارم . طرف با کا 800 گذاشت من هم با دی 900 گذاشتم طرف دیگه پیداش نشد . !!!که بیاد جواب بده . حالا اگه مردی بیا جلو . توی شب روز هر چی خواستی بگو بزارم . چون من کم کم دارم به اطرافیانم ثابت میکنم که کیفت دوربین سامسونگ یه چیز دیگه هست .!!

توروخدا از این واژه آبرنگ دیگه استفاده نکنید . چون خز شده . به اون با کیفیت داره میگیره میگی بی کیفیت بعد عکس های کا 850 به اون با بی کیفیت و ..... بعد میگی یه مقایسه علکی گذاشتند سایتها ؟؟؟ درست شاید گوشیای اول بتا باشن ولی من اگه تونستم حتی شده توی خیابون کا 850 رو دست کسی ببینم بقول معروف خودمو سبک میکنم ازش گوشی رو میگیرم ( البته اگه بده ) عکس میگیرم باهاش میزارم . عکاسی من هم مطمئن باش حرفه ای . نمونه عکسی که با دی 600 گرفتم حالا چطوریش بمونه !!

من حاضرم با دی900 شما رقابت کنم حتی اون یو600 شما هم در مقابل کا800 هیچ چیزی نیست.تاپیک میزنیم

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من حاضرم با دی900 شما رقابت کنم حتی اون یو600 شما هم در مقابل کا800 هیچ چیزی نیست.تاپیک میزنیم

بابا من فکر میکردمسما طرفداران سی یی فقط با ما نوکیا باز ها بحث میکنین
    ولی دیدم نه
    حتی به سامسونگی ها هم رحم نمیکنین !!

ولی حالا از سوخی گذشته میدونین که مبتکر گوشی های دوربین دار این شرکت بوده ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بابا من فکر میکردمسما طرفداران سی یی فقط با ما نوکیا باز ها بحث میکنین
    ولی دیدم نه
    حتی به سامسونگی ها هم رحم نمیکنین !!

ولی حالا از سوخی گذشته میدونین که مبتکر گوشی های دوربین دار این شرکت بوده ؟
    اره قبول دارم که سامسونگ اولین بار گوشی دوربین دار زد.من خودم چند سال پیش به قیمت خیلی بالا همین سامسونگهایی که الان توی بازار70-80 توما هستش رو به قیمت 300 گرفتم 4 تا سامسونگ عوض کردم
    ولی ریسر جون خودت شو حکم .انصافا اینها شروع کردن.
    اونا به جون ما افتادن اونوقت میگی با اون رحم نمیکنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •